HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Utánatok a Vízözön

08.szabogabor 2014.03.26. 05:06

Kedves bojkottálók, otthonmaradók, cizellált közírók, filozófusok, meg a többi fotelforradalmár: hülyeséget csináltok. Jó lenne fölébredni, de büdösgyorsan, mielőtt Orbán egy friss kétharmaddal a birtokában kilép az EU-ból, a NATO-ból, és a Kelet marhafüggetlen Antisvájcává nyilvánít minket.

Én megértem persze a pubertáskori dacreakciókat, csakhát fel kéne nőni hirtelen. Ha nem értitek, hogy mire szolgálnak Orbán keleti tévútjai, akkor erősen csalódnom kell szellemi képességeitekben. Kína, Orosz, Szaúd-Arábia. Kétes körülmények közötti halálesetek. Paks 3000 milliárd, zsebszerződéssel. Aranyoskáim, tessenek ledobni a szemellenzőt, mert itt egy Fidesz kétharmad az Bizánci és nem Római Világrendet hoz.

Jó lenne, ha leszakadnátok a monitor meg billentyűzet kétdimenziós világáról, és legalább beszereznétek egy Földgömböt, hogy háromdimenzióban is gondolkozni kezdjetek. Meg kicsit  lapozzátok végig a történelemkönyvet is, ha kérhetem. Igen, még mindig mi vagyunk a Kelet és a Nyugat közötti érzékeny ütközőzónában. Igen, ezerévig is ott voltunk, és igencsak kritikus volt már párszor a puszta nemzetmegmaradás is emiatt.

Orbán, ha lesz megint egy kétharmada, irányt fog váltani. Azt gondoljátok, hogy okosabbak vagytok az Orosz stratégiai tervezőknél, vagy épp a világot lassan ledömpingelő Kína külpolitikusainál, vagy a világ ismert kőolajkészletének nagyjából negyedén ülő Szaúdiak csendes hatalmi potenciáljánál? Ha ezt hiszitek, tévedtek. Tudtátok, miről is cseveg Orbán Putyinnal? Fenét tudtátok. Előhúzott a zsebéből egy 3000 milliárdos cehhet, levágta az asztalra és kész, szevasztok, elfogadva. Tudjátok, miről egyezkedett Kínával? Nem, azt sem tudjátok. Vagy épp mi keresnivalója volt másfél héttel a választások előtt az emberi jogi paradicsomban, Szaúd-Arábiában? Fingotok sincs. Az persze nem baj, de legalább némi képzelőerőre tegyetek akkor szert ízibe, mertha azt hiszitek, hogy ezek csak kellemes pofavizitek voltak, akkor későn fogtok fölébredni.

Ez fölkészülés, mégpedig viharos sebességű fölkészülés. Aminek a sebességét épp a közelgő választás indokolja. Le kell pacsizni néhány dolgot, hogy egy új kétharmad birtokában azonnal lehessen cselekedni. Lépjétek át kicsit a saját árnyékotokat. Itt új világpolitika van, kezitcsókolom, a Kelet újra megindult. Kína gazdasági ereje, a ruszki nyersanyagbázissal és katonai erővel, Szaúd-Arábia a kőolajával, meg a NATO számára nélkülözhetetlen geostratégiai elhelyezkedésével, meg az iszlám katonai szárnyának egész arab világban nyilvánvaló erősödésével. Barátaim, Orbán épp lóváltásra készül, ha nem vennétek észre.

Ti itt azon cöcögtök, hogy a választási pálya erősen jobbra lejt, meghogy meg kell várni, míg a nép föllázad, ezért aztán hagyni kell Orbánékat saját dugájukba dőlni. Jó, és azt hiszitek, hogy Ő erre nem gondolt? Azt hiszitek, hogy Ő nem tudja, hogy hosszabb távon ez a félfeudális államberendezkedés mind erkölcsileg, mind gazdaságilag összeomlik? Hát tényleg mindenkinél okosabbnak hiszitek magatokat? Nem, Barátaim, pontosan tudja. És mivel egyetlen politikai stratégiája a Hatalom megszerzése és megtartása, ezért ellenlépéseket tesz.

Nyugatos Világrendben a hatalmát nem tudja megtartani, mert a társadalmi-gazdasági válság bedönti majd Orbánisztánt. Naja, csak arról elfelejtkeztek, Ti nagy Nyugatosok, hogy Orbánnak mindegy, hogy Kelet vagy Nyugat, csak Nektek nem. És bizony Viktorunk szépen megtárgyalta a hátsószobákban, hogy jó ideig féláron kapjuk a gázt a ruszkitól, az olajat a szaúdiaktól, csak úgy rezsicsökkentésileg, Kínától meg megkapjuk az EU-kilépés miatt elvesző fejlesztési források kárpótlását. Mert tudjátok, ez geostratégiailag nekik aprópénz. Bázist teremtenek a Nyugat belső szélén, hídfőállást, ha úgy tetszik. Országaik erejéhez képest aprópénzért.

Mikor már az Egyesült Államok is Új Hidegháborúra készül, akkor csak Ti nem veszitek észre mi zajlik. Tudjátok, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. A jószándékotokban nem is kételkedem, de a józan eszetekben nagyon is. Mit fogtok csinálni Nagyeszűek, ha április 10-én megalakul az Új Parlament és Alkotmányba foglalja kétharmaddal, hogy Semleges Ország vagyunk, nem lehetünk semilyen katonai szövetség tagja? Ugyancsak elfogadja az EU-ból való azonnali kilépést, egylendületből, ahogy szokott lenni. Na, mi lesz akkor? Megyünk az utcára? Egy kétharmados választási vereség után pár perccel? Én megyek, azzal nem lesz gond, de szerintetek hányan leszünk?

Mit tesztek, ha lekapcsolják az internetet? Hová fogjátok küldeni a segélykiáltásotokat ha egyszercsak értetek mennek, és még a mobilotok sem működik? Mi lesz, ha rosszullesztek a rendőrkocsiban? Ha Orbánék kétharmadot szereznek minden döntést meghozhatnak, mert az legitim lesz. Jobbra lejtő választási pálya ide, nyugati sajtóvisszhangok oda: nem lesz senkinek joga beleavatkozni az Országunk történéseibe, mert választáson nyernek, nem hógolyózásban. A Nép meg annyit fog látni, hogy ezek vannak többen. Mert mivel nem érti nagy része a politikát, ezért marad otthon, passzivitásban, megeszi simán, hogy Orbánék kétmillió szavazója, az valójában a kétharmad, és akkor ez van.

Legitim választásokon szerezhetnek legitim kétharmadot, és azon az alapon legitimen hozhatnak bármilyen döntést bármiről. És megyünk Bizáncba. És nem lesz, aki az utcára menjen, és nem lesz, aki beavatkozzon. Putyin fetrengve röhög majd Rajtatok, Orbánt megbüfizteti és ad Neki pár jutalomfalatot. Mi itt mindig a Nyugat helyőrsége voltunk. Most is azok vagyunk. De épp a vár vezetése meg kívánja nyitni a kapukat a töröknek. Ti meg békésen pöfékeltek a piactér sarkában, ahelyett hogy már rég a kovácsműhelyben izzadnátok a fegyverek kikalapálásán. Nem lesz második esély, fogjátok már föl. Most, vagy egy jóidejeig soha. Nézzetek a Földgömbre és aztán önmagatokba. Irány a kovácsműhely.

Amíg lobog a tűz.

57 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr375879265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.26. 07:22:31

Ha igazad lenne, s Orbán valóbán a putyini útra lépne, azonnal mennék szavazni a Fideszre.

De sajnos ez nem így van.

08.szabogabor 2014.03.26. 07:24:37

@maxval a gondolkodó birca: Ígyaztán maradsz a Jobbiknál, nemde...

Anikó Pasa 2014.03.26. 07:58:18

Igazad van, el kell menni szavazni, mert csak ez maradt. De azért megkérdezem naivan, hogy ugy-e nem fogják elcsalni a választást? Válaszolok is: dehogynem, hiszen már a támogatók gyűjtése is csalásokkal történt. Valamint, minden területen az ő embereik vannak, tehát, akkor is győznek, ha veszítenek. Te nem így látod?

SzaGyu 2014.03.26. 08:18:10

El kell menni szavazni és a FideSS-t Orbánnal együtt föld-körüli pályára kell állítani, aztán majd egyszer hulló csillagként láthatjuk lehullani.
Amikor majd valaha, valaki rátalál porrá égett hamvai(k)ra, akkor újra eszébe juthat az általuk fabrikált diktatúra.

terlasz 2014.03.26. 08:24:19

@maxval a gondolkodó birca: Menj csak szépen egyedül haza, ne akarj magaddal vinni egy egész országot.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.26. 08:48:51

@terlasz:

Ez nem egyéni kérdés. A nyugati liberális demokrácia megbukott. Akarhatod, de vége van.

Sajnos a 2 fő út, amit látok helyette:
- fasizmus,
- marxizmus.

Sajnos a nyugat egyre inkább a fasizmus felé halad.

Valójában egy harmadik megoldás kellene, de nem látom a kibontakozását nyugaton.

János Széles 2014.03.26. 09:39:10

HAHÓÓÓÓÓÓÓ !!!

Magyar értelmiség !

ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ !!!

Satyala 2014.03.26. 09:52:16

@terlasz: Ez csak egy troll! Még a nevét is lopta!

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.03.26. 11:51:48

Ebben a blogban a rettegtetés és az őrület egy eddig ismeretlen fokát lehet felfedezni. Mennyit fizetnek ezért az Összefog...ja, bocs, a Kormányváltók? :D

08.szabogabor 2014.03.26. 11:56:47

@jobbdemokrata: Bértrollnokok nálatok vannak, pajti.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.03.26. 12:30:16

@08.szabogabor:

Meccsoda visszavágááás!!! Brávó! "Az Ön orra nagy!" :D

Ha nem bértollnok vagy, akkor egyszerűen csak hü...hü..hűű, de okosnak nem mondható egyén...

A posztod indítása egy ordas nagy hazugság: "Jó lenne fölébredni, de büdösgyorsan, mielőtt Orbán egy friss kétharmaddal a birtokában kilép az EU-ból, a NATO-ból, és a Kelet marhafüggetlen Antisvájcává nyilvánít minket."

Ekkora baromságot csak úgy írhat le ember ha fizetnek neki...Ha, nem, akkor nagyobb a gáz, mert még rá is szabadultál a netre, mint blogíró... :(

08.szabogabor 2014.03.26. 12:40:28

@jobbdemokrata: Kitöltöm az általad hagyott rettenetes űrt.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.03.26. 12:47:21

@08.szabogabor:

Egy kérdés:

Orbánék a bővítéshez, felvesznek egy csomó hitelt, amiből felépítik Paksot, és az magyar tulajdon lesz, a hitelt pedig visszafizetjük.

Miért lenne ettől erősebb az orosz függésünk, mint pl. anno Gyurcsány "gázos" orosz-pártiságával?

08.szabogabor 2014.03.26. 12:49:51

@jobbdemokrata: Tán mert nemjó 3000 milliárddal tartozni a ruszkiknak?

franci11 2014.03.26. 14:13:35

@maxval a gondolkodó birca: hát mit ne mondjak...illik a profil képed a kommentedhez.... :(

Amadeus62 2014.03.26. 16:28:50

Ezt az írást címezd az amerikai népszavás fanyalgóknak, meg Bartusnak.

08.szabogabor 2014.03.26. 16:36:12

@Amadeus62: Tudják, hogy nekik is szól, olvasnak folyamatosan, ma a címlapsztorijuk az én LMP-s nyílt levelem Schifferhez. De szól a Hontnak is, meg a Magyar Narancsnak is.

Pendre 2014.03.26. 21:05:00

@maxval a gondolkodó birca: Ezt már sok hozzád hasonló gondolta így 70 éve is, nézd meg mi lett a következménye. Ostoba.

Parajpuding 2014.03.26. 21:12:55

@08.szabogabor: sajnos tudomásul kell venni, hogy a magyarok többsége, mint pl. jobbdemokrata genetikailag alattvaló típus, ahogy azt Kertész Ákos tökéletesen megfogalmazta. Nem tudnak és nem akarnak tovább látni a szájuk elé kínált betyárkörténél. Nekik ez a boldogság és a lételem. Ha szembesülni kellene a valós jövővel és következményekkel, az csupán kezelhetetlen káoszt jelentene egy bitjük számára. Nekik majd ott ér véget a történet, amikor a gazdatest elpusztul.

Csekkliszt#10 2014.03.26. 23:14:57

@maxval a gondolkodó birca:
Hogy a faszba halad a nyugat a fasizmus fele amikor orban másolja a fasiszta mussolinit? A centralis erőtér Mussolini állameszméje.

medvedisznóember 2014.03.27. 00:22:51

@Parajpuding: Hát, ezért megérdemelnél egy büdös nagy pofont, kedves szociáldarwinista felebarátom!
Tudod, szerintem ezzel a megjegyzéseddel, mint a Kertész-Landeszmann szellemi műhely legtöbb termékével, még egy jóérzésű filoszemitából is kiénekled a bayerzsoltit. Rád valóban illik az "indok-zsidó" billog, igaz, talán nem a puszta létezésed, csak a fejedben zajló agysejt-holokauszt az, ami önmagában indokolja az antiszemitizmust.
Mindegy, elleszünk azért. Mi nézzük a betyárkörtét, te meg szépen rágcsálod a paksimogyorót.

medvedisznóember 2014.03.27. 00:52:29

@08.szabogabor: Figyuzz, a gazdid szerint választási csalás készül, de ha jól emlékszem, te azt írtad, hogy ez nem lehetséges. Most mit mond a jó komornyik?

Csekkliszt#10 2014.03.27. 01:01:43

@Parajpuding:
Elvileg igazat kéne adnom neked (ugyanazon az oldalon állunk), de Kertész Ákos azt mondta (helyesen), hogy a magyar genetikusan!! (történelmileg meghatározottan) alattvaló és nem genetikailag!! (azaz öröklött) Ez nagyon fontos kérdés, mondanivalójának lényege!
Remélem csak elgépelted.

Kis ember 2014.03.27. 03:57:01

@maxval a gondolkodó birca:
"A nyugati liberális demokrácia megbukott."
A magadfajta kommunisták ezt harsogták az ötvenes években is a nagyapámnak. Aztán kicsit halkabban ezt mondták a hetvenes években az apámnak. Egyik se hitte el, és mint kiderült, nekik volt igazuk. Ugye nem haragszol, kis kommunistám, ha én se hiszem el neked?

vitéž munkášőr 2014.03.27. 07:55:32

@medvedisznóember: egyedül Csekkliszt korrekciójára szorul a mondanivalója

vitéž munkášőr 2014.03.27. 07:56:11

@medvedisznóember: ez engem is érdekelne, a tacepaoid nélkül

08.szabogabor 2014.03.27. 07:58:13

@medvedisznóember: Olvasd vissza mit írtam, oszt ha még mindig nem világos, majd elmagyarázom.

vitéž munkášőr 2014.03.27. 08:01:34

@maxval a gondolkodó birca: blog.bg nincs véletlenül? a bolgárokra is ráférne ám egy kis bünti a blogszférában, hogy mindenhol a baromságaidat olvashassák

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.27. 08:15:48

@Csekkliszt#10:

A putyini út lényege: kapitalizmus + demokrácia + erős hatalom + függetlenség + kereszténység.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.27. 08:17:44

@Kis ember:

Nem vagyok kommunista.

S a nyugat megbukott, nem 50 éve, hanem most. A lecsúszás 25 éve kezdődött.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.27. 09:03:00

@08.szabogabor:

Így igaz. Mindenki tudja. jelenleg a jövő kidolgozása folyik.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.27. 09:12:38

@08.szabogabor:

Ez nyilvánvaló. Csak nyitott szemmel kell figyelni az eseményeket.

vitéž munkášőr 2014.03.27. 09:31:20

@maxval a gondolkodó birca: egy drábikjános veszett el benned: a Gladio tagja vagy, vagy bekapcsoltad a HAARP-ot?

FarkasAM 2014.03.27. 10:56:02

Ez a választás a végső, az utolsó! Aki nem megy el szavazni - Orbánra szavaz!
Aki nem az Összefogásra szavaz - Orbánra szavaz!
Elveszik a szavazata!
És ha Orbán győz, akkor...
stb.
Kedves cikkíró! Ezt a szöveget 25 éve halljuk mindkét oldalról, ebbe unt bele a magyar társadalom. Hogy négyévente pánikkeltéssel mozgósítsák mindkét oldalon a szavazókat. 25 év alatt nem csoda, ha mindenki elfásult, kivéve azokat persze, akiket az érdekeik nem engednek fásulni.
Egyébként Orbán kétharmada a baloldalnak köszönhető.

panelburzsuj 2014.03.27. 11:27:41

@FarkasAM:
És nem lett igaza a pánikkeltőknek?

Méghozzá teljesen oldalfüggetlenül?

Megmondták világosan, hogy mindig van lejjebb - mi meg megmutattuk, hogy el is találjuk azt az irányt.

FarkasAM 2014.03.27. 12:41:55

@panelburzsuj: úgy jártak, mint a mesében: farkast kiáltottak,aztán amikor valóban jön, már senki nem hiszi.
Viszont felcseréled az okot az okozattal.
Nem úgy van ám, hogy a balliberális oldal minden jóslata beteljesedett, mert ők aztán megmondták, de a hülye magyar nem hallgatott rájuk, hanem olyan politikát folytattak, aminek ez lett a következménye.

panelburzsuj 2014.03.27. 12:56:40

@FarkasAM:
Minden oldal minden jóslata beteljesedett: minden eddigi kampány a gyűlöletre és utálatra játszott rá legnagyobb erővel - és minden választás "leszavazás" volt.

Negatív spirál, másképp: örvény.

FarkasAM 2014.03.27. 13:01:08

Így, így, pontosan. Polgárháborús logika uralkodott mindvégig. A két oldal a másikkal való ijesztgetéssel mozgósított, nem programmal, elképzelésekkel. Erre ment rá a harmadik köztársaság.
De ennek már vége.
Én azt mondom, nincs mit tenni, nevetséges, amikor még mindig ezzel próbálkoznak, mint itt ez a cikk írója is, még ha sok igazság is van abban, amit leír, a végkonklúzió, hogy szavazzunk Orbán ellen, nevetséges, mert nincs kire.
Marad a passzív rezisztencia, mint történelmünkben oly sokszor.

Erdelyi Klara 2014.03.28. 00:44:22

Nyugalom, - annyit nem tud a fidesz csalni - hogy megint legyen kétharmadjuk ....ennyire a nép nem lehet tudatlan és ostoba, hogy önként és dalolva a rabságot, elnyomást és félelmet választja a szabadság helyett....
Ha 2010-ben az MSZP-t nagyságrendekkel kisebb hibák miatt leváltották, mennyivel inkább ezt fogja a nép tenni Orbán maffiakormányával .... Mert ez már túlmutat minden emberi józanságon és értelmen, amit a fidesz müvelt Magyarországgal az elmúlt 4 év alatt ... Kétszer már elkövették a választók azt a hibát, hogy a fidesznek adtak bizalmat - ha harmadjára is elkövetnék - akkor valóban nem érdemelnének a fidesznél jobbat - de én bizok az nép józanságában és ítelöképességében....

libsibolsika 2014.03.28. 18:00:38

@Erdelyi Klara: Ez irányú tudásukat ne értékeld alul! A fidesz csalásban tényleg jobban teljesít! A választást most már a szavazás előtt elcsalták a törvényekkel és a térkép átrajzolásával!

Amichay · http://sipucim.blog.hu/ 2014.03.29. 07:59:30

Elolvastam néhány gazdasági elemzést mostanában... Nos, annak ellenére, hogy Kína az olcsó, rabszolgaként alkalmazható munkaerővel, a hatalmas felvevőpiaccal és néhány átlagnál értelmesebb kommunista diktatorral a világgazdaság fontos szereplője, annak ellenére, hogy Oroszország nyersanyagkészlete még hosszú ideig képes ellensúlyozni a hatékonyságot nélkülöző gazdaságirányítást, és annak ellenére, hogy Szaúd Arábiai mekkora olajbázison csücsül, a gazdasági növekedésünk kezd lekonyulni, miközben a sokat szidott Nyugat, ha keservesen is, szisztematikusan oldja meg a felmerülő problémákat. A keleti szekcióból menekül a tőke, Magyarországról is, sajnos. Ha a magyarok felfognák, hogy mi a tétje a mostani választásoknak, akkor tömegesen jönnének haza a választásokra - egy repjegyet megérne a jövő. Ezzel szemben, azok, akik a saját boldogulásukért, egyébként jogosan, külföldre menekültek, alig 5 százaléka tartja fontosnak, hogy mi lesz a hazája sorsa...

libsibolsika 2014.03.29. 17:56:13

@medvedisznóember: Most akkor volt vagy nem volt Simon Gábornak bissau-guineai útlevele? Ez is csak egy választási kamu volt? Aztán bizonyíték híjján megszüntetik az eljárást április 6-án????
nepszava.hu/cikk/1015053-meg-sincs-afrikai-utlevele-simonnak

medvedisznóember 2014.03.29. 22:30:00

@libsibolsika: "Nem volt hamis bissau-guineai útlevele Simon Gábornak, de még igazi sem - értesült lapunk egy, az ügyet jól ismerő forrásból." :D Népszava, khm. Tán kérdezd őket. Vagy nem te írtad, kommancs?

medvedisznóember 2014.03.30. 00:14:26

@libsibolsika: Nem szkenneltem ma a teljes sajtót, szemlézték valahol vagy átvették ezt a hiteles forrásból tápolt tényfeltáró óceánt, Pulitzerkém?

Temesváriné Jutka 2014.03.30. 15:00:32

...hát amit én is helyeselni tudok, mind ez, ami ebben a "levélkében " van! sok hozzáfűzni valóm nincs.

fomenka 2014.04.03. 09:06:58

Kedves Gábor!
Nagyon elgondolkodtató az írásod, magam is számolok azzal, hogy előbb-utóbb kilépünk, vagy legalábbis Viktor megpróbál kilépni az EU-ból, és persze akkor már a NATO-ból is. De szerintem inkább utóbb. Lassan készíti fel az övéit, meg persze a közvéleményt erre. Ez persze csak az én logikám lenne,és lehet, hogy neked lesz igazad, és a Csuti Rém villámgyorsan cselekszik, még mielőtt bárki felocsudna. Csakhogy - és itt jönnek a kételyeim: szerinted hagyni fogja ezt Csányi, Demján, de mindenekelőtt Simicska és a többi fideszes gengszter? Mert nekem meggyőződésem, hogy nekik éppen ellenkezőek az érdekeik. Ami még működik Magyarországon, az mind az EU-ból jön. Simicskáék ebből élnek (elég jól). Szóval közép és hosszú távon érdekellentétek vannak a hatalmi centrumban. Szerintem aznap evett utoljára Csuti, ha ezzel megpróbálkozik. Csak figyelmeztetőként álljon itt a kijevi példa is. Úgyhogy egész egyszerűen Simicskáék hátulról fogják ledöfni.

1ügyű 2014.04.03. 09:09:30

@fomenka: Szerintem a fidesznek nincsenek hosszú távú tervei. Egyfolytában improvizálnak.
Viktor folyamatosan feszegeti az EU-s írott és íratlan szabályok határait és teszteli, hogy milyen gyorsan reagálnak rá. Sajnos néha évek is eltelnek, mire a kezére koppintanának...

08.szabogabor 2014.04.03. 10:09:42

Mai bejegyzésemet már új helyemen találjátok:

jovaros.blogspot.hu/2014/04/felebredunk.html

Várlak Titeket.

Üdv

Szabó Gábor
süti beállítások módosítása