HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Mentőöv

08.szabogabor 2014.02.08. 08:39

Mégpedig egy nyerésesélyes Összefogás Jelöltnek. Konkrétan Pál Tibornak az MSZP-ből. Minden averzióm ellenére, amit a Szocialistákkal szemben érzek, ennyit meg kell tennem. Mivel a DK úgy döntött, hogy az általam is korábban fölvázolt lehetőségek közül az Összefogásban való bennmaradást választja, ezért aztán mikor az adott jelöltet védem, valójában a Demokratikus Koalícióval teszem ezt.

A jelölt, Pál Tibor korábban államtitkár is volt, és Ferencváros alpolgármestere. Jó jelölt, nehezen beverhető a Fideszes Médiagépezet által, beágyazottsága a választókerület egyik felében kifejezetten jó, és a másik felében sem lehetetlen egy jó eredmény. A választókerület a 6.OEVK. Józsefváros és Ferencváros közös körzete.

Növeli esélyeit, hogy nem Kocsis Máté polgármestert indítja a Fidesz ebben a körzetben, hanem egy viszonylag ismeretlen új fiút, akinek kevés köze van a körzethez, amiben indul. Vas Imrének hívják, ismertsége a nullával egyenlő és ez jó. A nyolcker és a kilencker nem jobbos dominanciájú környék. Itt okos politizálással és kampánnyal simán lehet nyerni. Mondjuk úgy: ha itt nem tud az Összefogás nyerni, akkor sehol sem.

A Kilenckeres rész simán behúzható, a Nyolckeres részben meg még beengedhető egy kis számarányú vereség is akár, a kettő összege Pál Tibor nyerését hozza majd. És a Ferencvárosi részen, ott ahol Pál Tibor eleve beágyazott, közismert és elismert, valószínűleg meg is lesz a nyerés. Csakhát a Nyolckerben meg épp nagy pofon készül. És azt hiszem, sőt, hogy ezt még Pál Tibor sem tudja.

Ha Mesterházy és az MSZP időben értesül Simon eltitkolt vagyonáról, akkor nem a kampány kezdetén kapták volna a fejlövést. És Simon már korábban tudta, hogy figyelik, és már elkapták. Korábban volt már ebben a témában egy ügyészségi nyomozás, amit a Fidesznyikek valószínűleg épp azért szüntettek meg, hogy ne lőjék el korán a puskaport. Leállították a nyomozást, betárazták a megszerzett információt. És robbantottak. Aminek hatását látjuk. És mindez azért, mert Simon lapított. Hátha megússza. És súlyos felelőssége éppen ebben van: hogy veszélybe sodorta saját pártját, és annak szövetségeseit saját lapításával.

Akinek kétségei vannak, hogy a Fidesz minden létező információt maradéktalanul föl fog használni az előttünk álló két hónapban, az szerintem nem ebben a világban él. Évek óta táraznak és várnak türelemmel. És az Összefogás igazából nem tudhatja, hogy mikor robban és hol a következő bomba. És egy ekkora kezdőrobbantás után már elég több kisebb is ahhoz, hogy végleg rásüsse az MSZP-re és ekként az Összefogásra a szervezett korrupció bélyegét.

Úgyhogy mikor megpróbálom most időben megmutatni az általam tudott gyenge pontot, akkor ezzel nemcsak a konkrét Összefogás jelöltet, Pál Tibort védem, hanem magát az Összefogást is. Igen, minden averzióm ellenére. És lehetne mondani, hogy miért csak most jövök ezzel elő, miért nem  korábban, ugyebár. Csakhogy tiszta a lelkiismeretem. Ugyanis épp egy évvel ezelőtt próbáltam a helyi szocialistákat meggyőzni, hogy nagyon vigyázzanak, mert akkora sebet hordoznak magukon, amibe ha egy kis só kerül, azonnal össze is omlik  a szervezet. De tartós figyelmeztetéseim hatása csak annyi volt, hogy kitiltottak a honlapjukról, és helyi elnökük becsületsértési pert indított ellenem. Szóval én megpróbáltam. Egy éve elkezdve, és egészen addig, míg ki nem tiltottak. Sajnos sikertelenül.

Visszatérve a fősodorba. Pál Tibor jó jelölt, személyében támadhatatlan, nyerésesélyes. Kilenckeres oldalon befutó, a Nyolckerben fog rezegni a léc. És némi józan paraszti ésszel azért könnyen belátható, hogy ott fog a Fidesz támadni, ahol Pál Tibor gyengébb. A leggyöngébb láncszem, tudjuk. Éshát kit is tudnak úgy eltalálni, hogy az Pál Tibort is súlyosan megsebezze? Természetesen azt, aki az MSZP Helyi Arca régóta. Kerületi elnök, volt országgyűlési képviselőjelölt, kétszeres polgármester-jelölt, és már bejelentette, hogy harmadszor is Ő lesz. És persze közben önkormányzati képviselő is a Kocsis Máté vezette Nyolckeres Önkormányzatban.

Kell ennél jobb célpont? Aligha. Ha Őt eltalálják, akkor az MSZP-t ütik ki, akkor Pál Tibort ütik ki, akkor az Összefogást ütik ki. És afelől se legyenek kétségeink, hogy épp Kocsis Máté kerületében, épp a Fidesz Kommunikációs Igazgatójának háza táján nem fognak mindent fölhasználni. De, föl fognak. Sőt, már hangolnak is, de erről majd később.

Szóval Komássy Ákost, az MSZP helyi elnökét fogják támadni. És bizony előre látható sikerrel. Mert van egy papír a kezükben. Olyan mintha valaki ostobaságból, pénzéhségből, ki tudja miből átadja politikai ellenfelének a saját halálos ítéletét. Egy papír, mely megsemmisítő erővel bír. Pláne akkor, ha közben amúgyis elhíresült személyről van. Komássy ugyanis mind Medgyessynek, mind Gyurcsánynak miniszterelnöki tanácsadója volt. De igazából nem innen hírhedt.

Hanem onnan, hogy mikor Zuschlag éppen a piszkos ügyeit csinálta, akkor Komássy volt a Főnöke. Zuschlag volt a Fiatal Baloldal Alelnöke, Komássy pedig az Elnöke. Valahogy megúszta, tán ügyesen tanúskodott, tán segítettek Neki. Nem fogom ide leírni, de tessenek beütni a Google-ba a nevét. És meg fognak döbbenni. Egy csomó olyan ügye van, részben büntetőjogi, részben bulvár vonalon, amik összességeként bizony az emberben fölmerül: mit is keres ez az ember még a politikában? Aki ennyire, ilyen sokféle módon, ennyire összezengethetően támadható, az felelőtlen, ha saját egzisztenciális érdekét pártja politikai érdekei fölé helyezi. Mert az nem kérdés, hogy a magas labdákat leütik Fideszék. A Simon Ügy óta erre mérget vehetünk.

Szóval ez az amúgyis necces figura még 2 éve elkövetett egy kis bakit. Összegszerűen nem sok, bár önkormányzati szinten nem is kevés. És mindezt papíron. Egy költségtérítésről van szó. Tudjuk, hogy ez is népszerű téma, pláne kampányidőszakban. És mivel az önkormányzati szférában viszonylag kis összegek a képviselői költségtérítések - max húszezer forint körül lehetséges, így aztán ha valaki havi átlag 100 ezer forintot akar költségtérítésként fölvenni, az bizony nagyon cinkes. Épp az ötszörösét, mint szokás.

A konkrét költségtérítésnek a jogi kategóriája ennyi: kiesett munkajövedelem pótlása. Ha ugyanis valaki nem főállású képviselő, akkor a főállásában a jogszabályok szerint azokra az időkre föl kell menteni a munkavégzés alól, mikor halaszthatatlan képviselői közfeladatának tesz eleget. Ilyenek egy képviselő-testületi, vagy bizottsági ülés. Amiből együttesen kb. van egy hónapban 6 darab egy képviselőnek, mindösszesen maximum havi 20 óra elfoglaltságot jelentve. Ilyenkor a munkahely kötelezően fölmenti az adott időben a képviselőt a munkavégzés alól, mehet közfeladatozni, és a neki ki nem fizetett munkabért az önkormányzat visszapótolja.

Ezt az önkormányzat olyan adatok alapján teszi, amit a munkahely állít ki. Szépen leírják egy igazolásban, hogy mennyi is volt a munkavállaló kiesett munkaideje, és az önkormányzat az alapján fizet. Elég ezt az iratot egy évben egyszer bemutatni, és utána minden hónapban megkapja a képviselő az irat alapján megállapított összeget.

És mondom, itt az átlag havi 20 óra, és az már egy olyan képviselő, aki nemcsak a testületben, hanem több bizottságban is helyet kapott. Namost Komássy Ákos havi több mint 100 óráról nyújtott be kimutatást. Mondom: több mint száz. Magyarul a főállás, ami ugye 168 órás havi munkaviszony nagyobb részét munkahelyétől távol tölti. Képvisel. Havi több mint 100 órában. Hogy ezt hogyan teszi, az újabb kérdés. Egyszerűen ennyi testületi, bizottsági, felügyelőbizottsági, bármilyen más ülés, amire a költségtérítés fölvehető összesen nincs egy önkormányzatban egy hónapban.

Napersze, fölmerül a kérdés: ki is az az idióta munkaadó, aki alkalmaz egy olyan embert, aki alig jár be a munkahelyére? Nem fogják elhinni. A saját nővére. Kerekedik szépen a történet ugye. Ha meg még azt is hozzáteszem, hogy Komássy Ákos saját nővérének alkalmazottja július 1-ével lett, de már 20 nap múlva július 20-án berohant az önkormányzatba azzal az igazolással, ami az egész havi munkaidő-kiesésre vonatkozik, akkor már nem is kell tovább kerekíteni. Tetszik érteni ugye? Még nem is dolgozott le egy hónapot, csak 20 napot, de saját nővére, mint munkaadója már kiállítja Neki az egész hónapra vonatkozó igazolást. Több mint száz óra kiesett munkaidőről.

És hát ez a fiatalember, ezzel a saját halálos ítéletét jelentő papírral szépen berongyol az Önkormányzatba. És leadja. Én meg rövidesen kapok Kocsis Máté polgármestertől egy sms-t ezután, amiben részletesen leírja a szerződés tartalmát, nagy vigyorokkal kísérve. Akkor még épp Kocsis tanácsadója voltam pártonkívüliként, nem valószínű, hogy a nagy vigyorokkal átküldött sms, azt jelentette: vicces. Hanem inkább azt: megvagy Komássy.

Éshát bizony meg is van, de nagyon. Ugye Önök előtt van a kép, Tisztelt Olvasóim, mikor Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a szokásos sajtótájékoztatón előhúz egy papírt, és elkezdi ecsetelni Komássy múltját? Zuschlagozik egy kört, Medgyessyzik, Gyurcsányozik, MSZP-zik. Aztán fölolvassa a papírt és átadja a sajtónak.

Nos, mint már mondtam, ennek a dolognak az iszonyú veszélyére egy évvel ezelőtt kezdtem el fölhívni a figyelmet. Mégpedig a legilletékesebb helyen, az MSZP kerületi honlapján. Az mszp8.hu-n. Egy hónapon át próbálta elkerülni a választ Komássy. Sunnyogott, kitért, de aztán tartós újrarákérdezéseim, és a fórum közönségének látható elégedetlensége folytán csak bevallotta: igen, beadott ilyen papírt. Gyorsan persze hozzátatte, hogy jóhiszeműen. Ezt épp most hallottuk ugye. Simontól, nemdebár. Jóhiszeműen. Asse tudta, hogy ez egy költségtérítést igénylő papír. Napersze. A volt kétszeres miniszterelnöki tanácsadó, volt FIB-elnök, önkormányzati képviselő asse tudja, mi az a költségtérítés. Csak éppen arra járt, és ha már arra járt, be is adott a nővére aláírásával egy klassz kis igazolást 20 nap munkaidő után az egész hónapra, azzal az igénnyel, hogy utána egy éven keresztül aszerint fizessenek. Jóhiszemű a Srác, na. Megtévedt a kis bárány.

Éshát azt is hozzátette: mikor rájött, milyen butaságot csinált, akkor szépen összetépte. Tetszenek ezt is érteni, ugye? Lead a Hivatalban egy papírt. Azt ott szépen iktatják. És viszik Kocsishoz. A kerületi Főfidesznyiknek. Ő annyira megörül egy ilyen kompromittáló iratnak, hogy azonnal küld nekem öröm-sms-t. Majd Komássy csak úgy bemegy újra a Hivatalba, visszaadják Neki a kis papírkáját, hadd tépje össze. Ugye azért ennek a történetnek az igazságtartalma, tévedésből igényelve, összetépésestől, nem túl nagy. Valóban Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója volna az a személy, aki engedi, hogy összetépjenek egy olyan papírt, amin a legfőbb politikai ellenlábas, a kerületi MSZP Elnöke, és Arca épp önmagát semmisíti meg?

Hát nem. És hogy mennyire nem, arra itt az újabb esemény. Tulajdonképpen emiatt írom sürgősséggel ezt a cikket. Merthát megérkezett egy nick a Szocialisták helyi Blogjára. A blog: A Mi Józsefvárosunk. A nick neve: medvedisznóember. Merthogy ez a nick először hozzám, ide, az én blogomra érkezett meg. Tessenek megnézni a kommenteket. Kiderül az is, hogy valószínűleg ki is ez a nick. Meg fognak lepődni. És ez a nick pont akkor érkezett hozzám a blogra, mikor megírtam első Kocsist leleplező írásomat, a "Muníció"-t. Na, vajon mi lehet ennek a célja? Minek jelenik meg a szocialisták helyi blogján, és kezd Zuchslagozni indításként? Na, vajon?

És hát mi is erre a Komássy által működtetett helyi MSZP Honlap válasza. Hogy megszüntette a fórumot. Hogy legalább oda ne lehessen beírni. Azt a fórumot, mely sokáig a kerület legolvasottabb vitafóruma volt. Épp most, mintegy véletlen időbeli egybeeséssel egyszercsak megszüntetik. Kampányidőszakban, mikor épp a legfontosabb lenne működtetni. Mert ha oda nem ír be Fidesznyik, akkor nem vesz róla tudomást senki. Reméli Komássy Ákos. Ahogy Simon is remélte, hogy majdcsak megússza. Simon egy éven át hallgatott mint a sír. Komássy egy éve hallgat, mint a sír.

De Komássy esete még rosszabb: Ő ugyanis már abban sem reménykedhet, hogy megússza. Hisz a Fidesznyik nick megjelenése után megszünteti a honlapjukon a fórumot. Hogy legalább ne lássák a párttársai. De méginkább ne lássa egyvalaki: Pál Tibor. Mert az Ő bőrére megy a játék. Komássy az eszköz, de Pál Tibor a cél. És persze az MSZP, és persze az Összefogás.

És utoljára mégegy dolog. Miért is nem írom ezt meg valami titkos levélben, az illetékeseknek? Mert leszarják. Mert leszarnák. Igen, most nyomást gyakorlok a nyilvánosság erejével. Azért teszem, hogy legyen még ideje lépni mind az MSZP-nek, mind az Összefogásnak. Hogy megszabaduljanak attól, akinek a támadását már meg is kezdték, és aki azt hiszi, elbújhat a sztorijával. Érik egy kellemes kis Simon Ügy. Itt nem az összeg lesz a fontos, hanem a Papír. Egy igazi, bemutatható, halálos ítélet. Ezekután csak annyi marad a kérdés:

Kié?

120 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr75804523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sickboyy 2014.02.08. 13:47:07

Szerintem ezt inkább ősszel veti majd be Mátéka, ott jobban használható.

libsibolsika 2014.02.08. 14:20:01

Azt hiszem innen ered az a vicc, hogy akinek ilyen barárai vannak akik ilyen mentőövet dobnak be, annak ellenségre már nincs is szüksége! :-)

@sickboyy: Ha tényleg beakarja dobni akkor valóban ősszel dobja be, de ha igazak a korábbi írások a bérellenzékiségről, akkor még akkor se, mert a kettő együtt nem megy!

aser 2014.02.08. 14:22:58

Megvárja,amíg lebuktatja Kocsis Máté.
Addig meg felveszi a fizetését az MSZP-től.
Nem volt véletlen a 2010-es bukta.
Tele van az MSZP vállalhatatlan emberekkel.
És Mesterházy sem fog semmit csinálni,mert ő inkább miniszterelnöknek készül.
Nyerje meg helyette más a választást......

08.szabogabor 2014.02.08. 14:49:26

@libsibolsika: Hogyne menne. Amit akart Mátéka, azt már megkapta. Komássy kiszállt a Mátéka elleni harcból, és megvédte tőlem Őt. Már nincs rá szüksége. Kettős nyereségű meccset focizik épp.

libsibolsika 2014.02.08. 20:10:03

@08.szabogabor: Ja, de akkor nem bérellenzéki, hanem egy időszakos szövetség kizárólag ellened! Ahogy látom egyik helyi párt se kedvel téged, te vagy mindenkinek az ellenzéke. :-)

08.szabogabor 2014.02.08. 21:39:41

@libsibolsika: Pontosan. De hogy jól definiáljuk: én nem kedvelem Őket. Ezért ütöm Őket ahol érem, mert egy összebújós korrupt banda. Olvasd el e blog küldetését a jobb fölső sarokban: :)

medvedisznóember 2014.02.09. 02:11:28

@08.szabogabor: KÖSZÖNÖÖÖÖM!!!! Megasztárt csinálsz belőlem te, te....Tanácsadó! :))))Egyébként ha lenne még kontúrod, most elmondhatnád, hogy ezzel szépen kicsináltad, de legalábbis alaposan tarkón basztad Pál elvtársat, vele meg a DK-s ambíciókat itt a kerületben. Ha így lenne, nem örülnének az új gazdáid. Csak hát te is tudod, hogy max. egy liftnyi embert érdekel a madárbéljóslásod.

medvedisznóember 2014.02.09. 02:25:40

Amúgy nem rossz írás, csak a szókincsedet kéne/kellett volna fejleszteni ahelyett, hogy kazinczyzol meg szóismételsz (fidesznyik etc.) A "betárazni", "lőni", "robbantani" még a Jófiúkos időkből jönnek, ugye?

medvedisznóember 2014.02.09. 02:27:11

Upsz, dupláztam, töröld kérlek. Amúgy büszke vagyok rád, hogy nem cenzúrázol. Tényleg!

medvedisznóember 2014.02.09. 02:30:00

@libsibolsika: Neked azért nem, mert a nevedben összeragad mindaz, mi Dzsí lényege.

libsibolsika 2014.02.09. 22:23:56

@medvedisznóember: Szóval megijedtél a nevemtől! :-)
A tied is elég félelmetes, láttam disznóembereket a Grimm sorozatban, de még így medvével kombinálva se érzem, hogy nick névként ne tudnám elfogadni egy blogban!
Hidd el, hogy én se vagyok jobban liberál bolsevik mint te disznóember! Vagy tévedek és tényleg disznó vagy?

sverde 2014.02.09. 22:36:41

Érdemi hozzászólások? Senki többet? .. No, akkor megkérdezném: mi hír az mszp8.hu eltűnt fórum topikjairól :) ? De hihető is legyen!!

08.szabogabor 2014.02.09. 22:44:47

@sverde: Kínosan ellentmondó magyarázkodások netszerte. Egyik helyen Komássy leírja, hogy sok volt a troll, ezért beszüntették. Aztán másik helyen az adminisztrátor meg azt mondha, technikai hiba. Ezzel etették meg Pál Tibort is, akinek meg egy harmadik helye4n közben a tudomására lettek hozva a tények. Most épp ilyen viták zajlanak szeretezsét, ugyanis Komássy hhirtelen technikai hibára kezdett el szintén hivatkozni, csakhát korábbi sajéát döntése a tudatos megszüntetésről meg fönnvan a neten. Egyre cikibb a sztori. Úgy döntöttek közben, hogy visszaállítják. Egy részét. Micsoda átlátszó, hazug egy banda... Kíváncsi leszek Pál Tibor meddig bírja a sunnyogásukat.

libsibolsika 2014.02.10. 01:07:28

@sverde: Én nem tudom ilyen volt az a fórum, de azt látom, hogy nagy űrt hagyott maga után! A mai web2-es technológiákkal azaz blog, facebook, ...stb. nem pótolható? Megméztem az mszp8.hu-t, hát elég gagyi egy szerkezet, ha ilyen volt a fórum is akkor tényleg megérett a kukára!

08.szabogabor 2014.02.10. 01:11:43

@libsibolsika: Szerénytelen duma lesz tőlem, de addig dübörgött, amíg oda írtam. Aztán ahogy elkezdtem saját felületeket tölteni, onnantól zuhirepülővé vált. Itt és most csak annyi benne a lényeg, hogy az eltüntetésének indokába totál belezavarodtak, magyarul hazudoznak dokumentáltan.

sverde 2014.02.10. 04:40:16

@libsibolsika: nem is a szerkezete, hanem a tartalma volt a fontos, több évre visszanyúló archívummal.. nekem olybá tűnik, mint egy bizonyíték-eltüntetés.. Nem tudom, kiét-miét-miért.. csak megérzés. Khmmmm.

libsibolsika 2014.02.10. 13:23:51

@sverde: Egy archívum fennmaradásának két feltétele van ("vagy" kapcsolattal). Vagy törvény írja elő x évig a fenntartását, vagy a tulajdonosnak áll érdekében fenntartani. Ha egyik se áll fenn akkor nincs akkora molinó, amit ha kifeszítesz az MSZP székházára és attól visszateszik.

sverde 2014.02.10. 13:46:24

@libsibolsika: ugyan, ne túlozd el! Akkor ez itt egy félreértés. Én azt írtam, hogy nekem ez visszatetsző, nem szimpatikus, hogy épp most, a választások előtt két hónappal vették le azt, amit eddig bárki szabadon olvashatott. Épp, mint akinek takargatni valója van.. erkölcsileg tartom vitathatónak.. természetesen szívük joga. Egyéni SZOC. problem! Azt csinálnak vele, amit akarnak. Ha papíralapú lett volna, mást is tehettek volna vele.. de azt így most nem tudom felajánlani.. ;)

08.szabogabor 2014.02.10. 13:56:24

@sverde: Cinkesebb a sztori, mert a Komássy által ellenem indított per bizonyítűsi anyagának egy része ott található, ez meg valóban bizonyíték megsemmisítési kísérletként is értelmezhető... Nattyon rosszfiú ez a huncut kis Ákosunk...

libsibolsika 2014.02.10. 14:41:34

@08.szabogabor: Ezek szerint a Komásy maga ellen dolgozik! Gondolom az Őt alátámasztó rágalmazó sorok voltak ott amit te írtál rá. Volt ott olyan bejegyzés is ami a te álláspontodat védi?

08.szabogabor 2014.02.10. 14:56:03

@libsibolsika: Utóbbi. Ott ismerte el a Papír létét és tartalmát. De abból van mentés.:)

libsibolsika 2014.02.10. 18:03:38

@08.szabogabor: OK de az a "papír" nem a rágalmazási per hanem a mentőöv kontextusában került elő! Most akkor az a problémád, hogy így a fidesz nehezen tudja majd felhasználni ezt az ügyet a polgármesteri kampányban Komássy ellen?

08.szabogabor 2014.02.10. 18:35:34

@libsibolsika: Félreértésben vagy, nekem nem probléma, sőt, hogy Komássy összevissza hazudozik, meg bizonyítékokat töröltet. Az mszp8 fóruma már nem oszt nem szoroz, látogatottsága a nullával egyenlő, meg ki is vagyok tiltva. Nekem az csak jó, ha ezt a nyikhajt maguk a szocik eltakarítják. Eggyel kevesebb, akit nekem kell. Ha nem teszik, majd én, kispályás a csávó.

Arpad Kovacs 2014.02.13. 00:15:56

@08.szabogabor: neked tenyleg zavarbaejtoen nagy arcod van, gabor. Egy igazi szadeszos hegylako, az vagy. A genkezelt liberalizmus bajnoka, aki a hangzatos hitvallas ellenere nemhogy toleralna, lekopi a maskent gondolkodokat. Ezek vagytok, ezert ijed el idovel toletek mindenki, aki beszopja a hozzad hasonlok dumajat. Es leginkabb ezert van az, h a tesokkal, a "fuggetlen gondolkodokkal" egyutt mar te a lefolyobol hahozol, mint kokolyszi es bobolysza. Mondjuk oket jobban megrajzoltak, mint tegedet a joisten.

08.szabogabor 2014.02.13. 02:14:32

@Arpad Kovacs: Oszt mégis én élek valódi emberek sokasága között, míg Mátéka budai elefáncsonttoronyban gubbaszt...

8kerseg 2014.02.13. 06:34:52

@08.szabogabor: Emberek sokasága...hihihi...a virtuális tér fantomjaira gondolsz?

8kerseg 2014.02.13. 08:34:28

Csak mert a Szentkirályi utca 23. fsz 2-be sokan nem férnek be.

08.szabogabor 2014.02.13. 08:46:37

@8kerseg: De, oda sokan beférnének, de én a földszint 4-ben lakom...

8kerseg 2014.02.13. 09:08:45

Nem azt mondtad, hogy elköltöztél?

08.szabogabor 2014.02.13. 09:20:53

@8kerseg: Nyomikám, a 3-ból a 4-be, nem a 2-be... Ha már jólértesültséggel menőzöl ne az elején bukd be...

8kerseg 2014.02.13. 09:27:31

Hát gyorsan kiszedtem belőled, ennél azért többet vártam :D

08.szabogabor 2014.02.13. 09:29:43

@8kerseg: Nyusza, 1 évig voltam megfigyelés alatt, házkutatás volt nálam, ha Neked ezt így kellett volna kiszedni, akkor elég pici pötty vagy Te a nagyvilágban. És még mielőtt azt is kiszeded: Szabó Gábor vagyok. Nyilván ez is titok volt eddig, mint a lakcímem... Szegénykém.

8kerseg 2014.02.13. 09:34:15

Tényleg, és miért költöztél ilyen messzire? Csak nem a bank vitte el a kérót?

08.szabogabor 2014.02.13. 11:30:22

@8kerseg: Közöd? :) Oknyomozd ki, én úgy szoktam...

8kerseg 2014.02.13. 11:36:19

Ja, te vagy a transzparencia élharcosa. Szóval a bank volt. Nem ciki, tényleg. A másik kéród is hiteles?

08.szabogabor 2014.02.13. 12:37:19

@8kerseg: Oknyomozni nem így kell :)

8kerseg 2014.02.13. 21:09:14

@08.szabogabor: Gabi én nem oknyomozom, mert nem érek rá. Te gondolom nem dolgozol napi 12 órában ugye?

08.szabogabor 2014.02.13. 21:13:11

@8kerseg: Nem úgy mondják magyarul, hogy "oknyomozom", hanem úgy, hogy "oknyomozok". A többihez meg szokás szerint pont semmi közöd. Tudd meg, nyomozd ki, írd meg. A magánéletem az én dolgom.

sverde 2014.02.13. 23:06:34

@08.szabogabor: Most értettem meg.. ;), csak nem tud helyesen írni! "8ker segg" :)))

8kerseg 2014.02.14. 05:50:17

@08.szabogabor: Neked van olyan, hogy magánélet? itt már minden szegmense ki lett teregetve.Ne fogdd vissza magad.

08.szabogabor 2014.02.14. 05:55:20

@8kerseg: Klassz kis magánéletem van, aminek csak a Mátékához kapcsolódó része a téma. A többit biz Neked kell kiderítened.

8kerseg 2014.02.14. 09:11:42

@08.szabogabor: Rajtavagyok. Meglepődnél milyen sokan mesélnek rólad:)

8kerseg 2014.02.14. 09:39:00

Na majd este összegzem. :)Szaftos lesz.

medvedisznóember 2014.02.16. 22:12:50

@8kerseg: tényleg, ígértél valami szaftosat...

08.szabogabor 2014.02.16. 22:41:44

@medvedisznóember: Eh, 8kerseg valszeg azonos sickkboy-jal, az én valamikor spanom, aki blöffölni is tőlem tanult, csak ezt is rosszul. Elfelejti, hogy időnként teríteni is kell, mert különben a blöff ereje gyorsan elhal...

medvedisznóember 2014.02.16. 22:55:24

@08.szabogabor: Na végre kibújt, aminek ki kellett: te vagy Blöffman. Különös képességed, hogy az Androméda-ködöt is lekamuzod az égről, ha szorongatják a töködet.

medvedisznóember 2014.02.16. 22:56:19

A nickek azonosításában viszont nem nagyon jeleskedsz

8kerseg 2014.02.16. 22:57:20

@medvedisznóember: Valóban nem, de engem nagyon szórakoztat.

8kerseg 2014.02.16. 22:58:10

@08.szabogabor: A terítéssel kapcsolatban meg. Ahogy mondod. Mindent időben. :)

08.szabogabor 2014.02.16. 23:04:47

@medvedisznóember: Kibújt a mi? Mindenki blöfföl, a jó játékos is sokszor nyer blöffel. Csakhát ahhoz meg sokszor kell nyernie lappal is, hogy ne tudják, melyik a blöff. Életedben nem nyernél pókeren ilyen gagyi szemlélettel :) Nickazonosításban meg ölég jó valék, bár esetedben nem én tettem, mint azt mondtam volt. Közben váltottatok, valszeg most épp bekesanyi nyomja az ipart Mátéka nickjén. Bár tulképp tök lényegtelen.

08.szabogabor 2014.02.16. 23:05:41

@8kerseg: Harmadik beégésed. Te mondasz egy időpontot, Te nem tartod be, nem az én problémám...

8kerseg 2014.02.16. 23:07:02

@08.szabogabor: Tényleg Gabi, holnap te is mész talpalni a DK-s aktivistákkal? Tudod "terepen" te vagy a legjobb.

8kerseg 2014.02.16. 23:07:44

@08.szabogabor: Istenem ahányszor te mellélőttél időpontokkal...ja persze Nagy Embereknek belefér :D

medvedisznóember 2014.02.16. 23:13:00

@08.szabogabor: Jó, hogy ezt így tisztáztad, ha netalán valaki azt hinné, hogy komoly gondolatokat terítesz, és nem egy pakli franciát. Itt-a-piros-hol-a-piros blogot nem tervezel?

08.szabogabor 2014.02.16. 23:16:54

@medvedisznóember: Sajnos gondolataimat, meg a tényeimet az idő visszaigazolja. Asszem még a blöff szó igazi jelentését sem ismered. Kiugrasztani a nyulat a bokorból, akkor így mondom, ezt jobban érted, mert Mátéka inkább így használta...

medvedisznóember 2014.02.16. 23:19:57

@08.szabogabor: Amúgy tényleg Sas Józsi a DK titkos kampányguruja? Mintha nem is az öszödi Ciceró, hanem ez a kivénhedt poéngyilkos évértékelt volna. A Viktor's Secretes dolgozatodat is mintha csak tőle smittelted volna.

08.szabogabor 2014.02.16. 23:21:11

@medvedisznóember: Fordulj bátran a DK-ra vonatkozó kérdéseiddel hozzájuk. Tudod, én nem vagyok Dk-s.

medvedisznóember 2014.02.16. 23:23:40

@08.szabogabor: A blöff a hivatalos definíció szerint ezt jelenti, Zsugabubus: dicsekvés, felvágás, porhintés, színlelés. Upsz.

8kerseg 2014.02.16. 23:24:07

@08.szabogabor: De most komolyan. Tényleg nem mész ki talpalni az ívekkel?

medvedisznóember 2014.02.16. 23:24:14

@08.szabogabor: Nem, MÉG valóban nem vagy Dk-s.

08.szabogabor 2014.02.16. 23:25:54

@medvedisznóember: A politikában, meg a pókerben meg nem. Aszittem képben vagy.

08.szabogabor 2014.02.16. 23:26:53

@medvedisznóember: Nem is leszek. Egy pártom volt, az SZDSZ. Élvezem a függetlenséget.

08.szabogabor 2014.02.16. 23:27:40

@8kerseg: Az önkormányzatin majd igen, tudod, az országgyűlésin nem indulok...

8kerseg 2014.02.16. 23:53:56

Azt hittem segítesz is a DK-s haverjaidnak...ja tudom könnyebb a virtuális térben okoskodni, mint lejárni a lábad. Igaz láncdohányos tüdővel nehéz lépcsőzni.

08.szabogabor 2014.02.16. 23:57:43

@8kerseg: Kösz, az erőnlétemmel elégedett vagyok, némi genetika, meg 20 év kemény sport nem múlik el nyomtalanul. Meghát azért mostanában sem lógatom a lábam. :)

medvedisznóember 2014.02.17. 00:02:17

"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon". Nyugi, Hunter biztosan nem rád gondolt, amikor ezt leírta.

08.szabogabor 2014.02.17. 00:04:09

@medvedisznóember: Na, megint filmélmények, gondolom. Mátéka, olvasni kellett volna többet, nemcsak a Playstation, meg a sorozatok.

medvedisznóember 2014.02.17. 00:05:24

@08.szabogabor: Egy parazita is kábé ezzel a kifejezéssel adna értelmet a létének

08.szabogabor 2014.02.17. 00:07:00

@medvedisznóember: Nem tudom, ritkán találkozom parazitákkal, beszélni meg főleg nem szoktam velük. Nem járok a Lendvai utcába :)

medvedisznóember 2014.02.17. 00:07:50

@08.szabogabor: Előbb volt a könyv, Dzsí. Abból idéztem, egyem a szívedet.

medvedisznóember 2014.02.17. 00:10:56

@medvedisznóember: Alvás előtt még lecsapatlak egy jó kis belezős horrorral. Na pá

08.szabogabor 2014.02.17. 00:12:15

@medvedisznóember: Sajnos műveltségem ebben az irányban szűkös. Valahogy unalmasnak találom az ilyesmit. A való élet izgalmasabb.

8kerseg 2014.02.17. 06:17:22

@08.szabogabor: Napi 3-4 doboz cigi az fitten tart? :D

08.szabogabor 2014.02.17. 06:38:01

@8kerseg: Volt 3, mikor még nálam dolgoztál, Pajti, csakhát tudod az már nem tegnap volt. Mind a barátaim, mind az engem időnként lecsekkoló ellenfeleim tudják, hogy fél éve magam sodrom a cigijeimet. Magyarul már megint bebuktál, szegény lúzer :) 30 szál a maximum, kicsit szégyellem is magam az öseim előtt, mert mind kőkemény nikotinista volt, lehet épp ezért voltak rettenetesen hosszú éltűek, és mindvégig aktívak...

8kerseg 2014.02.17. 23:23:52

@08.szabogabor: Hálisten sosem dolgoztam neked, az elég érdekes lett volna..bár inkább fájdalmas :D Gondolom azért csak 30 cigi mert elég fárasztó dolog a sodrás gondolom. Jegyzem meg a sodort cigi igényességi szintben azé' a legalja. :)

08.szabogabor 2014.02.17. 23:44:09

@8kerseg: Nem az, ehhez se értesz :)

medvedisznóember 2014.02.20. 15:42:34

@08.szabogabor: Na, úgy tűnik, a Mandineren sem foglalsz már több helyet, Dzsí.

mandiner.hu/cikk/20140202_szabo_gabor_municio

„ Helyreigazítás:

A Mandiner.hu internetes oldalon 2014. február 2. napján, Muníció címmel megjelent, a Szabó Gábor által a jovaros.blog.hu oldalon megírt, onnan átvett cikkben:

a tárgyilagosság követelményét megsértve, megfelelő körültekintés nélkül jártunk el, mert valótlan tényeket állító, rágalmazó kijelentéseket közlő írást vettünk át a jovaros.blog.hu oldalról. Az átvett írás valótlanul állítja, hogy Dr. Kocsis Máté polgármester személyes bosszúból, jogtalanul eltávolított egy köztisztviselőt. A polgármester – a jegyző kivételével – senki fölött nem gyakorol munkáltató jogkört. Az átvett írás azon állítása is teljes képtelenség, miszerint Dr. Kocsis Máté polgármester – az egyébként jelenleg is folyamatban lévő – munkaügyi perben szándékosan kárt okozott volna az adófizetőknek. A fenti valótlan állításokat tartalmazó, az interneten hírportálokon megjelenő írások elvárható színvonalát el nem érő minőségű, durván rágalmazó cikktől szerkesztőségünk elhatárolódik és ezúton bocsánatot kér Dr. Kocsis Mátétól. ”

sverde 2014.02.20. 16:13:41

@medvedisznóember: Te majom :)))! Ettől a cikk még fent maradt! Mindenki azt olvassa el először ;) Ha ott nagy fekete hasáb lenne a helyén.. de NEM! Így még hitelesebb.. :))) Nyomika.

medvedisznóember 2014.02.20. 16:34:14

@sverde: Mielőtt magad alá csokiznál örömödben, talán elolvashatnád újra a felütést, pöcsfej. Mivel asztráltested újabb vérhányása ezzel a kiegészítéssel nem vetett jó fényt a befogadó közegre, necces, hogy a jövőben nem is fogják felpakolgatni a hülyeségeit. Most már érted, szefóskám?

08.szabogabor 2014.02.20. 16:43:42

@medvedisznóember: Nagyon helyes. Ennyi időbe telt nyomikáim, hogy rákényszerítsétek a jobbos hírportált erre. Olvasóim 10%-a jött onnan, megvagyok nélkülük.

08.szabogabor 2014.02.20. 16:49:35

@08.szabogabor: Ja, sverde nem én vagyok, nem használok anonim nickeket, szeretem, ha tudják, hogy amit írok, azt én írom. Sverde egy régi nick, ezen a néven volt már a JóVáros Egyesület és az mszp8 honlapokon is. Gondolom az olvasottsági adatokból azért kiderült számotokra hogy nincs szükségem ilyen játszmákra. Én nem bújkálok.

medvedisznóember 2014.02.20. 16:53:06

@08.szabogabor: Elfogynak ők is, te is. Alig van már rajtad hús, apukám.

08.szabogabor 2014.02.20. 16:57:52

@medvedisznóember: Ahhoz képest, hogy pár napja még az volt a frankó megállapításod, hogy Mátékát nem érdeklik a dolgaim, elég cinkes, hogy miattam kellett nyomást gyakorolnotok a spanjaitokra... Nem épp az a trend, hogy Ő erősödik, én meg gyengülök. ;)

medvedisznóember 2014.02.20. 16:58:17

@08.szabogabor: Viszont azok, akiket rabul ejtett a csehszlovák strandkorlátkék aurád, valamiért nem tolakodnak a kommentjeikkel. Ilyenkor köll erősíteni, dehát vagod te ezt, "kampánygurukám"..

medvedisznóember 2014.02.20. 17:02:26

@08.szabogabor: A bullshitelésed akkor is a helyére kell rakni, ha csak egy agyhalott ovis kiscsoportot érint meg. Természetes reflex.

08.szabogabor 2014.02.20. 17:11:01

@medvedisznóember: Most kicsit dühösnek tűnsz. :) Tán azért, mert akkor, ahhoz a cikkhez ezt írtad:

"medvedisznóember 05. 01:31:52
@08.szabogabor: Tudtad, hogy a Mandiner a hozzád hasonló túlmozgásos faszkalapok gyúlöletjegyzeteit általában elrettentő példának és/vagy közröhej tárgyaként pakolja a címoldalára? "

A menőzésből két hét alatt beszarás lett, Srácok. Lesz ez még rosszabb is. Sokkal rosszabb.

medvedisznóember 2014.02.20. 17:30:15

@08.szabogabor: Mi ebben az ellenmondás? A menőzés meg a te kenyered, nem véletlenül köpködnek érte ennyien.

08.szabogabor 2014.02.20. 17:38:39

@medvedisznóember: Nem érted az ellentmondást? Akkor butuskább vagy mint eddig gondoltam :)

Ha egyszer egy cikk azért van fönn, mert elrettent és mert nevetséges, akkor miért is kell úgy behisztizni tőle, mint láthatóan tettétek?

medvedisznóember 2014.02.20. 17:42:37

@08.szabogabor: Hol itt a hiszti, Dzsí? Egy rágalmazást pofoztak a helyére, ahogy az "jobb körökben" szokás.

medvedisznóember 2014.02.20. 17:43:47

@medvedisznóember: De már megint ismételnem kellett, dobjá be egy Cavintont

08.szabogabor 2014.02.20. 17:45:56

@medvedisznóember: Minek azt helyrepofozni, ha épp az a jó benne, hogy úgy nevetséges, ahogy van, mint mondád... Ja és persze szó sincs rágalmazásról, még az elhatárolódó szövegen is látszik, hogy ki van centizve. Nyilván Ti kényszerítettétek szegény Mandínert a szokásos fidesznyik módszerekkel egy helyreigazításra, csakhát ők sem fogadtak el mindent az akaratotokból. Szóval kínoös sztori, több ponton is. Nekem pedig ez jó ;)

medvedisznóember 2014.02.20. 18:51:25

@08.szabogabor: Mindent meg lehet magyarázni, néha viszont nem árt elcsöndesedni. Nehogy elijeszd magadtól a nyájas olvasót.

08.szabogabor 2014.02.20. 18:52:05

@medvedisznóember: Kösz az aggodalmat, őszintének tűnik :)))

sverde 2014.02.20. 18:54:27

@medvedisznóember: ..hogy bepörögtél Malacka! :D Hát persze, hogy helyreigazítottak ;) remegő térdekkel a maguk elé szórt kukoricára hátratett kézzel rá is térdepeltek.. :))) közben meg vihognak parasztul ;) Hátuk közepére se kell egy rágalmazási per! Mert annyira hihető ám, hogy a Luciferes sms-ek után Rimánka rohant ruháit megszaggatva, haját tépve, hogy rúgjuk ki.. de LEGYEN IGAZAD! Én is elismerem: jogos a helyreigazitás! LOL

sverde 2014.02.20. 19:35:40

Megnevettettél :) Ne dícsérj ennyire, még elbízom magam ;)

8kerseg 2014.02.20. 21:15:10

Ezen jót mosolyogtam..ez van Gabi, még egy rágalmazási per. Gatyát is lehet kölcsön kell majd kérned, mert még a kotyogós kvgépedet is kipereli a Máté haverod.

08.szabogabor 2014.02.20. 21:36:08

Nagyon zaklatottak vagytok ma, meg is értem :)

medvedisznóember 2014.02.20. 22:30:55

@08.szabogabor: Nekem úgy tűnt, te voltál az (meg a le-, illetve tovább butított avatarod vagy a készenléti sanchopanzád), akit fölkavart ez a helyrekalapálás téma. Én megértelek, ha fogy a levegő, sűrűbben kell ráharapni.

08.szabogabor 2014.02.20. 22:36:50

@medvedisznóember: Attól fogy a levegő, hogy a Fidesznyik Propaganda Főosztály letilt egy jobboldali sajtóorgánumban? Olvasótáborom önmagától is szépen gyarapodik éshát erre meg semmiféle ráhatásotok nincsen. Szerinted hányan fogják elolvasni, mikor kiteszem a Mátéka elleni hamistanúzási ügyészségi feljelentést?

8kerseg 2014.02.20. 23:29:18

@08.szabogabor: Hangember. Hiszem ha látom :D

medvedisznóember 2014.02.20. 23:32:38

@08.szabogabor: Szerinted nem szarom le? Ja, szerinted nem, pedig de. Persze azzal, hogy a nézettségvadászat miatt ennyire lemész lapostetűbe, idővel elérheted a "konteók hajdúpétere" megtisztelő címet.

medvedisznóember 2014.02.20. 23:35:49

@08.szabogabor: Szerintem ne szarozzál, küldd egyből a Polt Péternek! :D

08.szabogabor 2014.02.20. 23:35:51

@8kerseg: Itt eddig még csak Te nem tartottál be határidős ígéretet, tán emléxel :) Fogod látni.

08.szabogabor 2014.02.20. 23:38:05

@medvedisznóember: Hogy is szoktad mondani: "logikai buborék". Na, ebben vagy. Aligha szarod le, mert különben nem lennél itt, és nem linkelnéd rögtön a Mandibenes izét.

A feljelentést pedig nyilván oly módon teszem, hogy a legkevésbé lehessen ignorálni :)

medvedisznóember 2014.02.21. 00:00:48

@08.szabogabor: Perszehogy linkeltem, ha már te véletlenül elfelejtettél rajta élcelődni... az meg talán mindenki számára világos, hogy nem a seggedből pattantam ide a javadra duruzsolni

8kerseg 2014.02.21. 08:02:46

@08.szabogabor: Megint megy a túlterheléses támadás? Hűha :) Biztos a népszabi is címlapon hozza. 2 éved volt, hogy Kocsis összes "ügyéről" feljelentéseket gyártsál..hm. Persze azt hiszed lesz hatással a választásra, ha bedobod a témákat. Sajnos nem sok.

08.szabogabor 2014.02.21. 09:15:56

@8kerseg: Hogy Te már megint mekkorát tévedsz... Hanyadszor is?

medvedisznóember 2014.02.21. 10:11:48

@8kerseg: Blöffman returns. Kéne már egy kosztüm

sverde 2014.02.21. 10:27:38

@medvedisznóember: Kussmá' Valami fontos apró részletecske még biztos hiányzik belőle, és attól nem kerek az egész. Majd.. Milyen kosztüm, "Adám"? 8ker segg már a gatyáját is elszedné ;)

8kerseg 2014.02.22. 07:04:21

@sverde: Nem én fogom. Hanem az ügyvédek.
süti beállítások módosítása