HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

A (v)ásott ha(ta)lom

08.szabogabor 2013.12.17. 03:17

Na, ez is megvolt, szüzesség oda, kezdődhet a felnőttkor, Kedves DK-s Barátaim. Jójó, lehetett volna szebb élmény is, de hát ez lutris dolog, lehetett volna épp sokkal rosszabb is, nemde. Ja, persze az Ásotthalmi Balhéról beszélek, dehát a fúrmányosabbak ezt már a címből kitalálták.


Aki meg azt sem tudja, miről beszélek az meg úgyse olvas Blogot. De hátha. A Toroczkai nevű tévészékházgyújtogató Magyarnáczy épp polgármester lett Ásotthalmon. Ez persze nem hír, Magyarországon vagyunk, nincs itt semmi látnivaló, lehet hazamenni.

De az már hír, hogy mindezt a helyi DK egyik tagjának közreműködésével érte el. Na, azért ne túlozzuk el, a Magyarnáczy kétharmaddal nyert, szóval a helyi DK-s nem osztott, nem szorzott. De hírnek hír. Pláne azok számára, akik az ilyen eseményeket rögtön fel is tálalják finoman fűszerezve, vegyeskörettel, bőlével szaftosítva.

Namost aki hülye, haljon meg, akarom mondani higgyen a véletlenben. Hogy egy frissen az MSZP-ből átigazolt DK-s rögtön bele is rántja a Feriéket egy kis KuKluxKlánba, az bizony csak egyvalakinek áll érdekében. Mesterházynak. Az MSZP-s Akarnoknak. Pláne mindez röviddel a szintén általuk megkomponált bajai öngólvideó után... Szóval a lóláb kilóg, lehet patkolni. Meg fölébredni. Mert ez csak a kezdet.

Írtam a korábbi blogomon - Tuholep a Fáraó - annak idején pár stratégiai jellegű, meg lelkesítő szózatot Nektek, DK-s Barátaim. Valszeg emlékeztek rájuk, sokatokkal akkor kapcsolatba is kerültem. 1%-on voltatok, az Attygordon páros épp kirakta a szűrötöket, Rátok fért a lelkesítés. Mert akkor az volt a megoldandó probléma. Földolgozni, hogy a többi ellenzéki párt, valójában magasról tojik a kormányváltásra, egyéni és szűk klánérdekeik mindennél fontosabbak. Talpra kellett állni, összezárni, és nekivágni. Megtörtént, jók voltatok, jók vagytok, már 6 az az akkori 1 százalék, és lesz az még több is.

Tényezők lettetek. Számolni kell Veletek. Atty meg a Köre nem épp matematikatanszék, de azért annyit tudnak: a 6, az már sok. Nem lehet egy vállrándítással elintézni. Pláne nem úgy, hogy közben Gordon MSZP-árnyékká vált pártkezdeménye süllyed megállíthatatlanul. És ha naivan azt gondoltátok, hogy az MSZP módszerei mások, mind a Fideszéi, akkor itt az idő újrainstallálni a gondolkodószervet.

Visszaemlékezni rá, hogy miért is léptetek ki annak idején onnan. Bizony. Bizonybizony. Hát mert eladták a Ferit, csaltak a belső pártszavazáson, megatöbbi. Mert a Szegfű ma Magyarországon már éppoly poshadt, mint a Narancs.

Sokan jönnek hozzátok. Csak óvatosan az újonnan érkezőkkel. Fontos, hogy jöjjenek, fontos, hogy sokan jöjjenek. De nem mindenki jószándékból teszi. Mint ahogy MSZP-s Vakond ásott halmot most is. És jönnek még Vakondok. Nem, pontosítok: már köztetek is vannak. Sőt, még rosszabb: már régóta ott bújnak.

Nem, nem Ők a többség, nem Ők a meghatározók. A DK óriási lehetőség az Ellenzéknek, óriási lehetőség az Országnak. És ezt a lehetőséget épp őszintesége, nyíltsága, moralitása adja. De figyeljetek oda. Mert a Vásott Hatalom minden hangszeren játszik ám. Most épp csak megpengetett egy húrt, de lesz itt még nagyzenekari nyitány is.

A neheze most jön. Vagytok már Valakik, vagytok már Valami. Nekünk, sokunknak jó és tiszta Valami. De másoknak pedig puszta veszély. Széttaposandó vetemény. Éshát ha nem ment erőből, szemtől szemben, akkor most jönnek a bolsevik módszerek. A híresztelések, a beépített emberek aktiválása, újak küldése. Minden lehetséges. Értitek? Minden. Zrínyi, meg a vadkan, tudjátok. Ez itt Magyarország.

Naivak vagytok. És ez jó. Ezért vagytok tiszták és őszinték. Maradjatok is azok. De szükség lesz immunrendszerre. Oda kell figyelnetek, hogy a következő provokációk minél nagyobb részét időben kiszúrjátok, és megelőzzétek. Mert kétségetek ne legyen: az MSZP nem a Fideszt, hanem Titeket, a DK-t tartja főellenségnek. A puszta létüket veszélyeztetitek hosszabb távon. Ki a fene fog 2018-ban egy velejéig rothadt, ostoba pártra szavazni, ha van egy tiszta és értelmes? Naugye.

Szóval az MSZP élethalálharcot vív. Ellenetek. Úgy álljatok hozzá. Naiv jólelkek szoktak azzal szórakozni, hogy bemennek a Tigris ketrecébe, nagymacskát simogatni. Aztán a net tele van olyan videókkal, amikor a ragadozó megvillan. Szóval az Ordast nem simogatni kell, hanem ketrecbe zárni. De leginkább visszaküldeni az erdőbe, mert ott a helye.

Szóval. Szívvel, tovább. De ésszel is.

És nyitott szemmel.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr315695953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barragon 2013.12.18. 09:43:43

És ezt éppen egy "józsefvárosi MSZP-sírja??? Azok az "ásotthalmiak", akik átléptek a DK-ba azok MSZP-sek voltak!! Ki tudja mettől-meddig??? Azaz ott lettek olyan politikai alapállásúak, amilyenek! Való igaz, hogy meg kellene fontolni, hogy kik azok, akik azonosulni tudnak a DK értékeivel és kik azok, akik nem?? Még azoknál is, akik az MSZP-ből akarnak átlépni!! Mert amint a példa bizonyítja, vannak onnan érkezők, akiknek a DEMOKRATIZMUS, sőt a humanizmus értékeiből semmit sem értenek!

08.szabogabor 2013.12.18. 10:57:50

@Barragon: Valamit szerintem félreértett, én nem hogy nem vagyok józsefvárosi MSZP-s, de egyenesen a többségüktől föláll a szőr a hátamon...

ipanema 2013.12.18. 12:15:39

Milyen időszerű is egy összefogás a baloldalon. Egy ilyen cikk rámutat a lényegre.Ha két eszement összefog, akkor abból eszement a négyzeten lesz.Nem normális itt senki sem.Se aki megszavazta Toroczkait, sem aki írta a cikket, sem akik nem állítottak helyi jelölten.Levérlírókám: húzzál el te is a francba.Ott lesznek addigra a többiek is

08.szabogabor 2013.12.18. 12:36:23

@ipanema: Bemásolom mit írt egy másik Blogon:

"ipanema 2013.07.13 08:32:21
A LÉNYEG:MARAD A FIDESZ ÉS MARAD ORBÁN VIKTOR. ENNÉL SIKERESEBB KORMÁNYZÁST ÚGYSEM TUDNA SENKI CSINÁLNI! ÉS A NÉP ŐT TÁMOGATJA ,MERT Ő CSAK A MAGYARSÁG ÉRDEKÉBEN ÜLTET MINDENHOVÁ BARÁTOKAT AD TRAFIKOKAT FÖLDEKET JUTALMAKAT ÉPÍT STADIONOKAT STB"

Úgyhogy a baloldaléárt való aggódása tökhiteltelen. De köszönöm, hogy olvassa, amit írok.

ipanema 2013.12.18. 15:01:20

@08.szabogabor: Az a múltkori egy ugyanolyan kifakadás a részemről, mint ez a mostani. Kb ugyanazt is akartam mondani.Az, amit Kuncze mondott valahogy igy: harc, hogy a temetőben ki melyik sírhantot kapja.Az MSZP megpuccsolja Gyurcsányt Ásotthalmon, hogy Toroczkait juttassa hatalomra?! Hát tényleg normálisnak tűnik ez? Az MSZP csak netto ostoba. A DK detto: miért nem állítottak jelöltet együtt vagy külön külön.Rémisztő ez! Az országban több a Fidesz által megsértett ember mint a haszonélvező legalább 10:1 arányban és a nem Fidesz ilyen F ságokkal foglalkozik?!

08.szabogabor 2013.12.18. 15:07:23

@ipanema: Az MSZP leszarja Ásotthalmot, a Fideszt, Toroczkait, bárkit és bármit. Egyetlen dolog érdekli, hogy egyedül maradjon a baloldalon. Javaslom elolvasni a 2014 c. írásomat, abban benne van, hogy mennyire is ellenzéki valójában az MSZP. Nyolckeres konkrétumok. De mindenhol ez megy. Az MSZP mostanra az Őfelsége Ellenzéke státuszig vergődött.

csakazértistotalcar 2013.12.18. 15:08:11

Bajnai tegnap azt bírta mondani: A jövő évi költségvetés két részből áll. Az első félévben a Fidesz osztogatni fog, a második félévben meg fosztogatni. Mi van? Bajnai azt gondolja, hogy a Fidesz nyerni fog? Na, szépen vagyunk.

ipanema 2013.12.18. 15:25:15

Ezzel így nem értek egyet.Az hogy az MSZP " leszarja" az valamiféle aktiv, céltudatos cselekedet takar.Valamilyen előre megfontolt lépést. Nem, a helyzet rosszabb: az MSZP sodródik az események által én nem áll annak élére, nem szervezi azt, nem a milliónyi sértett megmozdításán dolgozik, csak reagál az események egy részére. De Ásotthalom a DK-nak is szégyen,akár tetszik, akár nem.Ha akarom, ugyanúgy bekapta a csalit,mint az MSZP bajai videó ügyben, vagy, és én ebben inkább hiszek, ők is leszarták Ásotthalmot ( vagy lightosabb olvasatban arra már nem jutott energia a sok összefogásnak álcázott iszapbirkózás mellett)

Andráska8 2013.12.20. 15:29:01

@Barragon: most már vastagon szűrni kéne.
Céljuk lehet a DK lejáratása. :(

Andráska8 2013.12.20. 15:29:43

@csakazértistotalcar: persze hogy azt gondolja, nem céljuk kormányra kerülni.
süti beállítások módosítása