HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Fehérgalléros Bűnöző - Újabb Frissítés

08.szabogabor 2014.02.25. 07:23

Kocsis Mátét hamistanúzáson kaptam, melynek bizonyítékait már részben ismertettem a nyilvánossággal. Csakhát van itt még valami. Ami lehet hogy súlyosabb még a hamistanúzásnál is. Hivatali visszaélésnek hívják.

Kocsis Máténak, a Fidesz Kommunikációs Igazgatójának, a Parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága Elnökének, a Nemzetbiztonsági Bizottság tagjának még február 10-én írtam egy Nyílt Levelet. Rengetegen elolvasták, köszönet érte.

S mivel most Kocsis Máté küzd az arcvonalban, hogy valahogy Ügyet generáljon az Őszödi Beszéd kiszivárogtatásának körülményeiből, ezért nem árt megmutatni, hogy egy Fehérgalléros Bűnöző nyilatkozik ezügyben. És hogy egy Fehérgalláros Bűnöző vádaskodik. Ha egy országban egy Ilyen vezeti a Honvédelmi és Rendészeti Bizottságot, és üldögél a Nemzetbiztonsági Bizottságban, akkor az az állam valóban Maffiaállam. S akkor lássuk a tényeket.

Tegnap levelet kaptam a Fővárosi Főügyészségtől. Arról tájékoztatnak benne, hogy az ellenem folyó nyomozás határidejét május 13-ig meghosszabbították. Írtam már erről is, az ellenem hosszú ideje folyó koncepciós eljárásokról, házkutatásról, ezernyi rendőrségi idézésről. Csak itt most összeállt a kép, és azon kirajzolódik Kocsis Máté Fehérgalléros Bűnöző háttérmunkája. Tessenek figyelni az időpontokat, mert nagyon fontosak.

Tehát. 2014 február 10-én megírom a Nyílt Levelet Kocsis Máténak a Blogon. Két napra rá, február 12-én gyanúsítotti idézést kapok a Nemzeti Nyomozó Irodától. Február 17-én kellett megjelennem, melynek természetesen eleget is tettem. Csakhogy van egy kis bibi. Nem, nem kis bibi. Óriási Gáz. A Fővárosi Főügyészség hivatalos Határozatából ugyanis kiderül: a már korábban egyszer meghosszabbított nyomozás végső időpontja február 13-a volt.

Tetszenek érteni. Engem behívnak február 12-én, két nappal a Kocsisnak írt Nyílt Levél után gyanúsítottként egy olyan időpontra, mely az Ügyészségi Határozat szerint már nem nyomozati időszak. Bummm. Aztán a nagy kapkodásban észlelik Ügyészék a Szart, és gyorsan meghosszabbítják a nyomozást május 13-áig. Február 13-án kelt határozattal. Vagyis az Ügyészség utólag igazítja hozzá a nyomozási időszakot az gyanúsítotti kihallgatás időpontjához.

Összefoglalva: olyan időpontra kaptam gyanúsítotti idézést, ami már törvényesen nem volt nyomozati időszak. Az Ügyészség pedig ezen időpont után hozta csak meg a határozatot a nyomozás folytatásáról. Jogállam, ugye? Pont ugyanannyira tiszta ügy, mint a titkosszolgálati jelentések Őszöd Ügyében. Még a Koncepciós Eljárás lepapírozását is elcseszték. Gondolom sietniük kellett. És ha föltesszük a kérdést, hogy vajon ki érezte magát hirtelen annyira pocsékul Nyílt levelem után, hogy még a minimál jogszerűségnek sem engedett időt? Ugyehogyugye. Ez csak Kocsis Máténak állhatott érdekében, és ezt csak Kocsis Máté tehette meg. A baj csak az, hogy ilyen jogköre nincs. Ha tehát ezt tette, akkor hivatali visszaálést követett el. Ami viszont az Ő Magas Pozíciójában különösen nagy társadalmi veszélyességgel bír, ekként súlyosan büntetendő.

De még menjünk ezen is túl. Van itt még más időpont-zavar is. Még látványosabb. A Fővárosi Főügyészség Határozatából kiderül, hogy ellenem a nyomozást 2012. augusztus 13-án rendelték el. Csakhogy Kocsis Máté mint Nyolcker Polgármester több Képviselő-testületen is elmondta: egy elkészülő átvilágítási jelentés szolgál a majdani feljelentések alapjául. Már az átvilágítás megrendelése is cinkes volt, ugyanis olyan rendelte meg, aki még nem volt abban a pozícióban, hogy megrendelhesse, és olyannak a nevében, aki pedig arról nem is tudott. De az átvilágítás elkészültének bejelentése csak október 19-én történt meg. Ugyanazon a Képviselő-testületen Kocsis Máté támogatta, hogy még félmillió forint az átvilágítási díjon fölül legyen kifizetve egy bűnügyi szakjogásznak, hogy a feljelentés elkészülhessen.

Tehát október 19-én kerül megbízásra az akkor frissen elkészült átvilágítási jelentés feljelentéssé formálásához egy szakjogász. Csakhogy a Fővárosi Főügyészség Dr. Kovács Gergely Ákos ügyész által sk-zott Határozatából augusztus 13-án elrendelt nyomozás derül ki. Hogy lehet két hónappal korábban elrendelni egy nyomozást, mint ahogy a feljelentés egyáltalán beadásra kerül??? Kinek volt elég hatalma ahhoz, hogy bármiféle alapanyag, bizonyíték nélkül nyomozást rendeljenek el ellenem? Valakinek pedig volt. Méghozzá nyilvánvalóan nem törvényadta hatalma. Hanem haveri, befolyási, telefonhívási.

Vádolom Kocsis Mátét azzal, hogy hivatali visszaélést követett el. Vádolom a vele együttműködőket azzal, hogy nem jogállami módszerekkel ellenem koncepciós eljárást folytatnak. Vádolom a Fideszt, hogy olyan országot építenek, amiben ez megtörténhet. Ez egy Maffiaállam, amit Fehérgalléros Bűnözők vezetnek.

Olyanok, mint Kocsis Máté.

1. Folytatás

Nos, az imént kinyitottam a postaládámat, és találtam benne egy újabb ajánlott levél blankettát. Ez is a Készenléti Rendőrségtől jött, amelynek egyik része a Nemzeti Nyomozó Iroda, mely ellenem a nyomozást folytatja. Holnap elmegyek a levélért, gondolom egy újabb gyanúsítotti idézés lesz benne. Hát nem vicces? Reggel írok egy cikket, és még aznap kapok egy újabb kedélyes levélkét a Nemzeti Nyomozó Irodától. Jó játék ez így. Orbánisztánban, Kocsis Máté Rendészeti Bizottságelnöki Helytartóságával ha az ember idézést akar kapni, csak írnia kell egy cikket. Úgy mozgatják az Ügyészséget, Rendőrséget, mint én a számítógépes egeremet.

Na innentől aztán az Őszödi Iratok is viccessé válnak. Kivesznek, betesznek, eltüntetnek, újraírnak. A nyomozati államrezon teljesen hiteltelen innentől kezdve, épp az én példám erre a legjobb bizonyíték. Ha holnap íratni akarnak bármit Gyurcsányról, akkor azt megtehetik eszerint és nyilván meg is fogják tenni. Nincs olyan irat mostantól, bárki is pecsételi le, írja alá, bármilyen dátummal, amit hitelesnek lehet elfogadni. Nettó manipulációs játszótér lett az a szakma, aminek elméletileg pártatlannak, és objektívnek kéne lennie.

Mégegy dolog. Azok, akiket az ellenem folytatott nyomozásra utasítottak, még életükben nem nyomoztak olyan pimf ügyben, mint az enyém. Az eredeti följelentés még 70 millió forintnyi hűtlen kezelést akart rámverni. A másfél éve tartó huzavona mostanra 900 ezer forintra csökkent. A századrészére. Persze ez a 900 ezer forint is kamu, de gondoljunk csak bele: mit keres az én ügyem a Magyar Nyomozati Csúcsszerv Csúcsosztályán?

A Nemzeti Nyomozó Iroda Kiemelt Ügyek Osztálya ugyanis a legsúlyosabb ügyek földerítésére hivatott. Na persze merőben elméleti síkon. Milliárdos ügyekben, maffiázásokban, ilyesmi. Az Ő feladatkörükhöz képest már az eredeti 70 millió forintos kárérték is egy picinyke nudli. A 900 ezer forint meg aztán már a fetrengő röhögés kategóriája. Szabó Gábor vagyok, Kocsis Máté egyetlen valóban veszélyes ellenfele, és ezért Kiemelt Ügyfél. Csak ennyi az indoka, hogy a milliárdos ügyek földerítésére szakosodott speciális nyomozóegység miért foglalkozik 900 ezer forint összértékű nyomozással.

Azt hiszem át is lehetne nevezni innentől ezt az egységet. Kiemelt Ügyek Osztálya helyett a valóságot tükröző név inkább az lehetne: Kiemelt Ügyfelek Osztálya.

Büszke vagyok rá, hogy az lettem.

 

2. Folytatás

Na, ma csütörtök van. A Nemzeti Nyomozó Irodától kapott ajánlott levél pont az volt, mint előre mondtam: újabb gyanúsítotti idézés. Elég rövid határidőre: ma reggel 8 órára. Tök nyilvánvaló, hogy a Drágajó Kovács Gergely Ákos Ügyész Úr nagyon szeretné berendezni az életemet. Dehát én nomád lélek vagyok, mindenhová szívesen megyek, ahová hívnak. Rendőrségi kihallgatásra is akár. Bár ezügyben már szívesebben lennék végre bírósági tárgyalóteremben, hogy a Drágajó Ügyészúrral összemérjük végre szemtől szemben a kardjainkat. Mert én az olyat szeretem igazán, ez a sunyi pöcsölés, ez lassan kezd untatni.

Bár ahogy a mai nap alapján elnézem, lehet hogy ezzel az egész üggyel nem jutunk el a Bíróságig. Maguk a gyanúsítások olyan gyenge lábakon állnak - van amelyik egyenesen vicces, ez lesz mindjárt kifejtve -, hogy épeszű ügyész nem vállalja föl a vádat, mert ronggyáég. Pláne azokután, hogy mint e cikkben korábban megírtam, két bűzlő formai hiba is van már. Két dátum. Na most már van egy harmadik is. Mivel a Drágajó Ügyészúr kicsit elfelejtette időben meghosszabbítani a nyomozást ezért aztán volt gazdasági vezetőm idézése is olyan időpontra esett, ami már nem volt az idézés kiküldésének időpontjában nyomozati időszak.

Itt egy kicsit megállunk, mert ezt a formai hibás részt összefoglalom. Van egy olyan nyomozáselrendelés, ami két hónappal a feljelentés megtétele előtt történt. Na, ezt majd nehéz lesz kimagyarázniuk. És van két idézés, amelyik nyomozati időszakon túli időpontra szól, amihez a Drágajó Ügyészúr csak utólag hosszabbít nyomozati időszakot. Nem lesz könnyű eljutni ezzel a katyvasszal a tárgyalásig, az biztos. Pedig nem ártana, ugyanis minél jobban belemásznak Kocsisék a meghurcolásom kísérletébe, annál komolyabb erejű ellen-eljárást indíthatok majd Ellene, Ellenük hivatali visszaélésért, mikor eljön az ideje.

Na, de jöjjön a mai buli. Szóval ez most 420 ezer forintnyi hűtlen kezeléssel gyanúsít. Az eddigi hármat összeadva végre átléptem már az egymilliót, egy 630 ezres, egy 300 ezres és 420 ezres "ügyem" van, ez összesen 1 millió 350 ezer. Egyrészt anno 70 millióra akartak megnyomni, ez zsugorodott időközben ekkorára, másrészt meg Magyarország Nyomozati Csúcsszerve nyomoz rám. Mondtam már, de újra leírom: a Nemzeti Nyomozó Iroda Kiemelt Ügyek Osztálya. Itt egyébként milliárdos ügyek forognak, mégiscsak megnyugtató, hogy a most frissen 1 millió fölé ugrott gyanúsítással már elértem az általuk nyomozott ügyek nagyságrendjének 1 ezrelékét. 0,001. Ez így leírva is jópofa. A Speciális Nyomozószervet utasították, hogy lehajoljon az általuk általában nyomozott ügyek értékének 0,001-ed részéért. Ha ez nem Politikai Koncepciós Ügy, parancsra, akkor nem tudom mi az.

Na, kérem a 420 ezer forintos kárt a következőképpen okoztam. Az általam felépített intézmény, a Józsefvárosi Városüzemeltetési Szolgálat az egész Nyolcker teljes közterületi rendjét volt hivatott garantálni. Rendészet - a Jófiúk Közrendvédelmi Csoport -, köztisztaság, közterületi karbantartás, benne a kátyúzással, kertészet, a hajléktalanok reintegrációját vivő LÉLEK Program, és a Teleki téri Piac üzemeltetése. Csak ennyi. Magyarul minden. 120 ember, 400 milliós költségvetés, rengeteg gépjármű, speciális gépek, eszközök, anyámtyúkja, ami kell. Namost ezt nekem viharban kellett a nagyjából semmiből fölépítenem. Hogy mobilis legyen a Szolgálat, a netről válogattunk megfelelő típusú használtautókat, jófajta kis kupeckedés után jó áron megvettük őket, és vittük felújításra egy árajánlatok alapján kiválasztott Nyolckeres autószervizbe. 13 autóról van szó, négy Dzsipp a rendészetnek, teherautók, személyautók, mindegy.

Namost. Körülbelül összesen húszmilliót fordítottam a 13 gépjármű feltuningolására, és persze zajlott a folyamatos karbantartásuk is. Nem vagyok az a tötymörgős típus, és az egész rendszert is mobilissá alakítottam. Nagy terhelés emberen, gépen, de nagyon jó eredmények, és büszke, elismert dolgozók. Na, az egyik Dzsippemben a gyanúsítás szerint nem lett megjavítva az automata váltó, viszont kifizettük a javítást. Röviden: lófaszt, ha már lopni akartam, miért nem mind a 13 autón loptam, és akkor nem ilyen százezres, hanem milliós nagyságrendben, nemde.

De igazából a mélyére ennek a 420 ezres automata váltó sztorinak nem is akarok menni, és a vallomásomban sem mentem. Ugyanis van egy kis komédia a történetben. Tessenek figyelni. Megint időpontok. Én 2012 április 4-től mondtam le az Intézmény igazgatásáról. Az igazságügyi szakértői vélemény, amelyik azt állítja, hogy nem történt meg a kifizetett javítás, pedig 2013 májusi keltezésű. Khmmm. Továbbá hehehe. Egy évvel később odahívnak egy szakértőt, aki megállapítja, hogy nincs az automata váltó megjavítva. Mondom: egy évvel később.

Közben, abban az egy apró évben már más vezeti az intézményt. Egy volt rendőrkapitány, akit további exrendőr spanokkal Kocsis Máté vitt oda, személyesen, és azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy találjanak valamit rám. Szóval az új vezető - Perlaki Attila, volt Nyolckeres Rendőrkapitány, ezredes, meg rendőrségi tanácsos, meg minden - használta tovább az autókat. És egyszercsak eszébe bukkant, hogy hát biztos azokkal a Szabó manipulált. Jegyezzük meg jól a nevét: Perlaki Attila, exrendőr-ezredes.

Hogy miért is jegyezzük meg? Hát mert Ő is része lesz majd a visszacsapásnak, mikor a hivatali visszaélések gyönyörű hálózatával kapcsolatban a feljelentéseket megteszem. Ja, meg egyébként ennek a Perlaki Ezredesnek, aki egyszercsak elkezdte az autóimat cseszegetni van egy kis rejtegetett dolga. Mégpedig állandó lakcímén, Csömörön. A rejtegetett dolog: egy autószerelő vállalkozás. Perlaki 3 Kft. Ja, ahogy mondom. Egy olyan ember vádolt meg engem anno azzal, hogy én az egyik kocsit buheráltam, akinek profi autószerelő műhelye van. És egy évig azt csinált az autóimmal, amit csak jólesett, mert nála voltak. Ja, nekem még jogsim sincs, biztos olyan dologban akarnék lopni, amihez még csak nem is értek.

Kicsi színesként: mikor annak idején megtudtam, hogy ennek a Perlakinak van egy autószerelő műhelye, akkor azt lefényképeztük, és korábbi blogomon nyilvánosságra is hoztam a fölvételeket. Hirtelen le is mondott a vezető pozíciójáról, eltűnt, mint a kámfor. Namost ha ez nem beismerő vallomás a részéről, akkor nem tudom mi az.

Ugye el tudják képzelni a helyzetet Bíróságon? Mikor engem vádolnak, a jogsinélküli amatőrt, hogy autóval buheráltam, miközben a feljelentőmnek autószerelő vállalkozása van, és egy évig az Ő kezében volt az autó? Hát őszintén szólva alig várom a pillanatot, mikor az erről szóló vádat majd a Drágajó Ügyészúr a Bíróság előtt ismerteti. Szórakoztató tárgyalás lenne. Bár ahogy a dolgok itt az elmúlt évben halnak elfele, azt érzem:

Nem lesz.

 

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr225831695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medvedisznóember 2014.02.25. 08:56:29

Lelkem éjén rossz malom
zakatol: az unalom.
Régi, rozzant rossz malom
és úgy hívják: unalom.

08.szabogabor 2014.02.25. 08:59:45

@medvedisznóember: Akkor nem lennél itt már reggel, ugyanis nem szoktál...

8kerseg 2014.02.25. 09:03:41

Keményedik a szitu. Hozok popcornt :D

medvedisznóember 2014.02.25. 09:08:24

@08.szabogabor: Dolgozok (üsd fel a szótárt, hogy mit jelent). Te vagy a cigiszünet.

PZSM 2014.02.25. 09:20:29

Kovács Gergő? Aki az adatok alapján nem tud egy rendes idézést kiküldeni? ;-)

8kerseg 2014.02.25. 09:32:07

@PZSM: Hiába no, nagy a hajtás ott is :)

08.szabogabor 2014.02.25. 09:35:35

@medvedisznóember: Eszerint most rágyújtottál, pedig ilyentájt nem szoktál, csak íccaka. ;)

08.szabogabor 2014.02.25. 09:39:26

@8kerseg: Nagyjából elérték azt a szintet, mikor már formai okokból sem lehet tárgyalásig vinnni az ügyet...

8kerseg 2014.02.25. 09:43:01

@08.szabogabor: Picit mintha óvatoskodnának az ügyészségen, csak nem félnek, hogy bukik a rendszer? :)

08.szabogabor 2014.02.25. 09:43:43

@8kerseg: A május 13-áig való hosszabbításról nekem is ez jutott eszembe...

08.szabogabor 2014.02.25. 09:44:48

Mondjuk amikor a 70 millióról indított ügy a Kiemelt Ügyek Osztályán már csak 900 ezernél tart, ott már erősen kezd bűzleni az eljárás...

8kerseg 2014.02.25. 09:45:35

@08.szabogabor: Nyomozati szakaszt akkor hosszabbítanak, ha nincs még elég bizonyíték a vádemeléshez...kellemetlen. Ilyen sok munka pocsékba megy..hjaj :)

08.szabogabor 2014.02.25. 09:53:04

@8kerseg: Tényleg már csak röhögök. Ez az előbb rendeltek el nyomozást, minthogy följelentettek volna, meg az összeg 1%-ra zsugorítása, meg az elcseszett nyomozáshosszabbítás, meg maga az örökös hosszabbítgatás... Viccműsor.

8kerseg 2014.02.25. 09:55:19

@08.szabogabor: Azé' csak elvergődnek a vádemelésig.

08.szabogabor 2014.02.25. 09:57:54

@8kerseg: Má ebbe se vagyok biztos, pedig jót tenne a renomémnak ;)

libsibolsika 2014.02.25. 13:42:41

@08.szabogabor: Van egy hozzád hasonló oknyomozó blogger a Molnár F. Árpád.
Szerintem neked is ezt az írást kamerába kellett volna mondani valahogy így:
www.youtube.com/watch?v=UbD91Ly-yf4

Andráska8 2014.02.25. 18:48:33

Ezt vörhenyes bőrt hogy tudták így levakolni?

sverde 2014.02.25. 19:02:18

Frissítve: Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy (elvileg) jogállamban megahmisítanának egy postai bélyegzőt.. csak véletlen egybeesés lehet..

08.szabogabor 2014.02.25. 19:06:05

@sverde: :))) A véletlenek furcsa örvénye kísér egy ideje. ;)

libsibolsika 2014.02.25. 21:36:25

@08.szabogabor: Kitartásban, szenvedélyességben, elszántságban, oknyomozásban, ...stb.

bamblur 2014.02.25. 22:40:49

Elég jól le van dokumentálva a Kocsis-Juharos-Alföldi-Homolya csapat több tízmilliárdos szorgoskodása. Csakúgy, mint az ügyészségi és rendőrségi bevédő csapat ténykedése.

Kellene egy új vezetés a Józsefvárosi politikában.

libsibolsika 2014.02.25. 23:04:21

Látom most nagyon előkerült a Juharos neve! Ő most ugye nem képviselő, ennek ellenére tudott itt rosszalkodni?

Legyen igazad! Ha áprilisban sikerül az összefogásnak leváltania a fideszt akkor ez várhatóan ősszel helyi szinten is menni fog! Lesz új vezetés!

bamblur 2014.02.26. 00:13:38

Juharos jobb híján most is a saját költségvetésüket lebontó Kocsis, Rimán, Egry gazdasági főmentora. Fizetett tanácsadó és fő háttér bonyolító. Most él igazán. Nem találnak nyolc év alatt nála jobban hozzáértő embert.

Lesz mit elemezni.

libsibolsika 2014.02.26. 00:48:16

@bamblur: Juharosnak meg van még az a gyönyörú yachtja a Balatonnál?

08.szabogabor 2014.02.26. 09:34:40

@libsibolsika: Ezzel elárultad, hogy régi nyolckeres szoci vagy :)))

libsibolsika 2014.02.26. 11:40:39

@08.szabogabor: Azt én nem tudom, hogy a nyóckeres szocik szoktak-e vitorlázni a Balatonon, de én gyakran előfordulok arra felé. Régebben sokat takálkoztam vizen a Juharossal és mindig szóbeszéd tárgya volt hogy milyen jól megy a képviselőknek, hogy olyan hajót tudnak venni.

bamblur 2014.02.27. 00:33:51

@libsibolsika: Kehet, hogy már kettő is van neki. Most nagyon megy a nyóckeres szekér Juharosnak és Kocsisnak. A többi tisztségviselők sem panaszkodnak. A Rimán mikor megy Londonba?

kabarsolyom 2014.02.27. 11:26:14

@bamblur: Rimán megy Londonba? Mi lesz ott valami nemzetközi jegyző találkozó!
Szerintetek ha ügyei miatt vállalhatatlan lesz a Kocsis a Fidesznek, akkor tényleg a Juharos lesz a polgármesterjelölt? Ő azért jobb egy fokkal, vagy nem?

kabarsolyom 2014.02.27. 14:01:30

Most akkor tényleg a Zentai a cserejátékos?

8kerseg 2014.02.27. 14:37:26

@08.szabogabor: Dadogós Oszi polgármesternek? Picit hosszúra nyúlnának a KT ülések :D

libsibolsika 2014.02.27. 21:25:31

A Zentai a Fidesznek egy vállalható arca, de meglepne, ha ő lenne a polgármester jelölt.

8kerseg 2014.02.28. 13:34:11

@08.szabogabor: Várjá...900 ezer? Ilyenkor ezt nem kellene alacsonyabb szintre passzolni?

08.szabogabor 2014.02.28. 13:36:43

@8kerseg: :))) Dehogynem, nagyjából ez már egy kerületi kapitánysági titkárnő szintje, de nyilván az Drágajó Ügyészúr nem engedi. Szénné fogom szívatni...
süti beállítások módosítása