HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Ébresztő Budapest!

08.szabogabor 2014.03.30. 07:07

Na, urbánus kollégák, itt az idő utcára mennünk, hogy megvédjük a városunkat. Tegnap a legszebb sugárutunkon tereltek végig egy jókora Birkanyájat, ideje azt visszafoglalni, mielőtt a Városligetünk is legelővé válik.

Budapest világváros, mégpedig az egyik leggyönyörűbb Európai Főváros. Beleköptek már párszor a Felcsútiék, merthát Nekik a kultúra az a bőgatya, karikásostor, hátrafelé nyilazás. A Nemzeti Színház kínos sztorijára biztos emléxel, amiből aztán lett egy külvárosi giccspalota, eredeti helyén meg Nemzeti Gödör a Városunk közepén. De mi, fővárosiak azért még a helyére is tudtunk életet varázsolni, és a Gödör kulthellyé vált. Na, azt is kicsinálták persze, mert a nyugatias, városias kultúrát ezek nem komálják.

A Négyes Metrónkat szétszabotálták, emlékezz csak az Orbáni Bosszúra az 1998-2002-es Vérnarancs ciklusból, de azért most melldöngetve átadták, jó sok évvel később, mint lehetett volna. Mert ezek abból indulnak ki, hogy mindenki hülye, és nincs memóriája. Hát spec nekem van, de szerintem Neked is, Kedves Budapesti Kormányváltó Társam, és Ezek sutyiban az Európai Kultúrát ölik tőlünk kifelé. Nem elégszenek meg azzal, hogy Felcsútot nyomják ezerrel Főfaluvá, hanem közben megpróbálják a Mi Világvárosunkat is jurtásítani. Nekünk húzni kell fölfelé az egész Országot kulturális kisugárzásunkkal, de nekik annál jobb, minél kevésbé tudjuk ezt megtenni.

Itt voltunk és vagyunk a legerősebbek, liberálisok és baloldaliak. Ha mi hagyjuk, hogy a Felcsúti Szotyikultúra elnyomjon minket, akkor meg is érdemeljük. Ha tovább akarod hallgatni Tarlós öntelt, szájból kapanyéllel szavakat formáló tahóságát, akkor nincs tennivalód ma sem. Dőlj hátra, és élvezd, ahogy a Magyar Ugar körbevesz és végül magába süllyeszt. Ja, azért ha ezt teszed, akkor szégyelld Magad. Nekem legalábbis lesülne a bőr a képemről, hogy miközben a nálunk sokkal nehezebb helyzetben lévő vidéki harcostársaink végvári vitézekként próbálják védeni az európai kultúrát, és épp főznek a családra, korábban kelve, hogy időben elindulhassanak ma hozzánk tüntetni, szóval lesülne a bőr a képemről, ha nem lennék ma délután az Operánál Velük.

Vicces lenne, ha Nekik kéne megvédeniük minket is. Illetve egy fenét lenne vicces, inkább szégyenletesnek tartanám. Itt vagyunk a saját fővárosunkban, többen, mint bárhol máshol, és többen, mint a Vérnarancsok, és itt van az alkalom megmutatni a bizonytalanoknak a választás előtt egy héttel, hogy ki is az úr az utcákon. Sokszázezer liberális és baloldali budapesti ma simán eldöntheti az egy hét múlva következő választást. Öregem, én fölemelem a seggemet, és szépen kibattyogok az egyik legszebb sugárutunkra az egyik legszebb épületünkhöz. Ugyanis ma, a várhatóan gyönyörű tavaszi időben elég ennyit megtennünk.

Nem kell Nyíregyházára utaznunk, csak ide, kiugrani a sarokra. Budapesten igazából nincs távolság, jó a tömegközlekedés, Tarlósék minden igyekezete ellenére. Fél óra alatt bárhonnan bárhová el lehet érni, pláne vasárnap. Úgyhogy Öregem, szedd szépen össze Magad, kapcsold össze a mai sétádat egy Városligetezéssel - ha Ezek maradnak, nyilván értesültél már Róla, hogy abből se sok marad -, vagy épp avasd föl a Négyes Metrót, és gyere a barátaid közé az Operához. Vasárnapi Barátlátogatás, érted. Jól fogod magad érezni a hasonszőrű liberálbolsevikok népes táborában, Rád is fér egy ilyen élmény, hidd el nekem. Vagy tudod mit, ne hidd el. Inkább próbáld ki.

Tavaszi séta a Fővárosunkban, Barátainkkal, tökjó dolog. Felébreszt minket fizikailag, és ami fontosabb: lelkileg is. Mi itt alvó oroszlánként bújunk a barlangjainkban, de azért a sörényesek se mindig heverésznek ám, bár kétségtelenül úgy kényelmesebb. Mikor például valami nagyobb cuccot kell leragadozni, kafferbivalyt, zsiráfot, ilyesmi, akkor bizony a hímoroszlán vezeti a nőstényeket, mert különben baj lehet a dologból. Szóval ideje befejeznünk a kéjes hentergést, mert közben napról napra csökken az élvezeti értéke, épp Ezek miatt. És Orbán igazi nagyvad. Szóval emeljük meg a seggünket, Öregem, élesítsük meg a karmainkat, aztán csapjunk oda a mancsunkkal.

Együk meg Őket.

24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr965885218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Satyala 2014.03.30. 10:10:49

Gyertek Pestiek, ha mi nagyon sokan vidékről felmegyünk, akkor ti is megtehettek ennyit!

sverde 2014.03.30. 10:26:39

Elképzelem, hogy ez dübörög nektek, míg megérkeztek az Operához:
www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw
Alázat, köszönet és elismerés a bátraknak, akik ott mernek majd lenni. Sok sikert!

Ruzsa Ferenc 2014.03.30. 13:41:34

Mindjárt indulok, de még előtte:
A tegnapi menetkudarc (max. 60ezer, a Fidesz fészbuk-oldalán lévő kép alapján) után komoly pánikgörcsök lehetnek arrafelé.
Ugyanis valahogy meghekkelték a facebook lájkokat, konkrétan a szocikra és Mesterházyra irányuló új kedvelések száma egyik napról a másikra lenullázódott (ezerötszáz körül szokott lenni).

Arpad Kovacs 2014.03.30. 14:20:41

@Ruzsa Ferenc: milyen 60ezer a jobudoskommunistakurvaeletbe? also hangon 200ezer!!! legkozelebb kapjal mar magadra egy szemuveget, vakeger! ha mi csak annyian lettunk volna tegnap, akkor az andrassyn ma lazan vegigmehetne egy kombajnkonvoj, baszod!

Arpad Kovacs 2014.03.30. 14:35:14

@sverde: edesjoistenem, mennyire kretenek vagytok... inkabb ez valo a 'batraknak, akik ott mernek lenni': www.youtube.com/watch?v=n73wA-f65X4
Suffer, bastardz!

08.szabogabor 2014.03.30. 17:19:12

@Arpad Kovacs: Romlik a stílusotok. Megértem.

Dayum01 2014.03.30. 17:43:28

@Ruzsa Ferenc: A tegnap volt a kudarc szerinted :D:D Istenem micsoda kisebbségi komplexusa van ezeknek a "balos" nulláknak...

Dayum01 2014.03.30. 17:46:17

@Ruzsa Ferenc: Csak az nyugtatja meg az embert, hogy az ilyen modoroskodó intellektuális nullák a választások után visszamásznak a barlangba ahonnan kikúsztak :D

Ruzsa Ferenc 2014.03.30. 17:51:09

Kedves Gábor,

Tudható valami arról, hogy trolljaink hányadrésze spontán? (Őszinte magánember)
Nem, mintha nem tudnék elképzelni ennyi indulatot érdek nélkül, csak hát normális ember a sajátjai között tombol. Egészséges újpesti nem ül be a fradisták közé szurkolni.

És ha bérprovokátorok, vajon a munkaköri leírásuk része a mérhetetlen tahóság is? Én kevés érzelmileg meggyőzőbb kormányellenes propagandát tudok elképzelni, mint a rajongóik visító hörgését.

08.szabogabor 2014.03.30. 17:55:01

@Ruzsa Ferenc: Mind frissen regelt troll, nyilván bértroll. Ha gondolod kivágom mind, egyedül a medvedisznóember tűnik némi intellektussal bírónak.

08.szabogabor 2014.03.30. 18:00:53

Meguntam Őket, a falkázást nem díjazom, úgyhogy kivágtam mindet. A kommentjeiket fönnhagytam, mert magukért beszélnek. :)

Ruzsa Ferenc 2014.03.30. 18:28:08

Durván rámozdultak a facebook-ra is -- na ja, kampányhajrá van.
A szocik és Mesterházy blokkolását (még mindig tart, ha valakinek van arra ismerőse, szóljon már nekik) már írtam.
Most a tüntin összefutottam régi jó barátommal, katona- és évfolyamtársammal, Gerlóczy Ferivel; megkérdeztem tőle, tud-e róla, hogy ő kedveli a Fideszt -- persze nem tud róla. És nem az az amatőr nethasználó, aki csak úgy véletlenül lájkol egy pártot...

Kis ember 2014.03.30. 19:09:22

@Ruzsa Ferenc:
Gerló, a volt HVG-s újságíró? Hát ő nem az a kimondott fidesz-szimpatizáns. :)

Ruzsa Ferenc 2014.03.30. 19:16:29

@Kis ember: annyira nem, hogy nyugodtan leírtam a nevét... nálam is eltökéltebb anarchista, pedig magam sem volnék megrögzött rendpárti

Belial666 2014.03.30. 21:13:01

Összeszedett, jó kis meeting volt. MA meglepően jól beszélt, Feri hozta a formáját. Reszkessen a fityesz.

libsibolsika 2014.03.30. 22:02:12

Profi szervezés, kitűnő előadók, remek szóvivivő!
Elegen voltunk! Bajnai beszédében az a "kis bakit" leszámítva minden OK volt! Gratula mindenkinek!

bamblur 2014.03.30. 23:33:43

Mindenre van pénz az irdatlan megszorításokból. Az összes közbeszerzés Homolya Róbert munkája. A Közgép és leányvállalatai tavaly önállóan és konzorcium tagjaként 395 milliárd forintnyi megbízáshoz jutottak, vagyis az év minden napján 1,1 milliárd értékű megrendelést kaptak. A gyanús körülmények között polgármesterséghez jutott Kocsis Máté VIII. kerületi ügyletei, Épkar, Lázáros föld - és trafikmutyi, Corvin-Szigony Projekt, Közgép, ÉPKAR, FKF és Mészáros Lőrinc

08.szabogabor 2014.03.30. 23:34:49

@bamblur: Lesz Homolyáról cuccom a választás után. ;)
süti beállítások módosítása