HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

A Hamis Tanú - FRISSÍTVE

08.szabogabor 2014.02.21. 11:29

Kocsis Máté, a Fidesz Kommunikációs Igazgatója bíróság előtt, eskü alatt hazudott. Ezügyben ellene ügyészségi feljelentést fogok tenni. Addig pedig megosztom a nyilvánossággal bizonyítékaimat.

"A tanú, aki bíróság vagy más hatóság előtt az ügy lényeges körülményére valótlan vallomást tesz, vagy a valót elhallgatja, hamis tanúzást követ el. A polgári ügyben elkövetett hamis tanúzás büntetése bűntett miatt három évig, ha pedig az ügy tárgya különösen nagy vagyoni érték vagy különösen jelentős egyéb érdek, öt évig terjedő szabadságvesztés."

Beszéltem már magáról az Ügyről, de most nem ez az érdekes. Most az az érdekes, hogy a Fidesz Arca és Szája bűntettet követett el. Az, hogy Kocsis Máté folyamatosan hazudik, nyilvánvaló. Kommunikációs Igazgatóként ez a feladata, és egész stábot instruál eszerint. Ám ha be is tudjuk bizonyítani, konkrétan, egyértelmű bizonyítékokkal, az már más tészta. De igazán attól válik súlyossá az Ügy, hogy mindezt Bíróság előtt, Eskü alatt tette. Ez pedig mindennél többet mond el az Ő személyén keresztül a FIDESZ jogállamhoz való viszonyáról.

Kocsis Máté Bíróság előtt, majd utána a sajtóban azt állította, hogy egy pimf kis közbiztonsági tanácsadója voltam, de semmi komoly belső információval nem rendelkeztem, és nem is álltunk személyes kapcsolatban. Tettem ugyanis az adott ügyben tanúvallomást, és elmondtam a valóságot Kocsis működésének elveiről és gyakorlatáról. Ez pedig perdöntő tényező. Ő ezért tanúskodott hamisan, mertha mi csak távoli munkatársi kapcsolatban voltunk, abban is csak már bőven 2010-es polgármesteri időszakának kezdete után, akkor perdöntő tanúvallomásom nem perdöntő többé.

Nos, ezer módon tudom bebizonyítani, hogy Kocsis Máté hamisan tanúskodott. Ebből én most kiválasztottam a legegyszerűbb és egyben leglátványosabb módszert. Nyilvánosságra hozom Kocsis Máté nekem írt SMS-eit. Ezek barátok közti SMS-ek, nem is állt szándékomban közzétenni azokat, de ha egyszer Kocsis azt mondja, hogy kettőnk kapcsolata kizárólag munkatársi volt, és csak a közbiztonság szakterületére vonatkozott, és az is csak 2011-től, akkor ezzel felmentést is ad a levéltitok alól. Hiszen akkor minden SMS-e kizárólag hivatali, közszolgálati jellegű lehet. Hisz állítása szerint mi más kapcsolatot nem tartottunk.

Nos, akkor elkezdem fölrakosgatni Kocsis Máté SMS-eit. Biztonsági okokból hiteles másolatok készültek a telefonomról, és azok szétterítésre kerültek, hogy az adatok bizonyítékként meg ne semmisülhessenek. Fűzök hozzájuk kommentárokat. És ezt a cikket majd folyamatosan frissítem. Ugyanis sok SMS-ről van szó. Nosakkor... Jöjjön Kocsis Máté, személyesen.

"Katalin bálon voltam és lemerültem, sorry. Most kaptam meg azt az üzenetet is a srácoktól, hogy volt valami kavalkád éjjel. Holnap hívlak." 2009.11.21. 05:17

Nos ahhoz képest, hogy Kocsis Máté szerint én csak 2011-től dolgoztam Nála, ez egy másfél évvel korábbi SMS. Hajnali negyed hatkor elküldve. Szerinte ezidőben mi nem álltunk egymással kapcsolatban. Hát igen, tipikusan hajnali negyedhatkor szokás ismeretleneknek SMS-t küldeni, nemdebár.

"Még tart a frakcióülés" 2009.11.30. 18:56

9 nappal később, hogy egy személyes találkozónkról való késését kimentse, írta ezt. Mily rendes Tőle, hogy beszámol az ismeretlennek a Fidesz Frakció üléséről.

"Legyen inkább 1 körül, addig én is elintézek még pár dolgot." 2009.12.29. 11:48

Roppant rendes Tőle, hogy karácsony és szilveszter között, újév előtt két nappal leül csevegni egy oly ismeretlen személlyel, mint én.

"A szocialistáknál aljasabb brigád nincs a földön! Ehhez képest Hitler, Sztálin, Castro és Saddam kutyapéló! Még az is elborzaszt, hogy ti ilyen tetvekkel voltatok itt koalícióban! Holnap megyek beszélőre." 2010.02.02. 20:13

Nos, hát nyilván nem beszéltünk politikai ügyekről sem egymással, mi egymással kapcsolatban nem is álló emberek. Ja, éppen rendőrségi kihallgatásra készült, éshát gondolta, hogy velem, a senkivel kell megosztania ezt, és a szocialistákról alkotott véleményét.

"Ez egy új számom (.............................), de mivel ezt csak a családom, barátaim, munkatársaim, feletteseim részére működtetem, kérlek, ha bárki kéri az elérhetőségemet, akkor a régit (........................) add meg neki. Köszönöm. Máté" 2010.02.12. 09:56

Most akkor ez hogy jutott hozzám, hisz az tanúvallomása és nyilatkozatai szerint én egyik sem voltam...

"Vagyok még. Menjek?" 2010.02.18. 21:09

Nos, természetesen Kocsis Máté SMS-ei összefüggnek az enyémekkel. Azok is elmentve, velük együtt tiszta a kép, hogy mi vajon barátok, és politikai bizalmasok voltunk-e, avagy távoli ismerősök, vagy épp ismeretlenek. Amire válaszolt, az egy meghívás tőlem a Vaskapu-ba. Közös kocsmánkba, melyben Ő csendestárssá is vált. Hát nem rendes Tőle, hogy még este 9-kor is hajlandó trécselni egyet az ismert ismeretlennel?

"A józsefvárosi csoport egyhangúan, ellenszavazat nélkül szavazta meg a polgármester-jelölt által előterjesztett listás és egyéni képviselő-jelölteket." 2010.06.24. 20:12

Nagyon kedves dolog Tőle, hogy a Fidesz Gyűlésre benyújtott előterjesztésének sikerét épp velem osztotta meg azon frissiben. Ugrálok közben időben, mertha az összes SMS-ét fölraknám, akkor az annyi lenne terjedelemben, mint az eddigi összes írásom.

"Nem világos az okfejtésed, de majd elmondod. Ha meggyőzől is inkább azt fogom javasolni, hogy alakítsuk át a papirost az eredeti terveknek megfelelően." 2011.02.16 11:01

Nos, ez nagy időugrás, és nem véletlenül. Kocsis Máté tanúvallomása szerint ugyanis ettől az időponttól kerültünk mi egymással kapcsolatba. Eddig az időpontig nekünk egymáshoz semmi közünk nem volt, innentől kezdődött minden. Nos, gondolom, már ennyiből is világos, hogy Kocsis épp csak két évnyi barátságunkat hazudta el a Bíróságon, Eskü alatt.

Fogom majd folytatni, mert a későbbiek is azt tanúsítják. nem közbiztonsági tanácsadó, hanem Kocsis személyes jóbarátja és politikai belső tanácsadója voltam. Minden amit állított, tételes hazugság. És ez Hamis Tanúzás. És ez Bűntett.

Innen folytatom majd, de most elfáradtam, bocs Kedves Olvasóim...

 

FOLYTATÁS

 

Az utolsó Kocsis SMS-sel átléptünk abba az időszakba, mikor már hivatalosan is tanácsadója voltam. Papíron közrendvédelmi ügyekben, amit végeztem is, valójában pedig épp azt tettem, amit korábban: politikai tanácsadás és média-tanácsadás, a netes térben pedig Kocsis szabadkézzel való képviselete.

Az én Hamistanú Exbarátom bíróság előtt azt állította, hogy ebben az időszakban kapcsolatunk hivatalos munkatársi együttműködés volt, kizárólag közbiztonsági ügyekben. Nos, lássuk a valóságot. Kocsis "Hamistanú" Máté újabb SMS-ei következnek, a szokásos magyarázatokkal:

"Zseniális vagy. Finomhangolt cumiztatás egy üvegfalú szobában, ahol az egyre dühösebben szopatottak előbb-utóbb ki fogják fejelni a táblaüvegeket, amelyek szilánkjai megvágják őket, majd elvéreznek. :)" 2011.04.24. 17:07

Ez a dícséret a szocialisták helyi honlapján vívott politikai és kommunikációs csatákra vonatkozott, ahol egyedül képviseltem Kocsist szemben a teljes szocialista párttal. Kemény vitákban, ezer különböző politikai ügyben. Ezek közül nem igazán volt egy sem közbiztonsági téma, éshát mint tudjuk Tőle, én nem foglalkoztam mással, csak azokkal, azt is csak hivatalos formában és főleg nem voltam részese a médiájának... Fidesznyik emlékezetkiesés.

"Index címlap :)" 2011.05.09. 08:40

Nos, ha én nem foglalkoztam média-ügyekkel, akkor miért is épp nekem dicsekedett el azzal, hogy fölkerült egy témával az INDEX címlapjára?

"Egyébként a "Bagaméri-magaméri" kifejezés (viccesnek gondolt szójáték) is a belvárosi, régi időket idéző, félművelt, felületesen színház és filmszínház látogató, olyan idősebb nők szófordulata, mint a Saci." 2011.05.13. 14:44

Nos, ez különösen érdekes Kocsis SMS. A Magyar Narancsban kicsit korábban jelent meg egy írás, mely közös kocsmánk, a Vaskapu tulajdonosi körével foglalkozott. Megpróbáltuk kideríteni, hogy kik lehetnek a szivárogtatók. Ennek kapcsán a net-térben sokfelé mentek viták ismeretlen nickkekkel, akiket megpróbáltunk beazonosítani. Ezek egyike volt egy "Magaméry" nevezetű nick, amely több nyolckeres honlapon is folyamatosan támadásokat intézett ellenünk. Fölmerült bennünk, hogy esetleg Kertészné Bródy Sarolta, kerületi Fidesz alapító tag, és önkormányzati képviselő - az SMS idején már intézményi igazgató-helyettes - lehet "Magaméry". Az Ő beceneve volt Saci, erre utal Kocsis Máté. Hát nem izgalmas? Együtt nyomozunk a netes médiatérben, és Fideszesek is simán célpontba kerülhetnek közben, nincs tabu. Elismételjem? Najó, utoljára, de aztán már fölöslegesnek tartom: Kocsis szerint mi csak hivatalos, közbiztonsági témákra korlátozódó kapcsolatban voltunk, és közöm nem volt sem belső ügyekhez, sem kommunikációhoz. Hát, ezek ugye nem épp ezt bizonyítják.

"Horváth Laci Kormánymegbízottként nem lehet parlamenti bizottság tagja, így mégis én vezetem majd gyöngyöspatát... :( Ba... meg!" 2011.06.10 11:50

Ez se rossz. Épp akkor alakult meg a Gyöngyöspata Bizottság, aminek Kocsis lett ugyebár az Elnöke. Na, hát ez az SMS erről szól. Engem értesített először, hogy megszívta, el kell vállalnia, Mert Horváth László FIDESZ Országgyűlési Képviselő közben kormánymegbízott lett, így nem vezetheti. Ki akart maradni ebből Kocsis - én is ezt javasoltam Neki -, ezért született ez a csalódott SMS. Hogy velem osztott meg Fideszes parlamenti belinformációkat, nos, ez sem épp távoli kapcsolatunkat bizonyítja.

Hát akkor következő adagnak ennyi. Lesz még. Legyen csak itt egybe minden. Kocsis "Hamistanú" Mátét, a Fidesz Kommunikációs Igazgatóját olvasták. És még fogják is.

  

72 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr755825208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2014.02.21. 14:28:45

Ja... az olvasottság is csökken rendesen... eddig tartott a 107 ezres blogbejegyzés csodája....(milyen büszke volt a 10 ezres látogatottságra.... mert nem tudja, hogy van olyan blogbejegyzés - sajnos nem nálam, amelyet pár nap alatt több mint 50 ezren olvastak el...)

08.szabogabor 2014.02.21. 14:33:42

@A rokkant is ember: Nem csökken, sőt. Én nem a kiugrókból indulok ki, hanem a folymatosan növekvő átlagból...

sverde 2014.02.21. 14:37:34

@Lesley: Nem "ez", hanem "Ő". Ha a jogi megítélését figyelmen kívül hagyom ( nem tudom megítélni) kvázi anullált egy több évig tartó barátságot. Ledegradált egy komoly szakmai-politikai munkakapcsolatot és meghazudtolt egy embert. A Bíróságon. Eskü alatt. Ha jól értem. Amen

sverde 2014.02.21. 19:35:17

@Lesley: de csak SZERINTED. ;)

Winston007 2014.02.21. 22:10:16

Gábor,

figy hozzád képest egy színváltós matchbox egy erkölcsi nagyság, annyi köpenyt váltottál már. Lehet, hogy igazad van, lehet hogy komoly ügyek. De akkor is csak a sértettség ömlik belőled, mert ifjú padawanod ellened fordult. Azt hitted marionett bábuként rángathatod majd? Tévedtél. Kár érted, ennél azért intelligensebb voltál szadesz korodban.

libsibolsika 2014.02.21. 22:28:00

Az milyen rendőrségi kihallgatás volt amikor ezt írta? "A szocialistáknál aljasabb brigád nincs a földön"

csak egy néző 2014.02.21. 22:37:09

Ezt a kisköcsög Mátécska fiúcskát a fidesz Századvég nevű tenyésztelepén képezték ki a többi idióta szóvivő papagájjal együtt. A fő tantárgy a szóvivő képzés szemrebbenés nélküli folyamatos hazudozás tanszakon. Ebben summa cum laude végzett.

08.szabogabor 2014.02.21. 23:44:03

@libsibolsika: Csécsei szerződés. Aztán a nyomozó, Tóth Tímea mostanra véletlenül a Polgármesteri Hivatal köztisztviselője lett.

libsibolsika 2014.02.22. 00:01:55

@08.szabogabor: Akkor volt humora a fiúnak, mert annál a szerződésnél nem létezik aljasabb!

8kerseg 2014.02.22. 00:24:28

Gabi, kezdesz lemenni kutyába..ettől még a konszolodáltabbak is behánynak.

sverde 2014.02.22. 00:30:16

@libsibolsika: én nem gondolom aljasnak. Értem a motivációkat is. Inkább a humánumot látom benne, persze a cél nem szentesíti az eszközt. Szerették, jó ember volt, megbetegedett. Vonszolhatta volna magát évekig, csak, hogy felvegye a pm-i fizetését
és meglegyen a családnak a betevő, aztán meg elmehetett volna táppénzre, meg megint, meg megint táppénzre.. De lemondott a köz javára, mert tudta, hogy érdemben már nem fogja ellátni a munkáját. Ezért valaki, aki szintén nagyra becsülte, értvén aggodalmát a családját illetően, értékelve nemes döntését, felajánlott egy tanácsadói állást.. a többit meg ismerjük. Gentleman agreement volt. Én nem ítélem el egyik felet sem érte. Na jóéjt.

libsibolsika 2014.02.22. 00:40:16

@sverde: Én a Kocsisban nem látok semmi humánumot! Kilóra megvette a Csécseit illetve a székét közpénzen! Azért ne a szocik legyenek már az aljasak mert más kasszából kellett kifizetnie a megvett terméket!

08.szabogabor 2014.02.22. 00:48:09

@libsibolsika: Benne voltak Ők is ;) Mindenki benne volt. Ne légy naiv.

sverde 2014.02.22. 01:00:57

Én a tanácsadói szerződésre mondtam, és nem annak megváltására..

libsibolsika 2014.02.22. 01:03:25

@08.szabogabor: Én úgy olvastam, hogy a szoci Szabó Zoltán nyilatkozata után borult a bili és nyilvánsságra kellett hozni a szerződést.
index.hu/belfold/2009/11/17/jozsefvaros_osszejatszassal_vadolja_a_fideszt_es_az_szdsz-t_az_mszp/

08.szabogabor 2014.02.22. 01:05:35

@libsibolsika: Igen, Zoltánnak elfelejtettek szólni... Aztán rájuk köhhentettem a saját honlapjukopn, aztán vége is lett a témának...

sverde 2014.02.22. 01:06:28

@libsibolsika: lsd fent. Sőt. Én is megalázónak tartom ezt a "kivásárlást". Dehát volt pénze rá, elég hiú is volt hozzá, jól rángatózott a madzagon, Csécsei meg így is jól járt. ;)

libsibolsika 2014.02.22. 01:07:42

@sverde: Nem tudta volna "évekig vonszolni magát" ugyanis ez egy választott funkció és egy év volt még hátra, a szerződést meg a következő ciklus végéig kötötték elég durva feltételekkel. Igazi fideszes szerződés volt akár a közgépé...

sverde 2014.02.22. 01:14:02

@libsibolsika: egy kis makeup, nem szól róla, ismerik, nagyon kampányolnia sem kellett volna.. újraválasztják..

medvedisznóember 2014.02.22. 05:09:52

@sverde: Rájöttem, hogy te vagy Dzsí töppedt ikerszarkómája. Vagy valami leaszott sziámi izé..

bamblur 2014.02.22. 06:24:11

Medvedisznó már nem javíthat a börtön körülményeken.

8kerseg 2014.02.22. 07:08:33

@medvedisznóember: Nem. Inkább a szeretője. :)

sverde 2014.02.22. 08:18:58

@8kerseg: Savanyú a szőlő Szépecsém.. tudod, az árulót még az ellenség is megveti.

8kerseg 2014.02.22. 08:23:56

@sverde: Most Szabóról beszélsz? Gondolom.

sverde 2014.02.22. 08:37:01

@8kerseg: nem. A kígyóról, akit Ő sokáig a keblén.. bár én először csak csigának tartottam. Vázrendszerileg azért nem tévedtem.

sverde 2014.02.22. 09:57:23

@08.szabogabor: Azt másra mondják :)))))))))

08.szabogabor 2014.02.22. 10:17:14

@sverde: Nyominak milyen cinkes lehet, hogy leugrott az általa süllyedőnek ítélt hajóról, oszt az mégis továbbúszott és épp kezd harci sebességre gyorsítani... Ő meg ott lubickol a hideg vízben, egyedül. Ez a büntetése, végignézheti a történetet, úgy, hogy már nem vehet benne részt.

sverde 2014.02.22. 11:25:32

@08.szabogabor: ..én a "mindenkinek jár még egy esély" híve vagyok.. de Te nagyon nem. Igyhát igen. :)
És hát így is igazságos.

08.szabogabor 2014.02.22. 11:26:48

@sverde: Sokáig én is az voltam. Mostanra elmúlt.

sverde 2014.02.22. 11:52:31

@08.szabogabor: Jobb is. Nem jellemhiba. Nehéz "nem"-et mondani. Sokat kell gyakorolni. És azt is, hogy kinek-mikor.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2014.02.22. 12:03:58

@08.szabogabor: én is írtam róla is, rólad is.
és???

08.szabogabor 2014.02.22. 15:31:31

@Lesley: Te is része leszel egy vezető fideszes hamistanúzási bizonyításának. ;)

8kerseg 2014.02.22. 15:42:24

Egy ügyvéd barátom jókat mosolygott ezen a, ahogy fogalmazott, "jogi analfabetizmuson".

08.szabogabor 2014.02.22. 16:18:00

@8kerseg: Nemhogy ügyvéd barátod nincs, de már semilyense :)))

8kerseg 2014.02.22. 19:54:57

@08.szabogabor: Olyan dolgokról beszélsz amiről megint fogalmad sincs :D . De ne kanyarodj el a tárgytól. Nagy nyilvánosság előtt rágalmazol. Szénné fognak perelni. Ennél azért okosabbnak gondolhatna téged az ember.

08.szabogabor 2014.02.22. 20:38:31

@8kerseg: Fiacskám, asszed érdekel? Minden bizonyítékot összegyűjtöttünk, Kocsis ülni fog. Oszt jó napot.

8kerseg 2014.02.22. 23:29:45

Bár ahogy elnézem inkább lehet cellatársak lesztek. :D

08.szabogabor 2014.02.23. 01:47:52

@8kerseg: Tán konzultálj "ügyvéd ismerősöddel", hogy az úgy nem lehetséges. Ha ugyanis a vádak megállnak, akkor a rágalmazás nem állhat meg. Cellatársak tehát semmiképp sem lehetünk...

8kerseg 2014.02.23. 02:06:41

@08.szabogabor: Nagyon leegyszerűsítesz látszik nincs jogászi vénád. Számolatlan dologgal vádoltad meg a Kocsis gyereket az elmúlt években, aminek jó részét nem tudod bizonyítani, van miből csemegézniük. És akkor még nem beszéltünk a közös cégetekről.. Szívás lesz.

08.szabogabor 2014.02.23. 02:14:42

@8kerseg: Kamubajnok, megint elletmondásban vagy saját beírásoddal. Te vagy a kommentbohóc :)

medvedisznóember 2014.02.23. 20:36:30

@08.szabogabor: Te meg Blöffman, a kerületi szuperbalfasz. Egyelőre jelmez nélkül. Keress fel egy másik szabót.

medvedisznóember 2014.02.23. 20:48:29

@08.szabogabor: Ember, most komolyan: tényleg annyira ostoba lennél, hogy ezzel az SMS-nihillel próbálkozol a bíróságon? Nem hiszem. Inkább fel akarod baszni a célpontot, hátha mond/csinál valami faszságot. Még valószínűbb, hogy arra ricsirecsizel, hogy a tetveskedésed miatt elvétve talán kiejti a nevedet.

medvedisznóember 2014.02.23. 20:53:19

Egyébként mélypontkísérleted a finiséhez közeledik. Sok sikert.

medvedisznóember 2014.02.24. 00:33:36

@libsibolsika: Hú, kössz! Ember a Holdon, beszarás! ÉS?

08.szabogabor 2014.02.24. 01:56:40

@libsibolsika: Konkrét perünk Komássy-val is ilyen ügy, aminek külön bukét ad, hogy immár 3 hete elérhetetlenné tették saját honlapjuk korábbi hozzászólásait, melyek egyben mindkét-oldali bizonyítékként fölhasználásra is kerülnek a perben. Ennek a cselekedetnek a jogi minősítését majd a Bírónő elvégzi, gondolom. :)

8kerseg 2014.02.24. 08:29:04

@libsibolsika: Én mondtam a bolond Szabónak de nem hallgatott rám. Szerintem akár be is költözhet a bírósági folyosóra hálózsákkal. :D

08.szabogabor 2014.02.24. 11:47:31

@8kerseg: Okoskák, nem vagyok anonim nick... 2 éve írok, és mindösszesen egy feljelentést tettek ellenem 350 cikk után. Valszeg az enyém a legjobb cikk/feljelentés arány az országban... Tán azért, mert az írásaim megalapozottak, és bíróság előtt könnyen bizonyíthatók.

gumirocker 2014.02.24. 14:23:14

Hát ezt is elolvastam. Eszerint Kocsis Máté média tanácsadója voltál kedves blogíró. Akkor nem voltak averzióid Kocsis Máté igazmondásának kérdésével kapcsolatban? Már csak úgy megkérdeném....

Egyebekben meg: Uramisten, ezen a szinvonalon van a mai politikai élet???!!!!! Az Isten irgalmazzon akkor mindannyiunknak,akárki nyer is április 6.-án.

08.szabogabor 2014.02.24. 14:25:19

@gumirocker: Tán olvass el más cikkeket is, jobban meg fogod érteni, mi volt a stájsz Kocsissal. :)

gumirocker 2014.02.24. 16:35:38

Nem értelek, te saját magad írod le, hogy kije voltál.
Copy pastelem ezt ebből a posztodból.

"
FOLYTATÁS

Az utolsó Kocsis SMS-sel átléptünk abba az időszakba, mikor már hivatalosan is tanácsadója voltam. Papíron közrendvédelmi ügyekben, amit végeztem is, valójában pedig épp azt tettem, amit korábban: politikai tanácsadás és média-tanácsadás, a netes térben pedig Kocsis szabadkézzel való képviselete."

Arról nem is beszélve, hogy amit neked írt Kocsis M. az sms-ben a "finomhangolt cumiztatásról".

Értem én, hogy rendkívül jó dolog fölényben lenni vagy fölényben érezni magát az embernek egy adott szituban, csak akkor ne csodálkozzunk azon, hogy ha az ebbéli társad - aki ennek a haszonélvezője volt - az ugyanolyan módon akar veled elbánni, mint másokkal ti, együtt.
Tudod: korpa..... disznók, etc.

Félreértés ne essék, nem akarom én Kocsis Mátét védeni, mert nincsen okom rá. Nem kedvelem őt több szempontból sem. De valahogy nem tudok szó nélkül elmenni a múltbéli, általad bevallott szereped mellett sem.

És még egy: ne hidd, hogy a másik oldal ugyanilyen képviselőit nem ítélem el. De, elitélem. Viszont azt nem tartom megfelelő "védekezésnek" sosem, hogy "de a másik ugyanezt csinálja". Nem kötelező senkinek sem nemtelen eszközökhöz nyúlni.

Ha Saulusból Paulussá akarsz lenni, akkor ideje lenne az alázatnak is, és ideje lenne az önvizsgálatnak is.

08.szabogabor 2014.02.24. 16:40:37

@gumirocker: Mivel nem voltam Saulus sem, ezért aztán Paulus sem akarok lenni. Kocsis egy epizód az életemben. De nem több. Olvasd el ezt például, és rájössz, miért.

jovaros.blog.hu/2014/02/19/game_over_mateka

gumirocker 2014.02.24. 16:54:34

Elolvastam a game over-es cikket. Nem lettem meggyőzve ettől sem, meg kell hogy mondjam.
Sakkjátszmát játszottál és az egyik figurád aztán nem úgy viselkedett végül, ahogy te elvártad. És ezt a sakkfigurát bizony te is képezted, láttad el tanácsokkal.

Van a Kontroll csoportnak egy dalszövege:
"Lehet, hogy neked jó ez a harc,
De ne taníts ölni ha élni akarsz"

Nagyon nagyon megszívlelendő mindenkinek.

Szóval még egyszer: magyarázd el légyszives, hogy mit jelent Kocsis Máté cumiztatós sms-e, ha nem vettél részt semmiben?! Arra vagyok kiváncsi, hogy milyen indíttatásból jöhetett K.M. ujjai alól ez a dícséret? Miért dicsért téged meg? Miért tartott dícséretre érdemesnek? Azért, hogy sikerült jól megvezetned az ellentábort ezzel sikerre víve egy erkölcsileg nihill ember dolgát.

Még mindig nem érted, hogy mi a bajom ezzel az egésszel?

Eh... kezdem azt hinni, hogy talán ebben a közegben érthetetlen dolgot kérek számon.

08.szabogabor 2014.02.24. 20:54:02

@gumirocker: Termésuetesen résztvettem mindenben, amíg vele voltam, azért voltam a jóbarátja és belső tanácsadója. Amit Te számonkérsz, az egyszeráűen nem témája a blognak. Ez itt nem arról szól, hogy hogy tettünk egész jó kis hellyé 12 év alatt egy katyvaszt. Mert azzá tettük a Nyolckert. Épp az volt a szakítás oka, hogy a politika tartalmáról változott meg a véleménye, az enyém pedig ugyanaz maradt. Szóval a kérdésedre a válasz nem ennek a blognak a témája. Legalábbis az országgyűlési választás napjáig nem. De a régebbi blogomról idecitálpk neked egy írást, abból az érdemi részéről is kapsz információt.

tuholepafarao.blog.hu/2012/10/26/98_varosalom01

Arpad Kovacs 2014.02.25. 01:20:33

@gumirocker: Jobban jarsz, ha csak modjaval olvasgatod, nekem majdnem akkora penisz nott az agyamban, mint neki a nyakara...

sverde 2014.02.25. 14:14:12

@08.szabogabor: Azt írtad, lesz még KM-nak esemese, amit beidézel. Lesz még?

medvedisznóember 2014.02.25. 15:19:52

@sverde: Biztos lesz. Csak előbb meg kell írni.

medvedisznóember 2014.02.25. 15:27:21

@08.szabogabor: "Valszeg az enyém a legjobb cikk/feljelentés arány az országban... Tán azért, mert az írásaim megalapozottak, és bíróság előtt könnyen bizonyíthatók." Vagy inkább könnyűnek találtattál, amikor megmérettél. Ha meg véletlenül megugrana az olvasottság, mehetsz is a hűvösre.

medvedisznóember 2014.02.25. 15:28:28

@08.szabogabor: Írj inkább szakácskönyvet, most az a menő.

sverde 2014.02.25. 15:52:19

@medvedisznóember: "Vagy inkább könnyűnek találtattál, amikor megmérettél. Ha meg véletlenül megugrana az olvasottság, mehetsz is a hűvösre."

Zsenike? Ezt magyaráznád? Tudod, csakúgy Gy.K. ..
Ezt matematikailag, logikailag, számláló-nevezőbe helyezés, arányok alapján ötölted ki? Szóval hogy jött ki ez a nagyon okos következtetés? Főleg a második mondatban.. :))))

08.szabogabor 2014.02.25. 16:38:02

@sverde: Lesz, csak a levelezgetésük most aktuálisabb.

08.szabogabor 2014.02.25. 16:38:55

@medvedisznóember: Mi sem könnyebb, mint az sms-ek eredetiségének igazolása. De persze ezt tudjátok, azért vagytok betojva. ;)

medvedisznóember 2014.02.28. 23:52:36

@sverde: Nocsak, te is matekos vagy, ZsebSzabó? Segítek, bár a te szinteden lehet, hogy felesleges: ha annyian követnék ezt a blogot, mint azt asztráltested sugallja, Gáborunk már számolhatna azzal, hogy "nagy nyilvánosság előtt elkövetett" rágalmazásért szétperelik a csontos seggét. A vétséget persze fontos médiumokban is elkövette már, az ok, amiért mégis leszarják a fejét, elsősorban a hitelében és súlyában keresendő. Tudod, Bajnaiék sem véletlenül tolták maguktól elfele. Capisco?

sverde 2014.03.01. 08:30:50

@medvedisznóember: látom egész éjjel három topikban is Te virítottál :))) hogyismondtad? ;) "Azért csinálja, mert mindig az uccsó kommenteket látja a blogra tévedő. Most gondolj bele, milyen lenne már, ha a saját otthonodban egy lábtörlőre száradt kakigombóc fogadná a vendégeket?"
süti beállítások módosítása