HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Koppány

08.szabogabor 2014.03.04. 07:52

Feri tegnap Miskolcon a Nyugat-Kelet ellentét és a Szent Istváni Út központba állításával megnyitotta az Összefogás győztes útját. Ez tönkreteszi a Fidesz műhazafiságát, a nemzeti érdeket pedig szembeállítja Orbán kisstílű manőverezésével. De lehet ám ezzel a Jobbikot is eredményesen ütni.

A Jobbik szavazóbázisának egy része nem náci. Csupáncsak csalódott ember, aki valami biztos értéket keres a világban, és ezért akármekkora önbecsapásra is hajlandó. Nagy részük volt szocialista szavazó, választás-szociológiai értelemben ők a "biztos bizonytalanok". Magyarul a "csapódók". Viszonylag egységes gondolati képpel, aminek egyik kulcseleme a Rend iránti fokozott vágy. Hogy a bonyolult világ megérthető legyen, könnyű féligazságokat is hajlandók sajátjukként elfogadni. A Rend, a Turbómagyarság pedig egy az egyben a Jobbik ideológiája.

Csakhát vegyük észre: nemcsak Orbán sunnyog ám Ukrajna orosz intervenciójával kapcsolatban, hanem a Jobbik is. Nyilván ezutóbbi kevésbé feltűnő, gondolom örülnek is ennek Vonáék. De nekünk ezt nem kéne hagyni. Őket is tetemre kell hívni ezügyben, mert két ponton is csapdában vannak. És mindkettő olyan pont, amiben az a nagyjából 5%-nyi csapódó szavazó visszavehető tőlük.

Nyilvánvaló, hogy egy nemzeti önrendelkezést, a magyarság mindenekfölöttiségét és a Rendet zászlajára tűző párt most nem tud mit mondani Ukrajnával kapcsolatban. Vonáék nagy antiszemitizmusukban már minden arab országgal kokettáltak egyet, meg egyáltalán, szeretik Ők a diktatórikus rendszereket. Csakhogy most kedvenc Putyinjuk épp egy nemzet önrendelkezését tapossa, és most épp aki azt támogatja, elárulja egyben a mi '56-unkat is. Lapít tehát a Jobbik, időnként aggódik egy sort Kárpátaljáért, de egyébként az Ukrán Dolog lényegét kerüli, mint a derékig érő haj az orkándzseki cippzárját.

Szóval kezdjünk el Koppányozni. Az István a Király a magyarság kulturális önazonosságának alapeleme. És bár izgalmas és adrenalindús a Koppány-oldal, de mégis mindenki István mellé kerül a mű végére. Meghát a Jobbik a nagy kereszténységében most nem mehet el Istvántól, mint a nemzetalapítótól. Csakhát Koppány meg nem épp a Rend ám. Koppány a zűrzavar, meg a kiskirályok hatalma, és a Kelet.

Terjesszük ki a nyilvánvalóan nyerő Szent Istváni vivőmotívumunkat annak ellenkezőjére is. Koppányozzuk bátran a Jobbikot. Ezzel az egyszerű példával sokkal jobban meg tudjuk mutatni a Jobbikos kényszerszavazónak, hogy milyen is igazából a Jobbik. A Jelképekben az a jó, hogy nem kell mondatonként elmagyarázni bonyolult összefüggéseket, hiszen a jó Jelkép mindazok együttesét röviden fejezi ki. Rezonál az egyedi ember lelkében, míg a magyarázatok pusztán az intellektust érintik, ami jóval kevésbé képes még egy okos embert is megérinteni, mint egy érzés.

Vonáék a Magyarság Koppányai. A bomlasztók, a Nyugati civilizáció ellenségei, a Keletiek, az anarchisták, a kényurak. Nem véres kard kell ide, nem keleti indíttatású anarchia, hanem Szent Istváni béke, nyugatos, rendezett viszonyok. Látom, hogy sok olyan dolog, amit itt leírok, kis késéssel aztán megjelenik a kampányban is motívumként. Büszke is vagyok rá, meg pörög is az agyam ezerrel, hogy milyen újabb ötletekkel lehetne még hozzájárulni az április 6-i sikerhez. Hát most ezt javaslom.

Koppányozzuk le a Jobbikot.

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr355842432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarkozyA 2014.03.04. 21:42:59

JOBBIK se kell!!!Fújjjj a szélsőjobbra és fújjjj a balliberálisokra is!!!Hajrá Fidesz-KDNP!!!!

08.szabogabor 2014.03.04. 21:50:25

@SarkozyA: Má kértem, hogy Nálad valami okosabbat küldjön a Mátéka. Nincs?

SarkozyA 2014.03.04. 22:00:32

Hajrá Fidesz!!!! 08szabogabor lekoppányozva :D

SarkozyA 2014.03.04. 22:01:54

Egy megélheti blogos osztja az észt hahahaha a világ dolgairól hahaha

08.szabogabor 2014.03.04. 22:06:35

@SarkozyA: Megélhetési blogos... Ez mit jelent?

8kerseg 2014.03.04. 22:21:28

"Látom, hogy sok olyan dolog, amit itt leírok, kis késéssel aztán megjelenik a kampányban is motívumként"

Beszarok, komolyan. Ezt komolyan gondolod?? :D Tucatnyi elemző, újságíró hegyek, spin doctorok és a fene tudja még hányan elemzik és ontják magukból naponta az észt. És mindenki pont téged tekint kiindulási alapnak. Ez már picit kezd kóros elmeállapotra utalni..

08.szabogabor 2014.03.04. 22:23:54

@8kerseg: Nem látod a fészbukos felületeket, pajti... Meg egyebeket se. Csak figyeld a Feri beszédeit, oszt csodálkozz...

medvedisznóember 2014.03.07. 01:11:11

@8kerseg: Hagyd, egy vátesszel nem érdemes... Amikor megjósolta a ruszki benyomulást is(!), ott megpattant bennem valami, megvilágosodtam. Asszem rajta kívül ezt senki nem sejtette, pláne senki nem írta meg. Grúzok meg minden, hmm. Az ostoba írástudatlanok Szudéta-vidéket vízionáltak, de a magiszter a tuttit mondta, Ferenc testvér azóta is innen gyűjti a manát.

08.szabogabor 2014.03.07. 01:17:35

@medvedisznóember: Nos, akkor a ruszki bevonulással kapcsolatban épp lehülyéztetek, oct mégis az történt. Utólag sem lettetek okosabbak. :)

08.szabogabor 2014.03.07. 01:20:09

Ezt hoztad össze akkor:

" medvedisznóember 2014.02.23. 21:14:22
Jobb, ha inkább a kerületi ügyekben kevergeted a málnaszörpöt, Dzsí, a nagypolitika kurvára nem a te asztalod. Szart se tudsz te 56-ról meg az ukránokról, ha vágnád, miért volt olyan lefojtott az eufória a Majdanon, amikor a tetű Janukovics elhúzott a picsába, ennek neki se futottál volna. Meg ez: "Ideje, hogy az Összefogás Pesti Srácokká váljon." Majd ha a pina kelepel, apukám!

Nos, mintha nem én lőttem volna kurvára mellé...

medvedisznóember 2014.03.07. 01:43:20

@08.szabogabor: Hol itt a mellélövés, te szerencsétlen? A várható orosz reakciót csak a hülye nem vágta, azt nyugodtan a hajadra kenheted. Akkor még egyszer, bár kiveri a szemedet: az 56-os hasonlatod miatt nyeltem félre.

08.szabogabor 2014.03.07. 01:48:57

@medvedisznóember: Aha, az orosz bevonulást ugyan láttad - persze csak csendben, így utólag már hangosan, jellemző módon - de nem éreztél párhuzamot 56-tal... Okos vagy. :)

medvedisznóember 2014.03.07. 01:59:10

@08.szabogabor: Azon kívül, hogy bevonultak? Nem, engem nem talált be a párhuzam-érzés. Lehet azért, mert mégsem vagyok olyan beteg pöcs, mint te.

08.szabogabor 2014.03.07. 02:06:37

@medvedisznóember: Azon kívül, hogy bevonultak... Hát tényleg. SEmmi hasonlóság. Épp csak elkergetik az orosz-barát hatalmat, épp csak nyugat felé indulnának, és épp csak orosz intervenció történik, de tényleg, mindezeken kívül aztán semmi hasonlóság. Hát Te télleg meghülyültél. Tudod, a mit adtak nekünk a rómaiak saga jut eszembe, ha érted mire gondolok. Bár ezekután miért is értenéd. Nem vagy ma valami nagy formában. Szólt az ügyészhaver, hogy átvette a cuccot, mi? ;)

medvedisznóember 2014.03.07. 02:58:09

@08.szabogabor: Tényleg nem vagyok. Biztos azért, mert van munkahelyem. Úgyhogy idehúzom a témába vágó scifi-novelládhoz írt gondolatot. Oszt vagy felfogod, vagy nem.
"Látom, sikerült magadévá tenned és tovább aljasítanod a gyurcsányi retorikát, Szabókám. Nem baj, most kaptatok egy csontot, rágcsáljátok csak, szopogassátok a velőt szorgalmasan. Az ötvenhatozást viszont végre kivonhatnád a kampánytematizálásból, egyrészt mert nem áll jól, másrészt mivel egy ordas nagy bullshit.
Biztos tudod, hogy a Krímet Hruscsov elvtárs ajándékozta az ukrán szovjet tagköztársaságnak az ötvenes években. Biztos tudod azt is, hogy ott és a keleti országrészben a lakosság többsége színorosz, de legalábbis orosznak tartja az anyanyelvét. Talán valahol hallottad már, hogy "nyelvében él a nemzet", bár te nyilván a "nép" szót használnád.
Mégis honnan jön akkor ez az elcseszett párhuzam '56-al? A kriptakommunista, rákosista ávéhás fírgeken kívül ki volt az, aki hájpolta itt a ruszki intervenciót?"
Van még persze más is, de ebből is leeshet, hogy 56-al kurvára nincs közös univerzum.
Toltam neked egy kis Huntingtont is, ami nyilván szintén nem tapadt meg a merevlemezeden. Ha nem is tudsz róla, te a fukuyamai szerelvényen ülsz, a bácsi meg az pont ő csődött mondott jóslataira válaszul írta meg A civilizációk összecsapását.
Náluk sincs konszenzus, nálunk sem lesz soha. Két külön világban élünk, a tieden most megritkult a levegő.
Jóéjt
süti beállítások módosítása