HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Lesz Majd Pofáraesés - Nekrológ az LMP-ről

08.szabogabor 2014.03.23. 19:52

Nektek annyi Zöldnarancs Felebarátaim, akik páran még Schiffer András körül politikusnak tűnő biomasszaként túléltetek mostanáig. Ami az elmúlt két napban Rólatok kiderült, az bőven elég ahhoz, hogy a bizonytalan szavazók Titeket leírjanak. És nem a szavazólapra.

Schiffer András nevű Vezéretek kérdéseket kapott Tőlem, melyekre válaszolhatott volna. Ám válaszainak hiánya annak tükrében, hogy kérdéseimet pontosan ismerte: éppoly sokatmondó, mintha lett volna bátorsága a nyilvánosság előtt is megnyilatkozni. Mivel ezt még azzal is megtetézte, hogy egy háromfős beszélgetés résztvevői közül utólag önmagát kiretusálta - Sztálin vezette be a történelemhamisítás ilyetén módszerét, és azóta is csak bolsevikok alkalmazzák -, így aztán a sejtések tényekké váltak. Tudjuk már kik vagytok, vagy inkább azt: Mik vagytok. És akkor most röviden összefoglalom az LMP valódi arcát.

1. Az LMP bizonyítottan résztvesz a Fidesz által államosított közszolgálati sajtó cenzúrájának és egyoldalúságának fönntartásában.

2. Az LMP bizonyítottan ezért a Fidesz kegyéből közpénzből jutalmazásra kerül, az általunk mostantól ismert kvóta országgyűlési képviselő-jelöltenként 250 ezer forint havi apanázs.

3. Ebből egy esetet konkrétan, bizonyítva ismerünk, és mivel attól az LMP nem határolódott el, így jogosan következtethetünk, hogy náluk ez nem tiltott, hanem egyenesen támogatott, a szervezeti kultúrájuk alapját jelentő eljárás.

4. Az LMP bár szavakban az átlátható kampányfinanszírozás híve, de a látszatcselekvések mögött valójában feketekasszát üzemeltet.

5. Ezt a feketekasszát a Fidesz tölti fel, így az LMP kampányában Fidesz által a közpénzből ellopott forintok kerülnek igencsak számosan fölhasználásra.

6. Mivel Schiffer András válaszai elmaradtak, így egy korábbi történetet is tényként kezelhetünk, ugyanis lapító, menekülő magatartása, és a Fidesszel történő sokszálú együttműködése erre bőséggel alapot ad. Igen, igaz az a közvélekedés, hogy az LMP ajánlásait a Fidesz segítségével szedték össze.

7. Ennek alapja egy általam megírt 2009-es történet, mikor Schiffer András saját maga 20 hamis kopogtatócédulát adott le, melyből rendőrségi ügy is lett, és amelyben kiderült: a Schiffer által leadott 20 cédula egyikét sem az LMP-re adta le a választópolgár.

Összefogalalva: az LMP a Fidesz által fönn-, és eltartott zsoldoscsapat, mely ugyanolyan sunyin bujkál, mint Vérnarancs futattói, éppúgy lopcsalhazudik, mint a Gazda. Erkölcsöt nem ismerő gyülevésznépség, a Narancs Zöldtagozata. Aki rájuk szavaz, az valóban a Fideszre ikszel, nem maradt ezzel kapcsolatban többé kétség. Ideje Őket ugyanúgy a szemétdombra küldeni, mint Felcsúti Gazdájukat. Itt az idő, két hét múlva április 6.

Lesz Majd Pofáraesés.

31 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr925875629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1ügyű 2014.03.23. 20:22:15

Ámen!

Földet rá és nyugodjék békében az LMP...

08.szabogabor 2014.03.23. 21:09:28

@1ügyű: Azér nem fogok sírni, ha egy bulldózer véletlenül később arra kanyarodik ;)

Andráska8 2014.03.23. 21:38:51

lökjük be a gödörbe Orbán után a kis csatlóst is!

Cyco Miko 2014.03.23. 23:27:00

Lesz majd pofáraesés, az biztos. Épp farkasszemet néztek egy feneketlen szakadékkal. Nyugi, már csak pár apró lépés..

Ruzsa Ferenc 2014.03.24. 01:13:41

Én azt hiszem, ekkora léptékű korrupcióra minden felnőtt magyar csak megrántja a vállát. Kb. mintha azt írtad volna, hogy büdöset fingik. "Persze. Na és?"

Nálunk székházas Viktort, hülyének-lenni-nem-tilos Simicskával együtt kétszer megválasztották. És azóta éppenséggel nem kényesebb lett a közízlés.

Az meg köztudott, hogy Schiffer a jobbal jobban szót ért, mint gyurcsányördöggel.

08.szabogabor 2014.03.24. 01:47:14

@Ruzsa Ferenc: Nem az összeg a lényeg, hanem a tény maga. Ugyanis az LMP-ről van szó. A mondás sem úgy szól, hogy sok bort iszik, de közben vizet prédikál. :)

Erdelyi Klara 2014.03.24. 01:57:12

Azért, valljuk be öszintén - magunk között, a fidesz nagyon jó stratégiát választott, - mert a korrumpálhatókat, mint esetünkben az LMP- t lefizeti, a Jobbikot a titkos vagy kevésbé titkos összekacsintással becsatornázza, az egész balodalt megosztja, a bizonytalanokat megfélemlíti, a szolgalelkü alattvalókat talmi rezsicsökkentéssel lekenyerezi, a kétszinü árulókat municióval látja el "leleplezö" könyvkadáshoz' a külhoni-tranoni magyarokat állampolgárositja, a békemenetesekböl zsoldoshadsereget képez, a külföldön dolgozó magyarokat egy szavazást megnehezítö vagy korlátozó törvénnyel kirekeszti, - nos, ki maradt még ki a felsorolásból ? Alighanem mindenkire gondolt az atyáskodó fidesz ..... CSAK EGYET NEM TUD ELÉRNI A FIDESZ, - MINDEN KITARTÓ IGYEKEZETE ELLENÉRE SEM, - HOGY JÖN AZ ÁLTALA NYELVÚJÍTOTT "FÜLKEFORRADALOM" -AMIT MÉG NEKI SEM ÁLL HATALMÁBA BEKAMERÁZTATNI, ......HOGY AZ X , - A SZAVAZÓFÜLKE MAGÀNYÁBAN A JÓ HELYRE KERÜLJÖN - .......AZ PEDIG NEM A FIDESZ LESZ ..... NA JA - A BUMERÁNG MÁR CSAK IGY SZOKOTT MÜKÖDNI, HOGY VISSZASZÁLL....ÉS A FÜLKEFORRADALMÁR ORBÁN FEJÉT FOGJA LEVINNI.....KORONÁSTÓL, MATOLCSYSTÓL, LÁZÁROSTÓL, VARGÁSTÓL, - és hogy kis kedvencünk se maradjon ki a mókából - KOCSISMÁTÉSTÓL ZUSAMMEN.....DE MEGIGÉRJÜK, NAGYON NEM FOGJUK ÖKET MEGSIRATNI, " béke poraikra " ......

Ruzsa Ferenc 2014.03.24. 02:06:51

@08.szabogabor: Persze, értem én. Csak azt hiszem, hogy ma már (tények nélkül is!) sokkal kevesebben hiszik, hogy az LMP tiszta lehetne. Kb. arra gondolok, hogy azt axiómának tekintik, hogy minden politikus korrupt; és ezt csak a választott kedvencnél kötik bizonyítékhoz, mindenki másnál pofára elhiszik.
Mivel az LMP már négy éve politizál a parlamentben, már a legtöbben valamilyen ügyben szembekerültek vele. Leginkább pont a jobboldaliság okozhat feszültséget a régebbi híveknél. Hiszen aki négy éve nem Orbánt választotta a komenisták elhajtására, abban eleve volt egy komoly tartózkodás a mi kis magyaros konzervatívjainkkal szemben. Orbán viszont még a legvérmesebb várakozásokra is sokszorosan rácáfolt; Schiffer viszont őrizte az egyenlő távolságot. Ezt a legtöbb eredeti LMP-s szavazó, gyanítom, nem tudta elfogadni, különösen, hogy a "bal" olyan gyengének tűnt a közvéleménykutatásokban.
Szóval azt hiszem, hogy aki ma szabadon Schiffert támogatja, az jórészt Orbán-árva, aki a baloldalt semmi körülmények között nem tudja választani, de ezt a fertőt mégsem tudja elviselni. Az ilyen embernek viszont az, hogy schifferék helyi szinten olykor meghitt viszonyban voltak-vannak a fideszesekkel, nem igazán taszító (sőt!), hiszen maga is az volt nemrég.

Talán a Schiffert már rég (vagy nem is olyan rég) otthagyott szavazó lelkét nyugtatja meg leginkább az infód: morálisan megerősíti a választását.

medvedisznóember 2014.03.24. 02:14:47

@Erdelyi Klara: @08.szabogabor: Most két külön helyen tetszenek együtt inni a magiszterrel, vagy mindketten elvonási tünetekkel küzdenek?

08.szabogabor 2014.03.24. 02:21:12

@medvedisznóember: Magányodban megszánunk, leülhetsz mindkét helyen.

LeslieFrank 2014.03.24. 06:15:49

Gábor, egy kicsit változtass! Ez már túl célzatos ahhoz, hogy hiteles legyen...

08.szabogabor 2014.03.24. 06:19:39

@LeslieFrank: Oknyomozni csak célzatosan lehet. Végigmenni egy láncon, és aztán rögzíteni a tényeket. A tények pedig hitelsek, nekem az elég is. :)

Erdelyi Klara 2014.03.24. 06:42:45

@medvedisznóember: csak akkor vannak "elvonási tüneteink" ha Ön másirányú, bokros teendöi folytán nem ér rá ide jönni szájkaratézni....(ebben /is/ úgy látom egyet értünk Gáborral, az Ön kiváló kedvenc oknyomozó blogírójával)..és azzal is tisztában vagyunk, hogy ezt csak a mi kedvünkért teszi, úgy hogy ha idejön, szeretettel üdvözüljük....de ha ezt mégsem tenné, azt is hálásan megköszönnénk....

1ügyű 2014.03.24. 10:16:06

Ha nyernek a kormányváltók, akkor Kölyök-pezsgő koccintás lesz, de ha valami csoda folytán 2/3-dal nyer az ellenzék, akkor kegyetlenül be fogok piálni.
Ha a Fidesz nyer, akkor jön a nemzeti kocsma/italbolt... és folytatódik a mutyizás.

medvedisznóember 2014.03.24. 14:56:08

@08.szabogabor: Az van, hogy egy tökösebb oknyomozó könnyesre röhögné magát a roncsblogodon. Egyikük, akit te is ismersz, elénekelte nekem, milyen lesújtó véleménnyel van a koszolásodról. Pedig egy kapura fociztok.

1ügyű 2014.03.24. 15:57:11

Ismeretlen/fiktív forrásokra hivatkozni ősi fidesznyik szokás. (Lásd Gulyás G.)
TV2 mokka vs Vadai is jó példa volt erre.

Inkább beszéljünk a cukros áfa-csaló láncról, aminek a felderítését a KÜIG-et megszüntető banda akadályozta meg. Friss hír és a fideszkének ciki.

törökbasa 2014.03.24. 20:52:09

@medvedisznóember:
Te csak azért nyomulsz itt többet, mint kellene, mert nem tudod legyűrni a kisebbségi érzésedet, amit a Blogger iránt táplálsz - a Rp. => becsület, tisztesség, mentálhigiéné. :)

medvedisznóember 2014.03.25. 01:29:19

@1ügyű: Ül a Vadai a stúdióban, ül ez a nemzet csalogánya zsírszkafanderében, és Veletek együtt nem fogja fel, hogy a híveken meg páncélgyomrú horrorzabálókon kívül nincs ember, aki venné a károgását.
És ül a célcsoport is, ül a bizonytalan választópolgár a tévé előtt dermedten, nézi a zeppelintestű támadómenyétet. Aztán kidobja a taccsot, hosszan, egy másnapos zsiráf kitartó fájdalmával.
Ő biztosan nem szavaz a kurmányváltásra. Már csak esztétikai okokból sem.

1ügyű 2014.03.25. 12:24:19

@medvedisznóember: Gondolod te. Abszolút nem veszed figyelembe, hogy komplett társadalmi csoportokat haragított magára a fidesz. A 2010-es szavazótáborának durván a fele érzi magát jobban becsapva, mint előtte bármikor.

Egyébként, ha egy fidesz mellett kitartó emberrel beszélgetem (értsd: élőben, szemtől-szemben), akkor általában ezeket állapítom meg:
- Meggyőződése, hogy az országnak az MSZP többet ártott, mint a Fidesz.
- Semmilyen számokkal nem győzhető meg. Ha a saját területemen vitatkozunk, akkor nem bírja sokáig és ideges lesz mikor az ellentmondásaira rámutatok.
- Ő nem a jelenlegi rendszer abszolút vesztese, azaz van még munkája, ami nem rész- vagy köz- ...

medvedisznóember 2014.03.25. 13:45:58

@1ügyű: A vitaképtelenséggel flambírozott politikai meggyőződés kétoldali kórság, nekem elhiheted. Az előző években ugyanezt tapasztaltam a baloldali, de furcsa módon mégsem agyhalott ismerőseimmel folytatott beszélgetésekben.
Egyszer talán rádöbbensz, hogy kurva fárasztó és felesleges érvelni akkor, amikor két olyan világ feszül egymásnak, amelyek között egyértelműen nincs semmiféle átjárás.
A te esetedben jóval gázosabb a helyzet, mert hát totál okafogyott érvelni valami ellen, aminek nincs működőképes alternatívája. A nagy pisztolyozásban ugyanis elfogytak a seriffed golyói, azok nélkül meg minek is kurmányt váltani, ugyebár...

8kerseg 2014.03.25. 13:48:22

@1ügyű: Baszki akkor honnan a 2/3-os támogatás? Én fel nem foghatom.

medvedisznóember 2014.03.25. 14:19:29

@1ügyű: Milyen szögből látod azt pintyőkém, hogy a fidesz-szavazótábornak "durván a fele érzi magát jobban becsapva, mint előtte bármikor"? Madártávlatból?

1ügyű 2014.03.25. 15:18:03

Magyarországon jelenleg a szavazás azt jelenti, hogy döntenem kell, hogy a nyilvános wc-k közül melyik a kevésbé sz*r*s.

@8kerseg: A szavazatok 52.7%-ára gondolsz, ami a választásra jogosultak 33.7%-át jelentette?
2/3 ide vagy oda, de nem arra kaptak ilyen felhatalmazást, hogy fenekestől felforgassák a demokratikus intézményeket. Kár, hogy az LMP "Nem erről volt szó" szlogenje nem maradt meg sokak fejében.
Az meg egyenesen maffia módszer, hogy most 35%-kal is két harmadot lehet szerezni matematikailag.

@medvedisznóember: Ez a 'két oldal' - 'két világ' dolgot a fidesz és gyöpösödött mszp-sek mantrája.
Tisztában vagyok vele, hogy az "emútt nyóc" év időszakában bizonyos gazdasági területeken jól megvolt a két nagy párt, ahogyan felosztották egymás között a szerepeket.
Mint már írtam, olyan társadalmi csoportokat sértett meg a fidesz, akik bizony 2010-ben a fideszt támogatták és most biztosan nem fogják. Ez nem madártávlat.
Egyébként pedig van átjárás. Úgy hívják, hogy protest szavazó.

Pupu Blogja 2014.03.25. 19:50:02

Az LMP Orbán trójai falova, Schiffer meg a faló fa... fa... farka!
:)

Arpad Kovacs 2014.03.25. 23:13:25

@08.szabogabor: A 'Gyurcsanyek szerint' beszedes felutes. a tobbi csak jatek a betukkel.

08.szabogabor 2014.03.26. 02:52:08

@Arpad Kovacs: Azt a játlot a betűkkel azért pártízezren végigolvassák maholnap, és majd önmaguk megítélik, hogy vajon csicska-e az LMP akit a Fidesz fizet, avagy pedig csicska-e az LMP, akit a Fidesz fizet.

medvedisznóember 2014.03.27. 00:31:37

@08.szabogabor: Bátran dobálózol itt a számokkal...

08.szabogabor 2014.03.27. 07:59:31

@medvedisznóember: Miért, szerinted engem, a hvg.hu-t, meg az Amerikai Népszavát naponta hányan olvassák cakumpakk? :)
süti beállítások módosítása