HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Turha

08.szabogabor 2014.03.07. 19:41

Hát Cuslág, föladtad a leckét. Gondolkodnom kellett, hogy mi is vagy Te valójában, pondrótól a patkányig sok minden eszembe jutott, de valahogy nem éreztem telitalálatnak. De csak megtaláltam. Turha.

Szóval Te aztán Cuslág tényleg a legalja vagy. Ha valaki kizárólag negatív összefüggésekben jelenik meg politikai pályafutása alatt, és szerencséjére sittre vágják, hogy elgondolkozhasson kicsit, akkor kap egy esélyt. Az utolsó esélyt, hogy valami emberszerűvé formálódhasson odabent.

Rólad még véletlenül sem keletkezett egy pozitív hír sem. Tagbeléptetési botrányok, a vonatos behányásod, a Fidesznyikekkel közös bizniszed, ami miatt végül is bekerültél a megfelelő helyre. És nem éltél a lehetőséggel, amit a Bíróságtól kaptál.

Tudod Te Turha, én nem loptamcsaltamhazudtam, és sok pozitív dolog kötődik a politikai pályámhoz, de egy hibát elkövettem: hogy ebből a Kocsis Máté gyerekből politikust faragtam. De ahogy elrohadt a lelke, szembefordultam vele, és azóta azért dolgozom, hogy a hibámat helyrehozhassam.

Te nem hibákat követtél el, hanem bűnöket. Egy igazi Gazember vagy. És volt 6 éved, hogy ezen elrágódj. És valami emberi tulajdonságot fölvegyél. Nem sikerült, valszeg azért mert nincs Benned ilyesmire szándék. Te még a Fidesznyikeknél is rosszabb vagy. Tudod, Ők is gazemberek, de legalább a látszatot próbálják fönntartani. De Te még azt sem.

Tőled oly idegen bármiféle közösségi cél, egyáltalán a mások számára is hasznos tevékenységnek még a látszata is, hogy szerintem nincs ilyen több. Amúgyis mikor a debil vigyorodat, azzal az utánozhatatlanul mélyüres tekintettel bármikor megláttam, szerettem volna veled egy pillanatra visszakerülni a középkorba. Tudod, ahol a Magadfajtával még rövid úton jártak el. A demokrácia ára az, hogy egy Ilyen egyáltalán létezhet. Vagy inkább nem is ára, hanem mellékterméke. A Társadalmi Turha.

Te egy kortünet vagy. Egy Orbánék által lebetegített demokrácia salakanyaga. Az amoralitás, az emberi minőség teljes hiányának mértékegysége. Az evulúció csődje, egy beszélő fekete lyuk. Nincs Hozzád hasonló.

Semmin nem gondolkoztál, semmire sem jutottál, kijöttél a rácsok mögül, és ugyanott folytatod, ahol abbahagytad. Csakhogy valami változott közben. Ha eddig nem tűnt föl, majd föl fog. Te annyira a legalja vagy, hogy még azok sem mutatkoznak Veled, akik fölbéreltek. Egyszerűen a mostani akcióddal kikerültél a társadalomból.

Nem, Öcsi, nem fog megvédeni a Fidesz. Ha bajba kerülsz, egyszerűen leráznak a cipőtalpukról. Tudod, ez a Turha sorsa. Kaptál egy kis lóvét, de ezzel a hitelkártyád bevonásra is került. Az utolsó csoport volt, aminek még lehetett belőled haszna. Nincs több. Persze ha a Fidesznyikeknek lett volna csöpp esze, nem használnak föl vécépapírnak, merthát az a kis 53 másodperces videó, az szerves oldószerként bánik el Veled.

Szóval Öcsi, Nálad senki sincs nagyobb bajban ebben az országban. Egyedül vagy mint az ujjam. Ha a böriben találkoztál és beszélgettél kemény fiúkkal, akkor tudhatod: akit senki nem véd meg, annak annyi. És mivel még a mostani felbérlőid is csak azért fizettek Neked, mert tudták hogy egy amorális véglény vagy, vagy inkább csak egy szervesanyag-csomag, ezért aztán mihelyt megtetted a feladatodat, el is takarítanak ám. Nem szeretik a tanúkat, tudod.

Nem Kispajtás, nem tőlünk kell félned. Mi nem dolgozunk ilyen módszerekkel. Rólunk most hatástalanul csorogsz le, egy papírzsepi elég ahhoz, hogy még a nyomodat is letöröljük. De azok a Fiúk, odaát, mindig újraírják a múltat. Egy részét pedig egyszerűen eltörlik, ha arra van szükségük.

Egy hónap múlva teher leszel a számukra. Egy olyan tanú, aki bárki által bármire felbérelhető. Tehát veszélyes a Számukra. És útban leszel. Nos, helyedben félni kezdenék a Megbízóimtól. Tudod, jobb félni, mint megijedni.

Szia, vigyázz Magadra.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr795848947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sverde 2014.03.07. 21:28:57

Abszolút borderline személyiség. Nem érez, nincs lelkiismeretfurdalása, kritikátlan. Messziről el kell kerülni. Ő az a tehetségtelen fajta, aki önszorgalmából, tudásából sohasem tudott bizonyítani.. az a bukott egyetemista, aki bár kívülről fújja a vizsgaszabályzatot, de úgy, egyébként fingja sincs a tananyagról. Mindent próbált ügyeskedve elérni. Minden erkölcsi normát áthágva bizonyítani.. Lóvé kell.. hát tessék.. a cél szentesíti az eszköz elvén (persze azt is kritikátlanul alkalmazva) próbált elismerést, érdemeket szerezni. Messziről kell kerülni az ilyet.. Aki csak a negatív kampány révén is lepaktál vele ugyanolyan bűnössé válik. Mert, mint a hínár húz le a mocsárba. NEM REAGÁLNI. FIGYELMEN KÍVÜL HAGYNI. Fel sem venni a kesztyűt. Nem úriember!

májkrém dzsekszon 2014.03.07. 22:25:19

Ja, a tüdőgondozó előtti járdáról...

medvedisznóember 2014.03.09. 00:04:24

Jó a cím. Megy az arcodhoz.

08.szabogabor 2014.03.09. 01:53:41

@medvedisznóember: Hidegvér, Virág Elvtárs, hidegvér.
süti beállítások módosítása