HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Ej, ej, Schiffer Úr!

08.szabogabor 2014.03.23. 05:00

Én Önt csúnyán rajtakaptam. Ha nem ismerném Önt és a Pártját már 5 éve, megúszhatta volna. De azok közé tartozom, akik az LMP igazi arcát, vagy épp annak hiányát már 2009-ben, élőben ismerhették meg, így aztán előre tudtam, hogy hogyan tudom Önt rajtakapni a sunnyogáson.

Ön elcsúszott egy banénhéjon, és ami a legmulatságosabb a történetben, azt a banánhéjt Ön helyezte el. Gondolom tudja, hogy miről beszélek. Tegnap az Ön kedvenc LMP-s Országgyűlési Képviselő-jelöltjével csevegtem a fészbukon, és Ön egy lájkkal jutalmazta Jakabfy Tamás Jelölt Urat. Senki más nem tett ilyet, így aztán elég feltűnő volt a sztori. Be is linkeltem, sokan meg is nézték, látták az Ön lájkját. És mivel a beszélgetés köztem és Jakabfy Tamás, az LMP országos listájának 15., Európai listájának 5. helyezettje között zajlott, aligha véletlenül tévedt Ön oda.

Nos, tulajdonképpen az Ön lájkja adta az ihletet tegnap, hogy megkérdezzem Önt kedvenc képviselő-jelöltjének Kocsis Mátéhoz fűződő viszonyáról, furcsa adminisztratív és pénzügyi kapcsolataikról, melyek erősen arra utalnak, hogy Önök együttműködnek, illetve hogy pontosabban fejezzem ki magam: együttmutyiznak a Fidesszel. Vagy ha az erőviszonyokat is figyelembe vesszük, akkor a leghelyesebb így fogalmaznom: Önöket zsebrevágta a Fidesz. És kapott tőlem tegnapi Nyílt Levelemmel egy esélyt, hogy tisztára mossa a bűzt, amit Jakabfy Tamás LMP többszörös Jelölt Kocsissal közös ügyletei árasztanak.

Türelmesen vártam, hátha az Olvasók számának gyarapodásából, ha már másból nem is, Ön arra a következtetésre jut: válaszol a kérdéscsokorra. Mondhatnánk, hogy párezer ember Önt nem érdekli, ezért nem válaszolt, dehát ez persze nem igaz. Miközben Ön végigmegy az országon, és nagyjából nagyvárosonként tán ha egy tucat ember ül be a fórumaira, aligha valószínű, hogy épp a neten, amit Önök is olyannyira szívesen használnak ne érdekelné Önt párezer ember meggyőzésének lehetősége. Szinte egyenként próbálják összekaparni a szavazatokat, így egy méretes közönség Önnek aztán igazán fontos.

Sajnos kérdéseim valóban kínosak voltak, ezt elismerem. Bár azt a kínos helyzetet, amiben azokat én föltehettem, az Ön kedvenc Képviselő-jelöltje hozta létre, én pusztán azt kívántam kideríteni, hogy az Ön háta mögött, avagy az Ön tudtával és beleegyezésével. Ugyanis nyilván nem azonos súlyú a két dolog. Ha Ön nem tudta, de azonnal orvosolja a problémát, mondjuk úgy, ahogy azt az MSZP azonnal és határozottan megtette a Simon Ügynél, akkor nincs LMP Ügy, csak Jakabfy Ügy. Ha viszont az Ön tudtával és beleegyezésével folyik csaknem egy éve a közös Fidesz-LMP mutyi, akkor előbukott egy jó nagy pata a takaró alól, aminek a folytatásában szépen kirajzolódik egy méretes kilógó lóláb.

Megadtam a lehetőséget, hogy Ön tisztázza magát és a Pártját. Nem tette. És persze lehetne éppen, hogy csak azért nem tette, mert nem is tudott a kérdésekről. Ez persze kevéssé valószínű, ugyanis Ön egy viszonylag kevesek által olvasott fészbuk beszélgetésemet is olvasta, nem valószínű, hogy a Blogom jelentős olvasótábora előtt lévő Nyílt Levelem ne jutott volna el Önhöz. Már csak azért is, persze, mert sok olyan helyre is eljuttattam, ami igencsak növelte a valószínűségét, hogy beleütközik. És bizony bele is ütközött. Tudom.

Schiffer Úr, Ön elcsúszott a saját maga által tegnap lerakott banánhéjon. Ön visszavonta a lájkját Jakabfy LMP-képviselőjelölt tegnapi hozzászólása alól. Ugye milyen kevésen múlik néha a rajtakapás? Ugyanis ez a picike tett cseppben a tenger: mindent megmutat nekünk az Ön és a Pártja jelleméről. Ön visszavonta a lájkját, hogy azt mondhassa, ha megkérdezik: azt sem tudja, mi az a Jakabfy Ügy. Hogy lapítson, amíg a választási kampány homokórája le nem pereg. Nem rossz ötlet, lájk hiányában Ön valóban letagadhatja, hogy pontosan tudja mi is a téma, és pontosan tudja, milyen kérdésekre is kellett volna válaszolnia. Csak egy dologra nem számított: hogy rengetegen látták az Ön lájkját annál a beszélgetésnél, mielőtt Ön azt onnan eltüntette volna.

Önt csúnyán rajtakaptam Schiffer Úr, és ez Önnek most nagyon Ciki. Ugyanis rutinos oknyomozóként pontosan tudom, hogy az Önök típusa miket szokott csinálni, hogy elbújhasson a fák mögé, mikor villan a vaku. Így aztán akkor, mikor még a lájkja rengeteg ember által látva fönn volt, beillesztettem abba a beszélgetésbe az Önnek írt Nyílt Levelemet. Így meg aztán Ön duplán beégett. Ugyanis ahhoz, hogy a tegnapi lájkját eltüntesse, ismét be kellett lépnie a beszélgetésbe, és mivel én az Önnek címzett levelet direkt egy provokatív, Kocsis Mátét ábrázoló fedlappal illesztettem be, így sajnos teljesen kizárt, hogy azt ne látta volna.

Ja, csaxólok, hogy ha most megpróbálná újabb sunnyogásként gyorsan visszapakolni eltüntetett lájkját, ne tegye, mert a beszélgetést lájkmentesen elmentettem, úgyhogy egy újabb változás azon még súlyosabbá teszi az Ön csúnya beégését. Szóval Schiffer Úr! Önök hülyének nézik az embereket. Önök mióta csak vannak, lapítanak, mellébeszélnek, közben pedig a háttérben a Fidesszel mindenféle kétes ügyleteket bonyolítanak. Csak vannak, akik kiismerték Önöket annyira, hogy tudják, hogy kell elkapni a Sompolygókat. És szerencsétlenségére épp belefutott az egyik ilyenbe személyemben.

Nos, Schiffer Úr. Kap még időt ma estig, hogy megválaszolja Nyílt Levelem kérdéseit. Bujkálásával, a semmiről sem sem tudok műjátszmájával bebukott. De én türelmes vagyok, van még pár órám Önre. Tudja, jobb az ilyesmin túllenni. Az információ a neten gyorsan terjed, Olvasótáborom bőven elég méretű és minőségű ahhoz, hogy szertevigye a hírt Schiffer beégéséről. Éshát gondolom, ettől olyan nagyon nem lesznek Önök sem boldogok, az a párezer potenciális LMP-szavazó pedig, akikhez eljut az Ön lapítása, és a téma, aminek kapcsán, és amilyen módon az napvilágra került, nos azok a szavazók aligha fogják az LMP-t a továbbiakban független és tisztességes pártként fölfogni. Tudja, működik a fejétől bűzlik a hal elve, a mi kis országunkban meg aztán pláne.

Szóval lényeg a lényeg, Schiffer Úr! Ön kap tőlem ma este 6-ig időt, hogy Nyílt Levelem kérdéseit a Blogomon megválaszolja. Írja csak bátran kommentbe, ne aggódjon, azokat föl fogom rakni a Blog főfelületére, nem fogok visszaélni helyzeti előnyömmel. Én szeretem a tiszta, egyenes vitákat, az egyenlő esélyeket, a nyilvánosságot. Ön pedig este hatig még utoljára bebizonyíthatja: Ön is ugyanígy vélekedik erről.

Várom a válaszait.

41 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr785874740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s.g.l. 2014.03.23. 06:46:50

Most mi a franc ez?

Hosszabban nem lehetett volna leírni a semmit?

s.g.l. 2014.03.23. 06:53:39

Most olvastam, látom, van előzmény blog is, hát az sem valami matyó hímzés, azt meg mindig tudtam: Kocsis az egyik legnagyobb aljadék, eleve hogy lehet szóvivő és vezető egy olyan ember akiről a bíróság 2x is kimondta hazudott!

Az meg hogy az ellenzék nem veri naponta 100 a pofájába az csak az ellenzék debil impotenciáját mutatja.

08.szabogabor 2014.03.23. 06:55:07

@s.g.l.: Schiffer a kis tettével bebizonyította, hogy tudmással bír Jakabfy Kocsissal közös játszmájáról. Innentől nem egy LMP-s Ügye, hanem az LMP Ügye. Tán olvasd el alaposabban, nyilvánvalóvá válik számodra is a történet.

08.szabogabor 2014.03.23. 06:55:44

@08.szabogabor: Oké, láttam megtetted közben, kösz :)

Vitez 2014.03.23. 07:39:42

Ezt annyira nem értem,hogy a blogodat már el sem olvasom !

08.szabogabor 2014.03.23. 07:44:23

@Vitez: Tudod, egy lapító, mindent tagadó, semmiről semmit tudni nem akaró embert nem úgy lehet elkapni, hogy szi hopp megvagy. Kicsit ennél bonyolultabban. Ha figyelmesen elolvasod, és hozzáolvasod a szövegben belinkelt tegnai posztom kérdéssorát, kiderül számodra, hogy Schiffer lebukott. Tud kocsis Máté és Jakabfy Tamás csendes együttmutyizásáról. Korábbi blogomat meg - Tuholep a Fáraó - olvastad. ;)

Zsuzsanna Czaheszné Both 2014.03.23. 08:09:20

Türelem rózsát terem, de a tüske megmarad. Nem fog válaszolni mivel nagyon kényes a kérdések sora. (y)

vitéž munkášőr 2014.03.23. 08:23:08

imádom, ha az idióta politikusok faszbukoznak. aranybánya mindenkinek, kivéve őket

Karipapa01 2014.03.23. 09:22:09

Van Fidesz-politika, ahol cinikusan a pofánkba mutyizgatnak és Lehet Más a Politika, amikor is sunnyogva a háttérben mutyizgatnak. Ezt eddig is tudtuk és ezért alakult a párt. Nem értem ezt a Schiffert sem, hogy mit lacafacázik itt, csak ki kell mondania, amit mindenki tud. De nem, inkább kirántja saját maga alól a sámlit. Bár az is lehet, hogy azért van csendben, mert a tanácsadói talán még most is gőzerővel dolgoznak a menekülési útvonalon.

sverde 2014.03.23. 09:34:07

Egész jól űzi JT az ősi mesterséget. Bár a lelki neccharisnya meg a tűsarkú kicsit sután áll rajta. És leadja a lóvét a futtatójának, nem pedig Louis Vuitton táskát vesz rajta.. Nem is értem miért haragszol rá :)))) Hja, hogy választott politikus? Közpénzen? Hát igen.. ennyit tud.

sverde 2014.03.23. 09:40:27

.. de mint látjuk, van rájuk kereslet. Kocsis így működik. Nem udvarol. Megveszi kilóra. ;)

libsibolsika 2014.03.23. 09:53:24

Én aztán tényleg nem kedvelem az LMP-seket, de azt se értem, hogy ha van egy önkörmányzati cég,akkor mi azzal a probléma, ha egy önkrmányzati képviselő abban szerepet kap. Más kerületekben pont azért baszogatják a fideszes többséget mert ellenzéki képviselőknek nem adnak poziciót.
Erről az egy elhelyezett like és annak visszavonásáról én is hosszúnak érzem az írást, rendeteg ismétlés van benne. Ha karakterre fizetnék az írót akkor megérteném a butus próbálkozást, de mivel nem fizetnek érte és az élvezeti értéke is jelentősen csökken ez által, ezért nem értem.

8kerseg 2014.03.23. 11:07:56

@libsibolsika: Szabónak egy komolyan kifejlett LMP fóbiája van.De ez közismert. :D Persze ettől az LMP még az ami. Jakabfy meg inkább vicces a jóllakott napközis imidzsével. Én pl. könnyesre röhögtem magam a választási plakátján.

1ügyű 2014.03.23. 14:49:57

Na, az LMP mehet a levesbe... az elveszett szavazataik pedig a győztesnek. Ennyi.
Ha ez így megy tovább, akkor az LMP egy picike kis lábjegyzet lesz a történelem köynvek apróbetűs részében, mint annó a Centrum Párt volt. :)

Bertalanné Miklós 2014.03.23. 18:55:39

Nem bánnám ha nem kerülnének be a parlamentbe. ha a baloldal nyerne nekik lenne több szavazatuk mert az LMP.-ét is Ők kapnák. Nem szerettem Őket.

Erdelyi Klara 2014.03.24. 01:19:30

A báránybörbe bujt farkasos foto nagyon találó, bár ezt én eddig Vonának itéltem oda, a cukikutyusos plakátja óta,, de ahogy igy itt szerepel Schifferre _ no, "igy se rossz" - mint a suszter feleségét véletlenül eltaláló kaptafa .....

medvedisznóember 2014.03.24. 02:08:46

@08.szabogabor: Jézusom, fiam, már megint mit csináltál?! Egyedül hagylak egy kicsit és máris magadra gyújtod a házat? :)

De tényleg, mi ez már:

"Ön visszavonta a lájkját Jakabfy LMP-képviselőjelölt tegnapi hozzászólása alól. Ugye milyen kevésen múlik néha a rajtakapás? Ugyanis ez a picike tett cseppben a tenger: mindent megmutat nekünk az Ön és a Pártja jelleméről."

Dzsízász, valóban elhiszed, hogy egy Schiffer-kaliber, ami azért nem egy Desert Eagle 9.0, szóba elegyedik egy magadfajta balfékkel? Azaz bal-fékkel, ha érted mire gondolok.

08.szabogabor 2014.03.24. 02:19:10

@medvedisznóember: Desert Eagle 9.0 típusú fegyver nem létezik. Ne menőzz tudatlanul. ;)

medvedisznóember 2014.03.24. 02:26:00

@08.szabogabor: Akkor 9 mm, whatever. Megint elkaptad a lényeget. Na pá, te közveszélyes munkakerülő.

08.szabogabor 2014.03.24. 02:28:56

@medvedisznóember: Mert összvissz ennyi volt belőle a lényeg, a többi csak a szokásos. Nincs 9mm-es sem. Amerikai szabványban nem mm-t hanem cal-t használnak kisbutám. 0,357, 0,5, ilyesmik vannak. Olvass néha, kevesebb hülységet írsz. ;)

8kerseg 2014.03.24. 08:01:39

@08.szabogabor: Az Európában meg mm-t használnak többnyire ebben az esetben. Khm. Egyébént van 9 mm-es Desert. Google..Khm.

8kerseg 2014.03.24. 08:08:17

@08.szabogabor: Ja és egyébként meg a caliber űrmértéket jelent (a huzagolt csőben a két szemben lévő oromzat közötti távolság, egyszerűbben a cső belső, illetve a lövedék külső átmérője), ja és az angolszász területeken ezt hüvelykben Európában meg mm-ben adják meg.Tehát a .45-ős kaliber az azt jelenti, hogy a kilőtt lövedék 0,45 hüvelykes azaz 11,48 mm-es. Mint az közismert.

sverde 2014.03.24. 09:22:19

@8kerseg: annyira béna vagy.. még másolni sem tudsz pontosan. Űrmérték=térfogat (dimenziója m3; dm3; ..stb). Űrméret=hengeres test belső átmérője (dimenziója a hüvelyk v. mm illetve régebben a kaliber)

8kerseg 2014.03.24. 11:24:01

@sverde: Jaj..ez picit fájt. Guglizgass tovább a témakörben a kaliber vonatkozásában :D Egyébként senki sem állította, hogy az átmérő az űrmérték :D

sverde 2014.03.24. 11:28:01

@8kerseg: naggyon hülye vagy. De Téged így szeretünk.
hu.wikipedia.org/wiki/Kaliber

libsibolsika 2014.03.24. 11:41:16

@sverde: @8kerseg: Tudom, hogy már rég anem az LMP a téma, de had erősítsem már a swerdét!
8kerseg te nem azt írtad, hogy "az átmérő az űrmérték" hanem ezt: "a caliber űrmértéket jelent", ez pedig tényleg nem igaz!
De tényleg nincs jelenősége, mert belefér, ebbe a like ügybe, mert ez már kezd olyan lenni mint vihar egy gyűszűnyi vizben!

08.szabogabor 2014.03.24. 11:52:47

@libsibolsika: Ismét nem találtad el a létező közösségi reakciókat :)

medvedisznóember 2014.03.24. 11:58:17

@08.szabogabor: A Manson-család útjai kifürkészhetetlenek.

8kerseg 2014.03.24. 12:02:34

@sverde: Maradj a furulyánál az jobban áll neked. :))
@libsibolsika:Ja valóban elgépeltem a dolgot de ez a lényegen nem változtat.
De akkor vissza a témához.Én értem SZG-t, hogy ezzel picit meg akarta pörgetni a Schiffert, csak a baj, hogy ez így nem tűnik annyira döntő bizonyítéknak, és nem is veszi senki komolyan. A Schiffer eleget árt magának azzal ha simán nyilatkozik :D

1ügyű 2014.03.24. 13:41:14

@8kerseg: Miért gondolod azt, hogy Schiffinek nem cizellálta össze a lelkét ez a számodra "pukika"?
A Havas a nyálán PuPus cikk miatt is állandóan magyarázza a bizonyítványát szemüvegrágcsáló HHenrik az ATV-n.
Bár nálam a pofátlanság csúcsa a Századvéges Mr G. és a magyarisztán hírlapos Pindroch Tomi.

libsibolsika 2014.03.24. 16:16:44

@08.szabogabor: Nem volt célom a közösségi reakciók találgatása!

08.szabogabor 2014.03.24. 18:00:38

@libsibolsika: Kár, pedig akkor kevésbé tévednél mindestelen mindig az ilyesféle meglátásaiddal: "kezd olyan lenni mint vihar egy gyűszűnyi vizben!" :)

libsibolsika 2014.03.24. 18:32:41

@08.szabogabor: Lehet, hogy bennem van a hiba, de valahogy ez a like ügy nem érte el az ingerküszöbömet!
Engem sokkal inkább érdekelne, hogy milyen pakkot kaptak a fideszes képviselők a kesztyűgyárba!
mijozsefvarosunk.blog.hu/2014/03/24/123_hat_ti_mik_vagytok
Ez egy oknyomozónak való feladat! :-)

08.szabogabor 2014.03.24. 18:39:22

@libsibolsika: Meghagyom ezt a T. helyiszocialistáknak, hátha egyszer csinálnak a 4 év alatt valamit, nem csak eltussolni segítenek Kocsisnak az általam kiásott ennél sokkal jelentősebb Fidesz Ügyeket...

libsibolsika 2014.03.24. 20:03:02

@08.szabogabor: De arra csak tudod a választ, hogy miért kapott négyszer akkora pakkot a Zentai Oszkár mint az Egry Attila!

törökbasa 2014.03.24. 20:46:16

@medvedisznóember:

Te csak szeretnél olyan balfék lenni, mint a Gábor, de soha nem jutsz
el abba a magasságba! :P
Schiffer-kaliber?! Ugyan már! Most nagyon röhögök!

08.szabogabor 2014.03.24. 20:53:17

@libsibolsika: Még mindig kurvára nem érted, mit jelent ha valaki valóban ellenzéki, és nem helyiszoci. Ha én ilyet meglátok, akkor odamegyek, kinyitom és kiveszek belőle párat. Ugyanis ilyen cucc ott nem lehet, mert közintézmény, tehát jelentsenek föl nyugodtan. És akkor tudom is, hogy mi van benne, nem csak pár szirszar fotót teszek ki, hogyjénahát miknemvannak...

bodis.lajos 2014.03.24. 21:50:09

@08.szabogabor: Én is azon gondolkodtam, mért nem vette ki, illetve hát, tudom.

8kerseg 2014.03.24. 22:58:22

@bodis.lajos: Ugyan kedves Lajos, magának egyébként is kedvence R. Márta képviselő asszony. :D Biztos félt, hogy ugrik a kesztyűgyári fizuja.
süti beállítások módosítása