HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Tisztasági festés

08.szabogabor 2014.03.04. 17:54

Na, most fogok egy rohadtnagy pemzlit, és lefestem a frissen kirajzolódó Ördögöt, amit egyre többen festenek a falra. Oké, megy a kampánypszichózis, de maradjunk azért a tényeknél, mielőtt addig hülyítjük egymást, hogy elveszítjük önhibánkból, amit meg is nyerhetünk.

Amerikai professzornő választási jogi elemzésétől a budai pincekocsma titkos manipulációin át a számítógépes szavazatösszesítés misztifikálásán keresztül, a rengeteg listás pártig meg a végtelen nagyságú szavazólapig. Nem folytatom. Tessenek észheztérni, ezek hülyeségek, valódi jelentőségük ha van is, elhanyagolható. A választást ugyanis mindezek ellenére meg lehet nyerni, még akár kétharmaddal is, úgyhogy fejezzük be önmagunk sokkolását, ha kérhetem.

Végigmegyek akkor ezeken egyenként. Először is. Az országgyűlési választás az egyéni körzetekben dől el. Külhoni szavazatok ott nincsenek. Mondom: nincsenek. Egyéni képviselőkre csak a választási körzet bentlakó állampolgárai szavaznak. És punktum. Ez a törvény. Ott meg minden egyes szavazókörben bent fog ülni egy kiképzett Összefogás aktivista, ilyen módon ott nagyon nehéz csalni, több a kockázata, mint a nyeresége.

A külhoni szavazatok csak a listákra mennek. Igen, ott buherálhatnak, de azért annak a jelentőségét se túlozzuk el. Túl kirívó részvételi adatok esetén utólag beazonosíthatók lesznek olyan személyek, akik valójában nem szavaztak, csak a nevükben adtak le voksot. És elég pár ilyen, és az egész választás tisztasága kétségessé válik, mehetünk joggal az utcára, és ez már a Nyugat számára is egyértelmű helyzet lenne. Szóval kicsit machinálgathatnak Viktorék, de azért olyan nagy csodát nem tehetnek. És mégegyszer mondom, mert nem lehet elégszer: a választást egyéniben kell megnyerni, 106 választókerületben, ott meg nincsenek külhoni szavazatok.

Az amerikai professzornő írásai kiváló jogi elemzések, csakhát olyan tényt írnak körbekörbe karikába, amit ismerünk. A magyar választási rendszer a győztest díjazza. Nem is kell túl nagy aránnyal nyerni ahhoz, hogy a parlamenti arányokban kiütéses fölénybe kerüljön a győztes politikai erő. Ja, csakhogy ez odavissza működik ám. Kicsit valóban inkább oda, mert a listás szavazatokban elképzelhető kisebb léptékű buhera valamelyest torzítani képes a Fidesz javára az eredményt, de nem ezen fog múlni. Ha mi nyerünk relatív többséggel a Fidesz ellen az egyéni körzetekben - mondom relatív többséggel, hisz egyfordulós választásnál nem kell a győzelemhez 50%+1 szavazat, hanem csak épp annyi, amennyi több a másodikénál - akkor tökmindegy milyen buhera-mahera megy a listán, tökmindegy, hogy egyébként a Jobbik meg a Fidesz együttes szavazata esetleg több, mint az Összefogás jelöltjéé, a mandátum a miénk.

Aztán itt van a sok kispárt. Ennek sincs a valóságban nagy jelentősége. A kopogtatóikat a Fidesz begyűjtötte. Nem véletlenül változtatták meg az ajánlások rendszerét. Régen egy választó csak egyet ajánlhatott, most meg akármennyit. Úgyhogy lazán ment Fideszék részéről a többes gyűjtés. A tutifix fidesznyik szavazóval megdumálták, hogy adjon még ajánlást erre meg amarra. Nade kérem, ebből nem lesz aztán szavazat. Mert abból meg csak egy van.

Ennek a sok szirszar pártocskának együtt nem lesz országosan 5%-a és ebbe már az egyetlen valamelyest létező politikai alakulatot is belevettem. Az LMP-t, aminek az ajánlásai szintén láthatóan igen lassan gyűltek. A szavazólap nagysága sem túl zavaró ám. A bizonytalan szavazó az nem úgy bizonytalan, hogy elsétál a szavazókörig, és ott találja ki, kire is ikszeljen. Nem. A bizonytalan szavazó az abban bizonytalan, hogy elmenjen-e egyáltalán szavazni. Viszont ha eldönti, akkor már úgy indul el, hogy tudja, kit kell keresnie a szavazólapon, és meg is találja.

Ekkora szétfolyóan nagy szavazólapnál meg aztán különösen keresni kell majd mindenkinek a sajátját. De a Fideszesnek is nyugi. És épp a befogadható inger nagyságán túlmenő adathalmaz miatt sokkal jobban fogja mindenki keresni a sajátját. Szóval egyáltalán nem lesz több a mellévoksolás, mint egyébként.

Van ez a választási bojkottos valami, erről most nem írok. Majd egy kicsit külön is kifejtem mikor odáig jutok észben meg billentyűzetben, hogy miért hibás gondolat, de ennek sem lesz semmi hatása. Szóval az összes ilyen Káoszjelenség, a sok kis párttal, meg a rahedli szavazólappal épp ellenkező hatással jár választás-lélektanilag. Még jobban beköti a már ismerthez az egyedi szavazót. Azt kell mondjam, ez tulajdonképpen az LMP-nek rossz egyedül. Nekik nagyon, de ennek őszintén örülök, gondolom ezzel nem mondtam újdonságot.

Na, mi van még... Semmi lényegi. Mindezen potenciális csalási, kaotizálási trükkök együttes hatása nem éri el a 5%-nyi torzító hatást. Valós Összefogás kontra Fidesz helyzetben meg még annyit sem. Úgyhogy dont panic. Nincs miért. A Nyugat-Kelet tematika iszonyú hatásos lesz. A fórumok, a standok dübörögnek. Az a Valóság. A többi pusztán információs zaj. Jelentősége minimális. A választást lehet egy kicsit buherálni, de összességében nem elcsalható. Mondom mégegyszer: a választást nem lehet elcsalni.

Nem kéne a bizonytalanokat azzal riogatni, hogy csalás készül, mert akkor nem fognak elmenni szavazni. És azzal mi sokat vesztünk, mert a rejtőzködő szavazók nagyrésze hagyományosan az ellenzéké. Tessenek befejezni a választási csalásos hisztit. Nincs alapja, csak arra jó, hogy kibasszunk saját magunkkal, és otthontartsuk a saját szavazóinkat. Ezt a választást megnyerhetjük. Jó ütemben főzik a terepen a csapataink az ünnepi vacsorát.

Ne vagdossuk a falnak a tányérokat.

59 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr665843250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2014.03.04. 18:55:01

Gábor! Minden elismerésem... ez tisztafejű, korrekt elemzés....ha Te lennél ennek az égész Össze...katyvasznak a kampányfőnöke, a Fidesznek lenne oka reszketésre :)

putyi8 2014.03.04. 19:32:24

Igazad van - az a szomoru meglátásom hogy megint minden a pénzrol szol ha eléri a kis párt az 1 %-ot szép pénzt kap és jol el van,bejutni nem fog-de kerestek egy halom pénzt 4 évig Vajon annak a kedves aláironak mit mondhatnak egy jo országot szeretnénk,egy igazságosabbat---------2018-ban alakitsunk pártot mi is és a kezdő tokével végre kezdhetunk valamit-------

Andráska8 2014.03.04. 19:33:12

Nem kellett tutifixes ajánlás, hiszen elég volt átmásolni a neveket a fideszes ívekről egy másik párt gyűjtőívére.
Gondolom hirtelen így jött össze az országos lista az LMP-nek is.

libsibolsika 2014.03.04. 20:31:12

@Andráska8: Még szerencse, hogy az Együtt 2014-nek nem jött össze! Az Összefogás Pártnak összejött bőven a listaállításhoz a jelölt szám de valamiért mégsincs listájuk. Ha ennek a két fantom szervezetnek sikerült volna listát állítani akkor azzal egy kicsit átrajzolták volna a végeredményt. Egyéniben azért sok helyen bezavarnak majd.

sverde 2014.03.04. 20:58:27

Aztaqrva! Már az elején elvesztettem a fonalat.. A szobafestést, megazÖrdögöt hagyjuk holnapra! A lényeget! MIT kell tenni annak, aki nem a FIDESZ-t választja?

libsibolsika 2014.03.04. 21:07:50

@sverde: Az szavazzon az Összefogás pártjaira de semmi képpen ne az Összefogás Pártra! :-)

libsibolsika 2014.03.04. 21:11:10

@sverde: Azt kell mondani, hogy oda tegye az X-et ahol a legtöbb logot és pártnevet látja! Ezt talán még Mari néni is megérti!

Silent Rosszmájú Killerman 2014.03.04. 22:01:26

Szabógábor! Profi vagy! Végre egy értelmes szakember. Teljesen egyetértek. Lécci arra adj egy számszerű elemzést, hogy hány szavazóra számíthat a Fityisz! Úgy értve, hogy 1. lefizetettek, 2. meghülyítettek, 3. megfélemlítettek. Én nagyvonalúan 200 000-re becsülöm.

08.szabogabor 2014.03.04. 22:09:48

@Silent Rosszmájú Killerman: Szerintem cakli pakli nem lesz az több 1 millió 800 ezernél.

SarkozyA 2014.03.04. 22:12:29

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Jól kezdődik ennek a blognak ez a felvezetése. Csak elfelejtetted odaírni, hogy ezt ti okoztátok. 2010-ben ugyanolyan büdös volt a blaha aluljáró, mint most. Ez is miattatok van. A balliberális mocsok hányadék miatt. Mert a hajléktalanok jogai. És az én jogommal ki törődik???Amikor kiküldték őket onnan, akkor például legalább tisztaság volt. Ha szemetel valaki, azért miért nem emelitek fel a hangotokat? Vagy ha részegen fetreng?? Vagy minden másnap nálatok is megesik ez? undorító balfertő. mint egy gennyes tüszős mandula. Ki kell vágni titeket ennek az országnak a testéből. És remélem április 6-án megint kétharmad lesz és a baloldal nem éri el a 10 százalékot se.

SarkozyA 2014.03.04. 22:13:19

@Silent Rosszmájú Killerman: Bár lehet össze csaljátok.

Tévedsz!

SarkozyA 2014.03.04. 22:14:41

@putyi8:

Nahát, pont ti beszéltek arról, hogy ne szóljon A PÉNzről??? Ti akik loptatok, csaltok, hazudtok?? Undorító,.. A milliárdos vezéreitek, Gyurcsány, Bajnai. Ti beszéltek???pfff köpnélek szembe!!!

SarkozyA 2014.03.04. 22:16:50

Szegény Antal Jóska forog a sírjában. A megélhetési mdf-esek, csaló párttársai, ülnek egyik székből a másikba. Nagyúr a pénz...hát még a baloldalon.

08.szabogabor 2014.03.04. 22:16:57

@SarkozyA: Nyomikám, 2006-tól 2010-ig már Fidesz többség volt, fordulj hozzájuk bizalommal a 2010-es problémáiddal kapcsolatban. Mióta is vagy Te az Önkormányzatban Máté-csicska? Tán egy éve? Hát, semmit sem tudsz erről a kerületről, a fél kerület a Te ostobaságaidon röhög fetrengve. Amit a fészbukon művelsz, az külön csoda. Az ÉdiBédi Főnöknőd se volt épp egy agytröszt, de Te aztán igazán a legostobábbak közé tartozol :)

08.szabogabor 2014.03.04. 22:17:45

@SarkozyA: Nahát, szeretnél szembe köpni? Rendben, hol találkozunk?

terlasz 2014.03.05. 07:04:33

@SarkozyA: A vak gyűlöleten kívül tudsz-e még valamit produkálni?

Satyala 2014.03.05. 08:34:43

@SarkozyA: Szerintem írjál még sokat ide is és minden blogra amit csak megtalálsz!
A gyűlöleted annyira ellenszenves, hogy veled kellene kampányolni az ellenzéknek!

08.szabogabor 2014.03.05. 09:25:11

@Satyala: A Srác egyébként tényleg a Kocsis sajtósa az Önkormányzatban, valóban Sárközynek hívják, és volt már egykét botránya, mikor a fészbukon szerkesztőként anyázott a beírókkal. Főleg a nyolckeres blogokra küldözgetik, de persze leginkább hozzám. :)

Selax 2014.03.05. 09:41:38

Gábor!
Korrekt jó blog, a lényegről szól.
Három megjegyzés:
1. Országos átlagban az evk-k gerrymanderizálása miatt legalább 3-4%-al meg kell verni a Fideszt még csak ahhoz is, hogy a megnyert mandátumok száma kb. ugyanannyi legyen. Azaz: nagyon meg kell verni őket - ezt azonban eddig is tudtuk.
2. Kevésbé közismert, hogy az 1990-2010 közötti evk-k összességükben kb. 1-1,5%-al balra húztak (lásd Ha-Ha tanulmány), így nyerhetett az Mszp 2002-ben és 2006-ban alig 0,5 ill 1,0%-os szavazattöbbséggel mandátumszámot tekintve simán. (És persze a kétfordulós rendszer miatt az Szdsz-esekkel koordinált visszalépéseknek.)
Ez azonban véletlenül alakult így ki, mert azt a rendszert 1989-ben alkották meg és akkor persze előre nem láthatták a későbbi preferenciákat.
3. A legfontosabb, amiért haragszom. :)
Helyesen: Don't Panic!
Douglas Adams emlékének tisztelegve is...

08.szabogabor 2014.03.05. 09:55:56

@Selax: Értettem, de akkor már a törülközőre is ki kellett vona térnem, és nem volt nálam Bábelhal sem. ;)

putyi8 2014.03.05. 10:25:53

@SarkozyA: kopjél -ha keruleti még találkozhatunk a kultura szálljon magába ------gusztustalan hozzászolás-------az hogy mit érzek és számomra ki a szimpatikus hadd legyen az én dolgom véleményem van és ez jonak kell hogy legyen, mert akkor semmi nem mukodne- én nem ilyen alpári stilusban irtam ----------de ez minositi is

putyi8 2014.03.05. 10:26:43

@08.szabogabor: akkor már ketten vagyunk hátha kétfele is tud kőpni

putyi8 2014.03.05. 10:34:54

Ugy látszik hogy már egy pár irásban ismerjuk egymást vagy utánam nézett - de egyet jegyezzen meg lehet hogy maga nem itt lakik de én igen és mindent a keruletért teszek amig maga csak a szépet mutatja és mocskolodik -inkább annak adna teret kommunikáciojában , hogy tobb lako a keruletben teszik a dolgukat azért hogy jobb legyen és nem a kanapén ulnek kozombosen és nem érdekli a kozosséget érintő témák ------vidám napot Onnek mert kulonben árt az egészségének

Satyala 2014.03.05. 10:58:18

@08.szabogabor: Nagyon kevés értelmes ember lehet a kerületi Fideszben, ha őt küldik a blogokra!
Nem is értem! Sajtós? Nem ők lennének azok akik tudnak a szavakkal bánni? :) Ez az emberke viszont csak fröcsög, és gyűlölködik! Csak nem a félelem teszi ezt vele?

08.szabogabor 2014.03.05. 12:06:05

@putyi8: Látott Téged a Lezli Blogján, és ez van neki kiadva. Egysejtű szegény.

08.szabogabor 2014.03.05. 12:07:53

@Satyala: Nem, ez a csóka ennyi. Mátéka vette föl, mert a Pázmányról begyűjti a leghülyébbeket. Az okosabbja nem megy hozzá dolgozni. Igen a Fidesz intellektuális színvonala sem sokkal jobb, de ez tényleg még ki is lóg belőle lefelé.

putyi8 2014.03.05. 18:08:15

rossz lóra tett-most hogy gusztustalan modon tettek rola hogy szabad legyek és helyettem betettek egy jelentőt -igy teszem a dolgom ------nem kopkodom hanem amit látok,megfigyelem amit hallok megjegyzem s amit gondolok azt le fogom irni--ha meg látott remélem tetszett neki-mert a kép jo - foleg ha a festményeimet is látta bár amint irtam a kultura szálljon az agyába
legalább egy kicsit

libsibolsika 2014.03.05. 22:39:20

@medvedisznóember: Már láttam ezt a filmet! A minősége az szuper, jó filmes csapat csinálta! A csaj is egészen jó!
Viszont van benne egy "kis" hiba! A csaj nem azt a papírt nézi meg amit a végén látunk a földön mert amikor felveszi az átlátszó és egészen más van rajta!
A valóságban egy rezsiharcos rizsával teli levelet lát és attól menekül el.

medvedisznóember 2014.03.05. 22:45:43

@libsibolsika: Akkor erre ráránthatsz, Fellinikém!

medvedisznóember 2014.03.05. 23:17:24

@08.szabogabor: Gyurcsány meg a többi eunuch herceg csúnyán eltaknyol a ruszkizáson, az fix. Bedughatnád végre azt a Bábelhalat, KicsiDzsí.

mandiner.blog.hu/2014/03/05/amikor_putyin_oroszorszaga_meg_nagyon_fejlett_demokracia_volt

Ja, és gyönyörűen az új provincia a nyugatos, civilizált ukrán exellenzék vezetésével.

pestisracok.hu/orosz-lap-nem-janukovics-hanem-az-uj-ukran-hatalom-egy-tagja-berelhette-fel-a-majdan-orvloveszekeit/

libsibolsika 2014.03.05. 23:28:13

@medvedisznóember: "egy kiszivárgott telefonbeszélgetés szerint nem tartja kizártnak, hogy ..." Ez a mondat nagyon vicces! Kicsit emlékeztet arra, hogy "Eduardó Rózsa Flores azt mondta hogy..."
Csupa biztos tények! Az ilyen "hallottam már olyan emberről aki félhomályban már látott a bokor mögött 5 lábú rókát" szövegeket csak a fidesz szavazói nyalják be!

medvedisznóember 2014.03.05. 23:36:31

@libsibolsika: Erről hangfelvétel van, amit meg is hallgathatsz, faszkalap.

libsibolsika 2014.03.05. 23:44:33

@medvedisznóember: Sajnállak azért, hogy neked mindenről a fasz jut az eszedbe! Biztos nagyon vágysz már rá, de ezen problémádon nem tudok segíteni.
A hangfelvételen az van, hogy "nem tartja kizártnak, hogy" azaz lövése sincs csak találgat! Én pl. nem tartom kizártnak, hogy Orbán egy hazug tolvaj, de ennyitől még nem fogják lecsukni!

medvedisznóember 2014.03.05. 23:45:18

Nesze. Ha beszélsz esetleg más nyelvet az újbeszélen kívül:
www.youtube.com/watch?v=ZEgJ0oo3OA8

medvedisznóember 2014.03.05. 23:48:42

@libsibolsika: "Egyre jobban körvonalazódnak a kijevi mészárlások hátterében munkálkodó politikai erők, az új kormánykoalíció állhatott az események mögött, nem Janukovics elnök (...) Az akkori ellenzék egyértelműen kijelentette, hogy nem indítanak vizsgálatot az ügyben"

Persze, ez nem jelenti azt, hogy Janukovicsot nem kellene belelőni a Dnyepperbe.

libsibolsika 2014.03.05. 23:56:42

@medvedisznóember: És te ebben tényleg nem érzed a bizonytalansági faktort?
pl. körvonalazódnak, állhatott...

És az se tűnt fel neked, hogy egy komoly lap se ír ilyen hülyeségeket csak egy még bulvárnak is gagyi pestisracok.hu?

medvedisznóember 2014.03.06. 00:12:41

@libsibolsika: Igen? És Uj Péterék neked smafu? Ne csak a Népszavát sasold, korlátoltkém.

444.hu/2014/03/05/nem-janukovics-lovetett-kijevben/

Bizonyíték persze nincs. Az meg, hogy az oroszok mit mondanak, kit érdekel, ugyebár. De te tényleg nem érzed, mennyivel árnyaltabb így a kép?

libsibolsika 2014.03.06. 00:20:16

@medvedisznóember: Olvasok én mást is:
"Az észt külügyminisztérium utóbb megerősítette a kiszivárogtatott felvétel hitelességét. Azt az értelmezést viszont cáfolta, hogy az észt diplomácia vezetője megállapította volna az ellenzéknek az erőszakos akciókban való részvételét."
Az egész egy orosz érdekű magyarázkodás, szeretnék a barátjukat Janukovicsot kimenteni a népírtás vádja alól! Ha az nem is megy akkor legalább elbizonytalanítani...

medvedisznóember 2014.03.06. 00:31:20

@libsibolsika: Nevezd akkor konteónak, ahogy tetszik, a bogárka viszont holnapra szépen berágja magát a fejecskékbe. Tele van vele a világsajtó. Na pá

08.szabogabor 2014.03.06. 01:17:37

@medvedisznóember: Szarban vagy személyesen is, meg a Pártod is. Nagyon :)

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2014.03.06. 13:27:59

@Andráska8: rosszul gondolod. Az LMP kitelepüléseken, kopogtatással, előregisztrációval gyűjtött. Ahol befejezték (pl. XIII. kerületben 3 nap alatt) onnan mentek át máshova az aktivisták segíteni. Valóban lassabban gyűlt, de hét végére mindenhol meg lett.

08.szabogabor 2014.03.06. 13:33:33

@Lastres: Az LMP-s mint hiteles tanú LMP ügyben. :) Megint Kádár Tibike segített, vagy most más volt a Fidesznyik kontakt? Mi már 2009-ben találkoztunk. Nálam nehéz dolgod lesz a kamuzásokkal, mert én mindenki másnál jobban ismerlek benneteket. Na, de majd meglátjuk. Most el, kíváncsi leszek este, mit hozol addig össze.

Szili Balázs 2014.03.06. 18:52:06

@libsibolsika: A papírt valóban kicserélték, eredetileg ez egy Osztrák kampányfilm volt, és a szociáldemokrata párt neve volt a papíron. Ezt koppintotta le a FIDESZ. Úgy látszik önálló termékre nem futja...

libsibolsika 2014.03.06. 20:37:39

@Szili Balázs: Ez nem koppintás hanem lopás! Egy kész film végére odatették a maguk tetves 5 másodpercét! Ha koppintoták volna akkor leforgatják és nem marad benne ez a baki!

medvedisznóember 2014.03.06. 23:17:23

@08.szabogabor: Csávókám a Tecsóban volt strázsa, biztos jól kijöttök majd. Jöhet a Jófiúk 2.0, majd ha kiengedtek a sittről. Ezen sírtam is: alternativelnok.blog.hu/2012/02/02/viranyi_andras_bandita

medvedisznóember 2014.03.06. 23:20:47

@08.szabogabor: "Szarban vagy személyesen is, meg a Pártod is. Nagyon :)" Tényleg kurva jó barátok lehetettek a Kocsissal, ha még mindig sikerül összeképzelni egy vadidegennel :D

08.szabogabor 2014.03.07. 00:15:27

@medvedisznóember: Mindenkivel szívesen találkozom, nekem nem kell mindennap Budára menekülnöm saját kerületemből. :)

medvedisznóember 2014.03.07. 00:39:30

@08.szabogabor: Kerék Bercikével is sikerült? Tudod, ma itt alázták vigyorogva Favágóval a pórnépet, reméljük, nem vették magukra a baltaarcú dékások. Robespierre kicsit körültekintőbben buzdított, azt mégis megette a forradalom.

08.szabogabor 2014.03.07. 01:03:42

@medvedisznóember: Oct mégis fönnmaradt a neve, a Tied meg nem fog, nem ciki?

medvedisznóember 2014.03.07. 01:13:05

@08.szabogabor: Mármint a medvedisznóember? Nem, nem ciki. Ööööö, te hülye vagy?

Egon Bondy 2014.03.07. 11:45:41

kellett volna egy tisztasági festés az elmúlt 4 év alatt az mszp-ben is, mert magával ránthatja a pokolba az összefogás - talán többre érdemes - pártjait is.

index.hu/belfold/2014/02/24/valasztas14/
Zuschlag ügy pl., vagy Simon ügy másik pl.
és ezek sajnos %-ba kerülnek, ami jól látszik a méréseken.

08.szabogabor 2014.03.07. 12:26:37

@Egon Bondy: A Cúslág sztem jelentéktelen a mondó hiteltelensége miatt, a Simon Ügy kommunikácóját elcseszték a Vérnarancsok, túl sok helyre lőttek, a Szocikról meg ugyanaz a véleményünk.
süti beállítások módosítása