HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Férfias Játékok

08.szabogabor 2014.03.21. 06:46

Kevés ember van ma Magyarországon, aki olyan átfogó ismeretekkel rendelkezik a honi erőszakszervezetek működéséről mint én. Minden szintjéről vannak igencsak alapos információim, az utcai rendőrtől a nyomozókon át a legfölső körig. Ideje mesélnem erről.

Valójában nem először nyitom meg ezt a fekete könyvet, korábbi blogomban már írtam egykét ilyesmi témájú cikket. Csakhát mostanában nagyon halnak a vállalkozók már megint, főrendőrök kerülnek közben karpereccel a sittre, meg mellesleg érinthetetlennek gondolt maffiózók, mint Vizovicky vagy Portik sorsa is furcsa fordulatot vesz, úgyhogy célszerű betekintést nyújtanom. Márcsak saját magam védelme miatt is.

Ez az a műfaj, ahol semmi sem az, aminek látszik. Ahol a jó és a rossz relatív fogalom, néha csak a nézőpont határozza mag, hogy egy cselekvés pozitívnak vagy negatívnak minősül-e éppen. Aki pedig nem tudná honnan is veszem mindazon dolgokat, amikről ilyen témában írok, annak mondom: 2002-től 2006-ig a Nyolcker "belügyminisztere" voltam, az ilyet önkormányzati szinten Közbiztonsági Tanácsnoknak hívják. A híres-hírhedt térfigyelő rendszer kiépítése, az arra alapuló komplex közterületi rendszer, közterületfelügyelettel, kerületőrséggel, miegymással, meg még ezer ilyesmi az én nevemhez kötődik. Ötleteimet, módszereinket azóta rengetegen lemásolták, de igazából pont a Nyolcker korábbi tarthatatlan viszonyaival szembeni politikai indíttatású fellépés sikeressége miatt váltak tetteim, tetteink mindenki számára követendő példává.

Egészen 2012-ig különböző formális és informális pozíciókban voltam ennek a területnek a politikai szinten meghatározó szereplője, polgármesteri tanácsadóságon keresztül, konkrét speciális rendész-alakulat, a Jófiúk létrehozásáig és terepparancsnokságáig. Épp ilyen témákban rúgtuk össze annyira a port Kocsis Mátéval két évvel ezelőtt, hogy szembefordultam Vele. Rossz útra tévedt, ha úgy tetszik beszívta a Sötét Oldal. És mivel azóta feljelentések és eljárások sorozatát indította ellenem, ezért aztán már azt a részét is megismerhettem ennek a rendszernek, mikor elvileg én vagyok az üldözött. Elvileg, merthát másfél év megfeszített munkájával sem tudtak semmi terhelőt találni rám, de közben amúgyis széleskörű információs és kapcsolati rendszerem tovább bővült.

Szóval amiket elmesélek, azok úgy vannak. Mindenkinek a magánügye, hogy hisz nekem, vagy nem. Ez az a műfaj ugyanis ahol tudni és bizonyítani tudni, az két különböző fogalom. Al Capone is csak adócsalás miatt került végül börtönbe, pedig Chicago népe aligha ezért a tevékenységért rettegte a nevét. Na, ennyit elöljáróban, vágjunk is bele. Nem tudom mennyi fog beleférni egy cikkbe, aligha minden, sőt. Írom elsőre, amennyi belefér, aztán majd folytatom. Tehát.

Aki azt hiszi, hogy a rendőrség, vagy általában is az erőszakszervezetek az valami egységes monolit, az súlyosan téved. Inkább Szervezett Káosznak mondanám. Olyan fortyogó üstnek, ahol folyamatos a turbulencia, mindenki figyel mindenkit, mindenki adatot gyűjt mindenkiről és dől kifelé és befelé az információ. A hangyaboly lehet hasonló, ahol a kollektív tudás csak a közösség egészében van jelen, de annak összességét egyetlen egyed sem birtokolja. Még Pintér sem, nyugi. Meg Lázár sem. Pedig biztos nagyon szeretnék már csak azért is, mert Ők ketten ennek a műfajnak a legmeghatározóbb szereplői. És egyben egymás halálos ellenségei.

Minden olyan látszólag érthetetlen történés, ami a rendőrségi és környéki berkekben dúl kizárólag e furcsa viszony mentén érthető meg. És lehet, sőt biztos hogy meglepő lesz amit mondok, de nem a Pintér a rosszabb fiú ebben a játszmában. Ugyanis bár látszólag a Fidesz teljhatalommal rendelkezik az erőszakszervezetek fölött, de valójában ettől az Igazság elég távol van. Szerencsére, teszem hozzá. A demokráciára Lázár a veszélyes, a Pintér meg nem. A Pintér ugyanis nem Fidesznyik. A Pintér az Pintér. Önmaga jogán Valaki, az volt Fidesz nélkül is, és Fidesszel is. Leginkább régi típusú Keresztapához hasonlít, aki ismeri az élni és élni hagyni elvét és bizonyos tevékenységeket nem támogat. Még Belügyminiszterként sem. A fáma arról szól, hogy Pintér nem azért Belügyminiszter bármelyik Orbán érában, mert annyira ezt szeretné a Fidesz, hanem azért, mert Pintér bőven elégséges információval rendelkezik a Vérnarancs Főfiúk régebbi dolgairól. Székházeladástól, olajozáson keresztül mindenről. Arról is mesélnek, hogy a belügyminiszteri kinevezése úgy szokott történni, hogy besétál Orbánhoz, és bejelenti, hogy Ő akkor most Belügyminiszter lesz, Orbán meg rábólint, oszt kész. Rühellik is a Fideszben rendesen. Szóval mint mondtam, ez az a terület, ahol semmi sem az, aminek látszik.

Mellesleg a rendőrök úgy általában, mind a 40 ezer eléggé kedvelik a Pintért. Igen a híre, meg az egyéb tevékenységei dacára, ugyanis közrendőrként kezdte és onnan emelkedett a legtetejére. És épp a rendőrök aztán igazán tudják, hogy semmi sem fehér és fekete ebben a műfajban. Szóval azt gondolom, immár 12 évnyi információm birtokában, hogy nem a Pintér veszélyezteti a demokráciát. Azt is gondolom, hogy a szaporodó furcsa halálesetek sem hozzá kötődnek. Továbbmegyek: azt is gondolom, hogy a politikai koncepciós perek látható sikertelensége sem teljesen független Pintér tevékenységétől. Polt Ügyészei ugyanis szart sem érnek, ha a nyomozók nem annyira akarnak valamit túlzottan bebizonyítani.

Azzal a lelki nyugalommal mondom ezt, hogy úgysem fog nekem hinni senki, merthát a Pintér az a Pintér. De attól még elmondom, amit tudok, és amit tudni vélek. A Főgonoszt Lázárnak hívják. És a színfalak mögött mindenre kiterjedő háború zajlik kettejük között. És azt is gondolom, hogyha valamely csoda folytán ezek a Vérnarancs Fijjug hatalomban maradnának, akkor a Lázár legyőzi a Pintért, és akkor valóban nagyon erős Fidesznyik befolyás alá kerül a rendőrség. Valamit azért ne tessenek figyelmen kívül hagyni. Ha egy olyan ember mint én, aki immár két éve politikai üldözöttje a Fidesznek és hazajár a rendőrségre meg a Bíróságra azt mondja, hogy nem a Pintér az Ellenfél, hanem a Lázár, és közvetlen Csicskása, a Rendészeti Bizottság Elnöke, Kocsis Máté, akkor tán azt okkal mondja.

Nem nem azt mondom, hogy a Pintér az a Jófiú. Dehogy az. De jelen körülmények között nagyságrendekkel jobb a Fidesznyik Hordánál. Igen, az Egyesült Államokban valszeg erősen sitten ülne Ő is. De mi Közép-Kelet Európában vagyunk, tekintélyelvű rendszerben, és ilyen peremfeltételek között a Pintér a kisebb rossz. Konkrét eseteket fogok a következő írásokban elmondani. De ezzel az alapozó esszével kellett kezdenem, mertha az alapszitut nem ismerik az Olvasók, akkor semmit sem fognak megérteni a későbbiekből. Sem a Főrendőrök lesittelését, sem a titkosszolgálati és rendőrségi átszervezéseket, sem a rendőrök elvett korengedményes nyugdíját, sem Vizovicky és Portik meglepő lesittelését. De még saját közvetlen történetemet sem, ami speciális drogellenes alakulatom, a Jófiúk rendőri letámadásához vezetett, és következményesen a köztem és Kocsis Máté között addig fönnálló barátség megszűnéséhez és ellenséges viszonnyá válásához.

Folytatása következik.

59 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr635871896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó Pasa 2014.03.21. 08:03:25

Kérdezem: miért most látod szükségesnek, hogy ezekről írjál? Azzal együtt, hogy persze, sohasem késő megtudni a miérteket az ügyekkel kapcsolatban.
Egyébként pedig már ettől az előszótól, bevezetőtől is feláll az ember hátán a szőr.

08.szabogabor 2014.03.21. 08:05:07

@Anikó Pasa: A cikkben a válasz erre is, és nem most kezdtem el ilyesmikről írni, ez pedig szintén a cikkben szereplő linkekből kiderül.

sverde 2014.03.21. 09:11:00

@08.szabogabor: Én csak arra lennék szörnyen kiváncsi, hogy amíg Mo.-on ekkora a korrupciós kockázat elgondolkodik-e az, akinek ilyenkor el kéne gondolkodnia, hogy kikkel is van körülvéve.. Lesz-e belső vizsgálat a józsefvárosi PM-i hivatalban, hogy (idézem): "közbenjárnak annak érdekében, hogy az illetékes önkormányzat a piac működéséhez szükséges engedélyeket kiadja " pontosan mely személyekre vonatkozik?

08.szabogabor 2014.03.21. 09:13:32

@sverde: Az a része dezinfó. Olázsóti nem így játszott, semmit nem tudott arrafelé tenni.

Anikó Pasa 2014.03.21. 09:38:04

Bocsi, mostanában akadtam a blogodra. Csak így tovább.

1ügyű 2014.03.21. 12:19:39

PuPu blogján már kimondta más is, amire én is gondoltam (a nagy pesszimizmusommal). Idézem:
"TÖRVÉNYES választáson még soha nem győzték le a maffiát."

08.szabogabor 2014.03.21. 13:58:05

@1ügyű: Kedvelem PuPut de itt most téved. CSAK választáson lehet legyőzni az állami maffiát.

8kerseg 2014.03.21. 14:44:02

Hát apám.. "Kevés ember van ma Magyarországon, aki olyan átfogó ismeretekkel rendelkezik a honi erőszakszervezetek működéséről mint én." És nem szakadt le mennyezet a klaviatúra felett? Mi lövésed van neked a honi erőszakszervezetek működéséről? Hivatásos katona voltál évekig? Netán vezető rendőr? Vagy a Szakszolgálatoknál lehúzott évtizedek mondatják ezt veled? Ja hogy pár évig voltál politikai beosztásban "tanácsnok" egy kerületben. Aha. Már világos :))) Amiket írsz azt a fél óra alatt a régi teleki téri piacon is megtudható volt vagy pár volt rendőr havertól. Ennél cifrábbakat is lehet hallani. Ez sima pletyka és erős politikai bulvár. Picit több Tom Clancy-t olvass :)))

1ügyű 2014.03.21. 15:08:29

@08.szabogabor: Nem PuPut, hanem a legfrissebb cikkének egyik hozzászólóját idéztem.

08.szabogabor 2014.03.21. 15:10:52

@8kerseg: Rég láttalak, hiányoztak már a beégéseid. :)

8kerseg 2014.03.21. 15:21:47

Ritkábban olvaslak, mert ismétled magad. Ezt a témát is elsütötted már a tuholepen. (ásítás elnyom)

08.szabogabor 2014.03.21. 15:24:47

@8kerseg: Ó dehogy, csak kicsinyke koncepciódat a DK címlap berombolta, és regenerálódnod kellett... Eszerint 5 napba telik, míg a világtól elzárkózva sikerül helyreállítani tévhitet keserű álomvilágát.

8kerseg 2014.03.21. 15:27:46

:D Hát ez kurvajó. Most a 2 napos hisztidről beszélsz? Az inkább szánalmas volt, de ez már lejárt lemez. Világtól elvágva. :))) Ne magadból indulj ki. Sötét redőnyök mögött bujkáló ellenforradalmár blogger :D

08.szabogabor 2014.03.21. 15:32:35

@8kerseg: Istenem, hogy Te milyen kis suta vagy. :) Szóval akkor mégis olvastál, előző állításoddal szemben. 6. ronggyáégésed. Ja, és továbbra sem redőnyök mögött lakom, de ez sem baj. Ez volt az első porráégésed már anno is.

8kerseg 2014.03.21. 15:44:14

Persze, még kommenteltem is, emlékszel. Tudtam, hogy hiszti lesz, és be is jött. Tényleg jól szórakoztam. :) Az utána következőknél picit esett a színvonal ezért skippeltem őket. Bocs.

8kerseg 2014.03.21. 15:45:19

Most csak azért nem tudtam megállni hozzászólás nélkül mert bicskanyitogató a nagyképűséged, úgy hogy csak felszínen kapargatod a szakmát. Ezt is.

08.szabogabor 2014.03.21. 15:49:45

@8kerseg: Honnan tudod, hogy esett a színvonal, ha egyszer skippelted Őket? Szegénykém, 7. beégés. Te, nagy szakmász. Látom már ketten használjátok a nicket...

8kerseg 2014.03.21. 15:55:36

Az első 2 mondat elolvasása után, ez 2,5 másodpercet vett igénybe. A többi x oldal kihagyva, oldal lezárva.Tehát nem olvastam kiváló szellemi termékeidet. Még kommentelni is kár lett volna. :)

08.szabogabor 2014.03.21. 15:59:52

@8kerseg: Hátha nem olvastad, mint mondtad, de egy kicsit mégis, de épp csak annyira, hogy meg tudd ítélni, mi van benne, de mégse, naszóval, gyere Veled nevetek. :)

8kerseg 2014.03.21. 16:06:54

Hű, ez most elég gyengusz volt. Látom pörögsz a kotyogós kávétól. Így munka után. Ja munkád az nincs :D Viszont buta szemantikai vitákba belepörögsz. De ez is borzasztóan kiszámítható. Ez leginkább az összetett személyiségzavarod miatt van. Mint az közismert. Nyugodtan írd ki magadból a feszkót. Gyerünk. :D

08.szabogabor 2014.03.21. 16:29:24

@8kerseg: Na, segítek Neked egy kicsit. Az egyik "skippelt" írásom épp az volt, amit eddig 9200-an néztek meg itt közvetlenül, forrás nélküli átvételekkel, meg beidézésekkel, meg "megihletetten" további tízezrek ütköztek bele. Szóval nem igazán érzed a közösséget, na. Nem most kezdődött ez, tudjuk, de láthatóan egyre súlyosbodik. A szemantika szót meg sajnos nem jól használod, dehát igazából persze ez sem meglepő. Munkám meg persze azért nincs, mert így döntöttem. Egész az önkormányzati választsáig nem is lesz. Tudod, én megtehetem az ilyesmit, mert mindig a magam ura voltam. Dehát ezt szolgaléleknek hiába is magyaráznám. Ezt is . :)

8kerseg 2014.03.21. 16:36:20

Na ez volt nagyon ovis.Meglepődés arcomon? Zéró. :P

8kerseg 2014.03.21. 16:37:04

Nincs munkád, mert így döntöttél...hm..eltartatod magad valakivel? Nem ciki?

08.szabogabor 2014.03.21. 16:47:02

@8kerseg: Ja, eltartatom magam az élettársammal. Tudod mivel 9 éve élünk együtt, ezért aztán közös a kasszánk, amibe van hogy én hozom a többet, van hogy Ő. Ha lenne létező stabil párkapcsolatod, nem hiszem hogy problémának éreznéd. :)

8kerseg 2014.03.21. 16:48:42

És egész napodat a postolás tölti ki? Ez komoly? :D

08.szabogabor 2014.03.21. 16:49:00

@08.szabogabor: Most pedig sajnos itt kell hogy hagyjalak, mert elálmosított a szokványos semmitmondásod. Annyira panelszerű vagy, hogy nyugodtan pályázhatnál egy kis fűtéskorszerűsítésre. Báj. :)

8kerseg 2014.03.21. 16:53:04

:D Hát ez hatalmas. Nem dolgozik (előtte is leginkább az adófizetők fizették), a napja poszolgatásból, cigi kotyogós kávé kombóból áll, és délután 5-kor benyomja a szundit. Pont mint egy ovis :D. Tudod eközben emberek százezrei termelik a GDP-t. Beszarok és ez az ember akar itt példát mutatni, észt osztani. Na ez a durva.Eszem megáll.

08.szabogabor 2014.03.21. 17:17:50

@8kerseg: Najó, még az utsó almaszelet után kapsz egy kicsit: nem vettem föl egy peták munkanélküli segélyt sem, eladtam a lakásomat, életem zömében nem az adófizetők tartottak el, mintahogy most sem, és amit csinálok azt hívják szellemi szabadfoglalkozásúnak. Na télleg báj. ;)

Trespass 2014.03.21. 17:41:26

OMFG, aztán melyikőtöknek nagyobb a pöcse, vagy erősebb a faterja? :))

1ügyű 2014.03.21. 17:48:40

Az ilyen off személyeskedésnél szokták fórumokban azt mondani, hogy menjetek szobára. :D

1ügyű 2014.03.21. 17:51:50

Azért vicces lesz majd szavazni.
Eddig mindig sor volt a szavazófülke előtt és én mindig megkérdeztem a szavazó bizottságot (delegáltakkal együtt), hogy probléma lenne-e, ha a fülkén kívül X-elnék.
Megrökönyödve nézték az emberek, ahogy nem zavartatva magam, behúztam az X-eket és gyorsan letudtam a szavazást. :)

1ügyű 2014.03.21. 17:53:09

Eh. Lemaradt a lényeg. Arra céloztam, hogy idén ugyanezt lepedőnyi papírral kell majd eljátszanom.

medvedisznóember 2014.03.22. 00:02:58

@8kerseg: Ne húzd fel magad. Dzsízász a szemantikai spiráljaira tekeredve valójában ontológiai eréllyel, kozmikus erővel hirdeti meg az ő istenkomlexusát. A fenti öntömjénezésből meg egyértelműen kiderül, milyen is az, amikor kifakad a teremtés tályoga.

bamblur 2014.03.22. 02:00:31

Nem csoda, hogy megérezted, hogy le fognak csukni.

medvedisznóember 2014.03.22. 02:48:06

@bamblur: Amikor téged kilőnek, Bambi.

Böbe Kiss 2014.03.22. 09:06:11

Azzal vitáznék, hogy a talpas rendőrök szeretik Pintért. Kilencvenes évek közepén volt egy rendészeti gyűlés, ahol Pintér is felszólalt. A fizetésről volt szó. Pintér szerint nem lehet fizetést emelni úgy, hogy közben a rendőrök az utcán napi százezreket megkeresnek. Így akármennyit adnának, az sose volna elég. Csak ennyi véleménye volt a saját rendőrségéről.

félázsiai nagymagyar 2014.03.22. 09:24:45

Gábor! Alapszabály, h a trollokat nem szabad etetni.

08.szabogabor 2014.03.22. 09:27:02

@félázsiai nagymagyar: Igaz, de ez a 8kerseg nick, ez speckó. Ketten használják, mindkettőt én tartottam el évekig a való életben. Fura alakok, jellemzőjük, hogy saját rettenetes lúzerségüket mindig aktuális bűnbakkal próbálják fedezni, miközben süllyednek a semmi felé. ;)

8kerseg 2014.03.22. 09:30:14

@medvedisznóember: Léket is kapott az anyahajó :D

8kerseg 2014.03.22. 09:32:11

@08.szabogabor: Ketten? És ki a másik, :D

félázsiai nagymagyar 2014.03.22. 09:39:49

@08.szabogabor: OK, te tudod, de nem mutat jól az adok-kapok. Akivel érdemes lehet vitát, párbeszédet folytatni, de ez nem az. Ez csak egy értelmetlen kinek nagyobb. Tudod, a másiknál is írtam, lehúznak a saját szintjükre...

8kerseg 2014.03.22. 09:41:17

@félázsiai nagymagyar: Sajnos Gabi egyik legnagyobb hibája, hogy mindig neki kell a "legnagyobbnak" lennie :)

08.szabogabor 2014.03.22. 09:41:18

@félázsiai nagymagyar: Egyébként meg igazad van, már kiszórakoztam magamat velük, úgyhogy mostantól letojom Őket. :)

8kerseg 2014.03.22. 09:54:55

@08.szabogabor: Megyek is vissza sírni a világtól elzárt sötét szobámba :D

bamblur 2014.03.22. 12:56:58

A női rabok kedvenc szórakozása lesz a főpapnő "idomítása."

Arpad Kovacs 2014.03.22. 22:48:07

@bamblur: nyilvan a tapasztalat beszel beloled. parszor biztos behajoltal mar a szappanert benga arnyek alatt

Erdelyi Klara 2014.03.23. 18:02:30

Hát bizony - legföbb ideje lenne már egy kis tiszta vizet önteni a pohárba - rendörségileg is .... mert csak megy a maszatolás évek óta - jó lenne már itt is meghonosítani egy kis ATV-s "Egyenes beszéd" -et ... hogy tisztá(bba)n láthassunk, a trollokat meg egyszerüen csak ignorálni kell - elöbb utóbb ha nem kapnak válaszmuníciót - belefáradnak a hiábavaló trollkodásba ... mert hát láthatólag ide is be vannak szervezve a fidesz bértollnokok.... Pedig ha valaki nem tud úszni ingyen - az pénzért sem fog tudni.... emlitette volt Hofi ... és milyen igaza volt....

08.szabogabor 2014.03.23. 21:08:39

@Erdelyi Klara: Jön majd a folytatás, csak először ezt a Schiffer Urat kell elrendezni, meg a Pártját. :)

Cyco Miko 2014.03.23. 23:24:59

@08.szabogabor: Igen, Te majd jól elrendezed. :D Nem veszed észre, hogy le sem szarnak? Csak egy véresszájú gyurcsányista blogger vagy, csak magadat égeted rommá a hülyeségeiddel.

8kerseg 2014.03.24. 07:54:01

@Cyco Miko: Ez K.O: volt:) De felesleges. realitás érzékét teljesen elvesztette már a mi Gáborunk. :)

Jjános 2014.03.25. 12:01:57

Olvasom az érdekes sztoryt a rendőrségről és gondoltam megkérdem. Van egy ügyünk, egy illető sikkasztott a családom egyik tagjától érvényét vesztett meghatalmazással 3,8 milliót. Feljelentés ellenére a rendőrség felfüggesztette a nyomozást, arra hivatkozva, hogy nem találja az illetőt, de körözést adott ki ellene. Mivel látom, hogy az illető naponta tesz bejegyzéseket az interneten az egyik fórumon, tudom hol lakik - az egyik rendőrségi objektum 50 méteres körzetében - és több ismerőse elérhetősége is ismert, az a benyomásom, h nem akarják megtalálni. Egyszerű ügy lenne, épp ezért nem értem.

08.szabogabor 2014.03.25. 15:25:15

@Buvár Kund: Ilyen viszonylag "kis" ügyben inkább a kapacitáshiány, vagy a szarokbele mentalitás a valószínű. "Leszólni" nagyösszegű, vagy valamely más indítékból komolyabb ügyekben szoktak. Kell az illetőről csinálni egy fényképet, azt beadni, mintha mástól kapta volna - az új PTK fotótilalma miatt kell ezt így tenni - és leírni, hogy megtalálható a delikvens egy adott helyen.

nyuszika57 2014.04.05. 12:19:45

Gábor várom a folytatást.
Tetszik a blog, a DK oldaláról kerültem ide.
Csak egy a gond, nem lehet megosztani:(

08.szabogabor 2014.04.05. 16:44:57

@nyuszika57: lesz folytatás, de már nem itt megy tzovább a blogom, hanem itt találod: jovaros.blogspot.hu/

Várlak :)

nyuszika57 2014.04.07. 01:46:59

Köszi szépen, már elmentettem a könyvjelzőbe:)@08.szabogabor:

Edit Elekes 2014.05.05. 10:00:11

Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minden. Szomorúnak tartom és mindenképp elgondolkodtató, hogy a jó és a rossz relatív fogalom, és csak nézőpont kérdése.
süti beállítások módosítása