HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Game over, Mátéka

08.szabogabor 2014.02.19. 07:03

Mennyire életszerű az, hogy egy választási kampány sűrűjében egy Főkommunikátor 10 napra teljesen eltűnjön? Mennyire életszerű az, hogy egy újságíróra saját maga rátelefonáljon, és megpróbálja meggyőzni a saját igazáról? Nem helyreigazítással fenyegetőzik valamelyik Sajtósa a rengetegből, hanem Önmaga telefonál, és csak győzködi. Vicces. Vagy inkább végzetes.

Az utóbbi időben több írásomban is foglalkoztam Kocsis Mátéval. Konkrét piszkos ügyeivel, furcsa személyes kapcsolataival, alkoholizmusával, hazugságainak látható kísérőjelenségeivel. Végül pedig azzal, hogy jelenlétemben Bíróságon hamisan tanúskodott.

Persze nem véletlenül teszem mindezt. Mintahogy az időzítés is tervezett. Ugyanolyan türelmesen, mintahogy a Fidesznyikek tudtak várni a megfelelő pillanatig Simon Gábor MSZP Góré leütésével, éppúgy megvártam magam is, hogy a megfelelő pillanatban üssem le a tábláról a Fidesznyik Górét. Országgyűlési kampányban a Párt Kommunikációs Igazgatóját kiütni, az nem tesz jót a Fidesznek.

Neki írt nyílt levelem után egyszerűen eltűnt a Srác, és gondolom távolmaradásában erős szerepet játszott személyes találkozásunk a Bíróságon, ott elkövetett hamis tanúzása, és annak részemről történt nyilvánossá tétele. Az meg már a vicc kategória, hogy egy ily nagyhatalmú ember saját maga próbál győzködni telefonon egy újságírót, hogy mi hogy volt, mert nemis úgyahogy...

Az a rengeteg ember, aki ismerte kettőnk történetét, az tudja, hogy bizony hosszú időn át döntő hatással voltam Kocsisra. Személyesen is, politikailag is. Még a vállalkozásomba is beszállt csendestársként. Annyira furcsa volt ez az egész. Hogy egy SZDSZ-es kerületi főember tapossa ki az utat egy Fideszes Képviselőnek. Hogy aztán egy Fideszes polgármester legbizalmibb embere egy volt SZDSZ-es legyen. Nem mindennapi sztori, az biztos. Következzen hát a magyarázat, és abból érthetővé válik minden.

2006-ban a Nyolckeres Önkormányzatban kettős hatalom volt. A polgármesteri széket a választáson megvédtük, Csécsei Béla, liberális politikus maradt pozícióban. De a képviselőtestület többsége Fidesznyik lett. Na, ez elég kemény szitu, ugyebár. Magam, mint Csécsei főembere nyilván a saját javunkra akartam eldönteni a várható állóháborút. Ezért elmondtam Csécseinek egy forgatókönyvet. Stratégiai kérdésekben mindig hallgatott rám, ezúttal is ezt tette.

Maga a koncepció ennyi volt: osszuk meg a többségi Fideszt. Ha ugyanis a testületi többség megrendül, akkor a polgármester képes irányítani a kerületet, az nem lesz pártjátszótér. Bontsunk bele a saját pártstruktúrájukba, ne engedjük a saját hiererchiájukat rávetíteni a kerületre. Igen ám, de ezt hogy lehet megtenni? Pofon egyszerű. Van a polgármesternek egy kizárólagos jogosítványa. Csak Ő jelölhet Alpolgármestert. Azt persze aztán a többségnek el kell fogadnia, csak akkor válik azzá, de fordítva még súlyosabb a helyzet: ha a polgármester valakit nem hajlandó jelölni, abból az életben nem lesz alpolgármester.

Pedig az alpolgármester két ponton is kiemelkedő fontossággal bír. A lakosság ugyanis tojik az egyéni képviselőkre, frakciókra, mindenre. Látja a polgármestert, meg az alpolgármestereket, és ennyi. Ha valaki közismert politikussá akar válni, és gyorsan, annak alpolgármesterré kell válnia. És hát végrehajtó hatalmat is csak alpolgármester gyakorolhat. Polgármester, alpolgármester adhat utasítást hivatalnoknak, közszolgának, más politikus nem. Szóval alpolgármesternek lenni, az a politikai jövő Jolly Jokere.

Akkoriban a Fidesz Választókerületi Elnöke, Frakcióvezetője, magyarul a Főgóré Gotthard Gábor volt. Vonalas Fideszes, most Ő a 7. kerület Jegyzője. Nem rossz gyerek egyébként, csak mint mondtam: vonalas Fidesznyik. Namost ha én meg azt szeretném, hogy a kerületünk ne váljon Fidesz-játszótérré, akkor épphogy érdemes egy nyeretlen kétévest előhúzni a kalapból, nem mégjobban megerősíteni a Főnarancsot ugyebár.

Úgyhogy kinéztem magamnak ezt a fiatal senkit, Kocsis Mátét, a feszengő kölköt, és mondtam Csécsei Polgármesternek: Béla, ez a gyerek a mi aduászunk. Jelöld alpolgármesternek, ragaszkodj hozzá, ha meg nem fogadják el, akkor senki sem lesz alpolgármester. És így is tett. Ment egy kis ideig a húzdmeg ereszdmeg, de aztán az alkudozás vége annyi lett: Kocsis mellett még egy fideszes alpolgármestert hajlandóak vagyunk jelölni - Ő egy veszélytelen szakember, nem igazán politikus, Dénes Kinga háziorvos, mint egészségügyi alpolgármester - ha a Fidesz meg hajlandó megszavazni Mátékát. Gotthardot, a Fidesznyik Főnököt nem engedtük alpolgármesterség közelébe sem. Viszont az alkuban még azt is sikerült elérnünk, hogy legyen egy SZDSZ-es alpolgármester is. Volt jóbarátom, akit sajnos Kocsis mostanra meg tudott venni, így épp intézményi vezető nála. Neve maradjon ismeretlen, jobb ez így Neki.

Szóval az alapszitut létrehoztuk. Azokból lettek a nagyhatalmú alpolgármesterek, akik kevéssé voltak vonalas Fidesznyikek. A vonalas Fidesznyikek meg szépen háttérbe lettek szorítva. Mátéka a semmiből egy hét alatt Fontos Ember lett. Miattam.

A feszültség a Fideszben persze azonnal meg is jelent. Klanya kis belháború vette kezdetét, amire én persze folyamatosan locsoltam az olajat. A következő lépésem az volt, hogy Mátéka mögé beraktam a képviselő-testület többségét. Papíron ugyan volt ilyenje a Fidesznek, de  a gyakorlatban nem. Gotthard frakcióvezető mást akart, mint Kocsis Alpolgármester. Jelzem egyébként, hogy ebben az időszakban Kocsis még olyannyira nem volt Pártkatona, hogy mégcsak Fidesz-tag sem volt.

Szóval egyik Fideszes Fontos Embernek sem volt meg a többsége, a Fidesz többségi frakciója a gyakorlatban kettészakadt. Hatalmat meg a polgármesteri csapaton kívül csak testületi többség gyakorolhat. És hát szívós munkával összeraktam egy Nagykoalíciót. A Fidesz Kocsishoz húzó fele, az SZDSZ, és az MSZP. Így bőven megvolt a többség a testületben is, lehetett konszenzusos politikát folytatni. Gotthard a Vérnarancsaival háttérbe szorult, emberei persze elkezdtek Kocsishoz kéredzkedni. Így aztán a meccs lefutottá is vált, Kocsis legyőzte Gotthardot a frakcióvezető választáson, így Ő lett a legerősebb Fidesznyik a kerületben.

Erre az egész 3 évig tartó történetre van pár száz tanú, ugyanis elég látványos változás volt. Mikor Kocsis azt nyekergi, hogy én csak valamiféle közbiztonsági tanácsadója voltam, az az év vicce a Nyolckerben. Mátéka ma is egy kis névtelen egyéni önkormányzati képviselő lenne, ha én nem takarítom le előtte a terepet. Csécsei 2009-es lemondása, Kocsis sima polgármesterré avanzsálása szintén tőlem ered. Ez ugyanúgy köztudott. Aki ennek a részleteire kíváncsi, az korábbi blogomban olvassa végig. Kemény sztori.

Szóval Kocsis az én szellemi termékem. 2011 elejéig jól is csinálta a polgármesteri dolgokat. Nem hibátlanul, de összességében jól. Ezért maradtam vele tanácsadóként, ezért vállaltuk mindketten azt a botrányt, hogy az SZDSZ-ben engem árulóztak, a Fideszben meg Őt. Ugye az azért nem túl életszerű, hogy Kocsis bevállalja a Fidesszel szemben az állandó ütközéseket egy mezei közbiztonsági tanácsadóért?

Ha nincs Szabó, nincs Kocsis. Ezt a Nyolckeres politikában, és nemcsak a politikában mindenki tudja. 2011-ig büszke voltam erre a történetre. Aztán Kocsis éppoly pártkatonává vált, mint korábban Gotthard volt. Sőt, rosszabbá. Pár jó, Fidesz mentes évet szereztem a kerületemnek a játszmával, de ez elmúlt. Kocsis életem Nagy Tévedése. Így talán érthető, miért is folytatom ellene a háborút, bármely kockázattal szembemenve, bármennyi ideig is tartson. Egyszerűen vissza kell juttatnom oda, ahonnan fölemeltem.

Az ismeretlenségbe.

 

 

53 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr525821853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barragon 2014.02.19. 07:55:13

A politikában azonban vannak "irreverzibilis" folyamatok!Persze,aki ezt nem tudja,az ne politizáljon!

libsibolsika 2014.02.19. 09:17:30

Elég vérlázító ez a nyóckeres Pygmalion történet!
Tehát te voltál Higgins az „elviselhetetlenül isteni” professzor és a Máté meg a szutykos virágárus.
Egyet értek Garragonnal, hogy nem fog már visszamenni az utcára virágot árulni...
Ha tényleg ennyire ocsmány játék ez a politika akkor érthető, hogy rendes ember miért nem akar képviselő lenni!

08.szabogabor 2014.02.19. 09:22:59

@libsibolsika: Kénytelen lesz. Vagy inkább zacsit ragasztani.

08.szabogabor 2014.02.19. 09:23:48

@libsibolsika: Szerinted hagynom kellett volna a Fideszhatalmat?

08.szabogabor 2014.02.19. 09:27:20

@libsibolsika: Vagy még nettóbban: ha lett volna olyan lehetőséged, hogy szétbomlaszd az Orbán többségét a parlamentben, megtetted volna?

libsibolsika 2014.02.19. 09:39:20

@08.szabogabor: Semmi pénzért nem álltam volna be abba a sorba!!
Az időközi választáson a Takács Gábor tudta azt, hogy nem csak neki vagy a kampányfőnöke és Ő csak egy eszköz arra hogy a baloldali szavazatok megoszoljanak?

08.szabogabor 2014.02.19. 09:44:40

@libsibolsika: Az ennél sokkal bonyolultabb sztori volt, ugyanis Takáccsal megpróbáltuk újra fölrántani az SZDSZ-t a sírból. A 8%-os eredménnyel ez sikerült is, megvertük az akkor már igencsak fölfelé jövő LMP-t. Aztán a lehetőséget mind a Szadi, mind az MDF elmulasztotta. Az említett barát persze a Takács. Ő volt a mosolygós arc, akit futtatunk, hogyha úgy adódik el tudjuk indítani polgármester-jelöltnek. Ő intézményezik most Mátékánál. Mindent tudott mindenről, persze. De a kérdésemre nem válaszoltál.

8kerseg 2014.02.19. 11:12:04

Gábor elképesztő mennyire elszakadtál a valóságtól...

08.szabogabor 2014.02.19. 11:31:58

@8kerseg: Te csak tudod. Apropó, ki vagy Te? Hát akkor erről ennyit...

8kerseg 2014.02.19. 11:36:03

A szokásos nagyképűségeden túllépve, te ezt tényleg komolyan gondold, hogy van még bármi befolyásod az eseményekre? Na ne viccelj.De most komolyan.

libsibolsika 2014.02.19. 11:40:50

@08.szabogabor: Szerintem válaszoltam! leírtam, hogy nincs az az ok, hogy beálljak közéjük!

08.szabogabor 2014.02.19. 11:48:03

@libsibolsika: Nem válaszoltál. Mégegyszer: "Ha lett volna olyan lehetőséged, hogy szétbomlaszd az Orbán többségét a parlamentben, megtetted volna?" És persze nem álltam be közéjük, de ez már más tészta.

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2014.02.19. 11:49:48

"...Ha nincs Szabó, nincs Kocsis. Ezt a Nyolckeres politikában, és nemcsak a politikában mindenki tudja. 2011-ig büszke voltam erre a történetre...."

Büszke voltál? Hát baszod, a saját szavaid a blogodban a legjobb példa arra, miért tartja a magyar emberek többsége utolsó mocskos senkiházi geciknek a politikusokat...mert EGY SZÓVAL NEM ARRÓL írsz ebben a kis blogodban, hogy mi lett volna jó a kerületnek...hanem röhögve tárod ország-világ elé, hogy az a Kocsis, aki szavaiddal élve a te "találmányod" mennyi kárt okozott, és milyen egy senki...és ilyet leírsz, hogy büszke vagy rá, hogy hatalomhoz segíthetted???

Mekkora egy patkány vagy, hallod-e.... egyébként engem meg nem kell sértegetned, hogy mennyire oknyomozó a blogom vagy sem, mert maradjunk abban, hogy rokkantügy terén az átlagnál azért picit több témát dobtam fel a nyilvánosság elé...nálad biztos többet....

08.szabogabor 2014.02.19. 11:51:43

@A rokkant is ember: Egész nyugodtan, csakhogy itt nem rokkantügyi témában beszélsz, hanem attól igen messze eső témában ordas nagy butaságokat...

libsibolsika 2014.02.19. 11:58:28

@08.szabogabor: Ja erre a kérdésre igen a válaszom, de nem olyan áron, hogy összebarátkozok a Kocsissal!
Idáig azt írtad, hogy a kezdetekben őszinte volt a barátságotok, ami csak akkor bomlott meg amikor a kikupálódott virágárusnak kezdtek önálló gondolatai lenni, és már nem lehetett marionettként mozgatni!

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2014.02.19. 11:58:38

@08.szabogabor: te nagy kampányguru.... milyen butaságokat beszélek? A legtöbb ide írt kommentem eddig alapvetően nem a saját véleményem volt (ez lehetne akár butaság is...) hanem szó szerinti idézet tőled, vagy olykor rólad... úgyhogy nem tudom, mi lehet az a sok butaság...
Ilyen stílussal nem tudom, hogy tudsz oly sok bizonytalan embert megnyerni...rólam sejtelmed sincs ki vagyok-mi vagyok, de már jó alaposan megpróbáltál megsérteni...látom, engem nem próbálnál megnyerni remek új csapatodnak....lélekben lemondtál rólam... de kár ;(

08.szabogabor 2014.02.19. 12:20:00

@libsibolsika: Ellentmondás. Vagy igen, vagy nem. A Fidesz megosztásának ára van. Te azt mondod, hogy persze megosztanád, de nem olyan áron, hogy közben összebarátkozz bármelyikkel. Tehát nem osztanád meg Őket, hanem hagynád őket szétdúlni mindazt, amit egy évtizeden át a kerületben fölépítettünk. Hát én meg nem hagytam.

08.szabogabor 2014.02.19. 12:21:13

@A rokkant is ember: Nem a tőlem beidézettek részekkel van a baj, hanem az információid felületességével, és a következtetéseid logikusságával.

08.szabogabor 2014.02.19. 12:22:58

@08.szabogabor: Ja, a stílusom meg pont az én dolgom, ugyanis kizárólag az én kockázatom, hogy ki jön velem, és ki nem. Pont az vagyok, aki, pont az, ami, az ilyesmi kell-nem kell alapon működik.

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2014.02.19. 12:42:50

@08.szabogabor: Így már mindent értek, Mester, köszönöm a ki(nyilatkoztatást) vagy inkább kioktatást.... :))

Nálad pedig nem a válaszok gyorsaságával, hanem azok nagyképűségével lehet gond.... de sebaj, a blogod többi olvasója biztos jobban kedvel nálam....

és elnézést, hogy nem kerültem képbe pár nap alatt nagyszerű munkásságod minden részletével és nem olvastam végig eddigi többszáz blogbejegyzésedet, de valahogy azért megbocsájtom magamnak, ha emiatt felületesnek tartasz....

Amúgy pedig kedves Gábor, ne feledd sosem, az interneten kár sértegetni a (számodra) teljesen ismeretlen kommentelő önérzetét, aki (mint esetemben) alapvetően kíváncsiságból tévedt ide, és reakcióidnak hála utálkozva távozik, pedig akár segíthette volna küzdelmedet a virtuális térben (mert mint jeleztem korábban, nekem se szívem közepe ez a Kocsis gyerek...)

libsibolsika 2014.02.19. 12:45:01

@08.szabogabor: Én nem tudok érdekből barátkozni! Te se azt írtad korábbi bejegyzéseidben, hogy az első pillanattól csak érdek volt, ez az "aprócska és érdektelen" információ csak ma került elő! Igazi őszinte barátságként írtál róla idáig. A kamu barátot nem szokták bevenni a saját vállalkozásba 10 milio forinttal.

08.szabogabor 2014.02.19. 12:49:41

@libsibolsika: Nem érdekből barátkoztam, összemosod az idődimenziókat. 2006-ban érdekből indult, de 2009-re barátsággá érett.

08.szabogabor 2014.02.19. 12:50:46

@A rokkant is ember: Egy oknyomozótól elvárható, hogy mielőtt megnyilvánul, információkat szerez. Te ezt nem tetted meg. Erre reagáltam.

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2014.02.19. 14:05:25

@08.szabogabor: szereztem....többet, mint hinnéd. Ez alapján biztonsággal állítom, hogy blogod jónéhány bejegyzésével többet ártottál az ügynek, ami mellett épp most állsz, mintha egy sort sem írtál volna...a miértekről nem győzködlek, mert úgyis olyan überokos faszagyerek vagy, akinél a másik csak hülyébb lehet, vagy villamos :) a hogyanról meg csak annyit, hogy rutinfeladat egy bizonyos szintig informálódnom emberekről, mivel részben ez a munkám....

08.szabogabor 2014.02.19. 14:17:37

@A rokkant is ember: Ezt ugyebár Te írtad...

"
A rokkant is ember 2014.01.15 10:15:48
Nonono, drága jó ember! Hát minek húzod így fel magad? Tipográfiai szabály? Nem nyomdában vagyunk, és nem könyvet írok, hanem blogot. Mellesleg vicces úgy írni tipográfiáról, hogy a mocskolódó kommentben elütés/betűtévesztés van. Aranyapám, egyébként az általad említettnél van az interneten egy még sokkal ismertebb aranyszabály, ami úgy szól: ami nem tetszik, nem kell olvasni (pláne kommentelni). "

Van még valami lényeges momentum?

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2014.02.19. 14:34:35

@08.szabogabor: Van, bizony! Mégpedig az, hogy egy szóval se állítottam, hogy nem érdekel a blogod, így nem igaz az, hogy "ami nem tetszik nem kell olvasni". Szakmailag van olyan érdekes, hogy be is ajánlottam az egyik tematikus linkgyűjteménybe, mostanra talán már meg is jelent ott.
De ettől még kétségtelen, hogy egy gerinctelen, köpönyegforgató figura vagy, aki anyagi és egyéb érdekek mentén "szép" ívet írt le SZDSZ, a Fidesz, majd a DK irányába. Kíváncsian várom, hol lesz a következő harcálláspont, ahol osztod az észt meg az igazságot? Mert most a DK-t dicsőíted, két éve meg a most halálosan gyűlölt K Máté seggét nyaltad....

08.szabogabor 2014.02.19. 14:40:41

@A rokkant is ember: Ebből látszik, hogy el se olvastad, amiket írtam, sem itt sem a korábbi blogomon. Máshonnan sem szereztél infókat. Nettó ostobaságokat beszélsz, de ha megbocsátod, nem fogom miattad kifejteni sokadszor a valóságot. Leírtam, rengeteg tényanyaggal, ha nem érdekel, nem érdekel. Te dolgod.

sverde 2014.02.19. 19:47:54

@A rokkant is ember: ..ez a fröcsögés.. magad is tiszta nyál, meg takony leszel tőle.. Elmondta már egy párszor, el is ismeri magáról, megosztja az embereket. Ezért próbált egy jóházból való úrifiút találni, aki tinik bálványa-öregasszonyok sármőrje és n.b. akár nem csak az övék is lehetett volna, és lett is. Mert azt gondolta, hogy a külcsín, a szimpátia, a finomkodás fontos lehet (persze nem az, de biztosra akart menni). Magáról meg tudta, hogy szarik a protokollra, utálja a parádét meg jópofizást. Hát "összetették amijük van". A srác meg élvezte. Tudod, mint a szörfös kutyája, amikor szeli a habokat, mert neki is jut a hullámlovaglásból.. Csak a kutya azt hitte, hogy egyedül is tud hullámlovagolni.. osztánmegNEM! Lehet, hogy Sz.G. nagy stratéga, de az nem ugyanaz, mint a köpönyegforgatás. Anyagi érdekek a legutolsók lehetnek, mint motiváló tényezők. Ebben biztos vagyok. No de Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. Szarik a materiális világra.. max cigire kellhet neki lóvé.. Nem lehetett hülyegyerek, ha hárman is felkérték tanácsadójuknak.. Ezen már elgondolkodtál? Téged hány polgármester kért már fel tanácsadójának???

8kerseg 2014.02.19. 19:56:51

@sverde: Anyu maradjon inkább a konyhapultnál...

8kerseg 2014.02.19. 20:13:02

Had ne boruljunk már térdre eme erkölcsi nagyság előtt..sírok komolyan.

sverde 2014.02.19. 20:21:05

Kaméleonok Gyöngye, Te aki épp a szegfű-vörös pávián s.gge mellett virítasz ismét.. áh. Hagyjuk is.

08.szabogabor 2014.02.19. 20:44:05

@sverde: A vicces az, hogy épp hétfőn védtem be a seggét a kishülyének az NNI-nél, mert elmondtam, hogy ha én igazgatóként valamit aláírtam, és mellette az ő helyettesi aláírása is szerepel, az azért van, mert nem is tehetett volna mást. Naja, kisstílű ostobácska gyerök...

trabant 2014.02.19. 21:39:04

Ha tisztességes emberek tisztességesen politzálnának, ez a blogbejegyzés - és a többi - meg sem íródott volna.

Nem Erópába való ez az ország. Álmodj tovább a végeken Magyarország!

bamblur 2014.02.19. 23:05:33

Kocsis lesz a FIDESZ Simon Gábora! Lucifer menekülj!

Arpad Kovacs 2014.02.19. 23:17:12

@sverde: Erre a szervilis tomjenezesre nincs mas magyarat, minthogy te vagy a szabogabor. vagy legalabbis az asztralteste, ami akkor nyalazza ossze a blogoszferat, amikor a gazdaszellem megalszik a napi semmitevesben. De lehetsz egy jo oreg ivocimbora is, aki segit erositeni a latszatot, h gaborkanak kovetoi vannak.

Arpad Kovacs 2014.02.19. 23:29:51

@sverde: Ha Sz.G. akkora stratega lenne, megis miert van annyira lent? Meg a cinkes Szilyt sem fertozte meg a nagy leleplezo irasokbol osszeallt bakteriumtelep, pedig a csavo ugye veletlenul sem a kocsisek bringajat tolja. Megint sikerult kitorni a gyuloletblogod bortonebol, es ujfent raharapni az asztfaltra.

Arpad Kovacs 2014.02.19. 23:31:34

@sverde: akar te vagy a vendeglato, akar mas. indifferens.

08.szabogabor 2014.02.19. 23:44:05

@Arpad Kovacs: Ha a Szilyt be akartam volna fertőzni, gondolod hogy kommentként teszem csak be a mai cikket, íkúka? Senkit nem fertőzök soha semmivel. Aki átveszi, átveszi, aki nem nem, nem különösebben izgat. 70 napos blog, ami a legolvasottabb 10 polblog egyike lett ennyi idő alatt. Nyilván Te sem véletlenül járogatsz be.

Arpad Kovacs 2014.02.19. 23:56:21

@08.szabogabor: nem azt irtam, h TE fertozted be, agykapitany. olvasd mar vissza, mi az alany... a mai cikkedet mar csak az izzadsagszagu iraskenyszer szulte, miutan azzal, amit a szily elovett, beegtel. Amugy nem is neked irtam, hanem a masik egodnak.

08.szabogabor 2014.02.20. 00:04:08

@Arpad Kovacs: Mintahogy én sem Neked írok, de Te is reagálsz. A Szily meg épphogy engem igazolt a testületi idézettel. Ha wishful thinking-re építkeztek, elég gyorsan levesbe mentek. Az agykapitány meg eddig medvedisznóember szövege volt, vigyázz, melyik nickeden milyen stílust használsz. ;)

Arpad Kovacs 2014.02.20. 00:07:27

@08.szabogabor: ja, a kamuflazs Kocsis. Ezek szerint elleptek a polgik a blogodat.

Arpad Kovacs 2014.02.20. 00:10:40

Amugy a Szily idezeseben egy szo nincs arrol, hogy te mas lennel, mint tanacsado

08.szabogabor 2014.02.20. 00:11:23

@Arpad Kovacs: Nem. Ketten vagytok, Te, meg Mátéka, két nicken, de keverve. Látszik, amikor váltotok. Más a stílus, sztem bekesanyi vagy, de ez lényegtelen.

Arpad Kovacs 2014.02.20. 00:16:08

@08.szabogabor: Okezsoke, akkor neked bekesanyi vagyok :))) sorry, h azert megsem irom at a nicket

08.szabogabor 2014.02.20. 00:17:20

@Arpad Kovacs: Amint a közbiztonsági tanácsadó, akinek persze köze nincs a kampányhoz, nyilvánosan kihívja Kocsis nevében vitára Komássy-t népszavazás ügyben, amit Kocsis aztán hitelesít is? Vicces vagy. Marha nagy bakot lőtt Mátéka ezzel a mi nem is voltunk barátok, nem is tudtam szinte semmiről, épp csak közbiztonsági tanácsokat adott a szabó dumával. Olyan mennyiségű bizonyíték, mint ennek az ellenkezőjére, három hamistanúzási ügy bizonyításárs elég, nemhogy egyre. De persze Mátékát már az egy is levágja. Megvárom a jövő heti Zsidai ítéletet, aztán megy az ügyészségere a hamis tanúzási cucc. Nehéz lesz elfektetni.

Arpad Kovacs 2014.02.20. 00:25:53

@08.szabogabor: Zsidainak nincs tul sok szerencseje a perekkel. Erdeklodj csak a volt munkahelyen, a magyar hirlapban, ahol a Tarlos meg a jobboldali zombik szekeret tolta

Arpad Kovacs 2014.02.20. 00:28:06

@08.szabogabor: es ugye megvan meg, h amelyik kutya ugat...

08.szabogabor 2014.02.20. 00:32:30

@Arpad Kovacs: Ez most nem blöff, bár tényleg nem szoktam följelentéseket tenni. Vannak azért kivételek. De itt ez most kihagyhatatlan. A kezembe adta egy kis súlyú ügyben a saját autoexplodingját. Rövidebbé válik a meccs, mint amire számítottam. A hiúsága viszi a sírba. Nem bírta elviselni, hogy bebukik egy 5 kilós pert, pedig a 10 misis mérlegben az má nem hír. Erre belemászott a Krakatauba. Hülye volt.

8kerseg 2014.02.20. 05:58:02

@08.szabogabor: Téged meg jogi felületességed visz a sírba..vagy a cigi :D
süti beállítások módosítása