HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Nem értik

08.szabogabor 2014.01.09. 12:47

Nem akartam ma írni, mert azt kérték sokfelé, de én egy renitens, öntörvényű barom vagyok, eddig bírtam. Úgyhogy írok mégis. Nem azért lettem pártonkívüli magányos harcos, hogy hallgassak, amikor ég a ház. Mert ennek az egész csapatnak fingja nincs a Néplélekről. Remélem Gyurcsánynak van.

Szóval ez a két pojáca - az Atygordon Páros, naná - már akkor se ismerte a Magyar Lelket, mikor kidobták a Ferit. Annyira nyilvánvaló volt, hogy az emberek igazságérzetét ez zavarni fogja, hogy nagyon. Meg is történt, DK 7 százalékon, oké.

Tán az a baj, hogy túl sok náluk a közvéleménykutató, az meg előbb-utóbb a politikai döntéshozók néptől való eltávolodásához bezet. Maradnak a számok, oszt szevasz. Szóval mondom: aranyos, hogy itten Ti jól megállapodtatok, csakhogy a Nép ezt leszarja. Ugyanis pont azt csináljátok, ami miatt a Nép megutálta a politikát. A csencsembencsem, a kisstílű alkuk, az alkalmatlan emberek előretolása, megatöbbi.

Nem, Kispajtások, az Emberek nem Orbánt utálják a legjobban. Az Emberek a politika egészét utálják mostanra. És a politika részeként utálják Orbánt. De Titeket is. Atys drága, 3 éven át csak Te voltál a placcon, és kevesebb, mint minden ötödik ember lenne hajlandó Rád szavazni. Azért Angyalom, mert megtestesíted mindazt, amitől a magyar politika utálatos. A tehetségtelen önző akarnak, ugyanabból a felgyűrt ingujjú típusból, mint Orbán.

Azt hiszitek, kormányváltó hangulat van? Azt hiszitek az emberek diktatúrában sínylődve látják magukat? Frászt. Nincs diktatúra, ne hülyítsük egymást. Maffiaállam az van, mindent lenyúlnak, és erőszakosan, de ez nem diktatúra, csak mocsokság. Nekem senki ne hüppögjön, nálam házkutatnak, én járok rendőrségre koncepciós ügyekben, de ez nem diktatúra. Akkor lenne az, ha értem jönnek, bevágnak valami hátsó cellába, és ottfelejtenek. De nem, megpróbálnak valamit rámbizonyítani, bíróság elé vinni, meg ilyesmi.

Az egyedi átlagember nem érzékel diktatúrát, csak azt, hogy szar a közhangulat, nehéz a megélhetés. De nem, Barétocskáim, nem Orbánt okolják egyedül. Titeket is. Engem is. Ferit is. Mindenkit, akinek a politikához köze van.

Nincs minőségi különbség aközött, amit Orbán tesz, mint amit Ti, csak mennyiségi. Az meg nem viszi az utcára az embereket. És amíg nem csináltok minőségi különbséget, addig ez így is marad. És az emberek ebből következő passzivitása a melegágya, hogy egy Orbánhoz hasonló szemétláda azt kihasználja. De ha Ő nem, akkor majd más. Az Orbánizmus nem Orbán-függő, jó lenne ezen egyszer elgondolkodnotok.

Minőségi különbséget kell csinálni. Tiszta tettek és beszéd, nyilvános, őszinte tárgyalások, személyi érdekek háttérbe rendelése, és a kontraszelekció kiszűrése. De Ti erre totál alkalmatlanok vagytok. 20 év alatt sikerült megágyazni az Orbánizmusnak. A mityimutyi csencsembencsemmel. A Puchlacikkal, a Szekibácsikkal, a Szilikatikákkal, meg a többi megélhetési TSZ-elnökkel.

Mégis mit vártok? Hogy most hirtelen hónapok alatt az évtizedek alatt összehozott undor oldódik majd? Hogy az emberek alig várták, hogy végre minden tartalom nélkül, titkos kártyaosztogatással leboltoljátok az Összefogás című tragikomédiát?

Tudjátok mit? Ez az Összefogás, ez mostanra éppoly szar duma, mint a Fidesznyikektől a Rezsicsökkentés. Nevetséges, visszataszító, és akik azt most képviselni akarják, azok pont azok, akikkel a Nép meg nem akar összefogni.

Újra kell ezt kezdeni. Meg kell teremteni a hiteles politikát. Amelyik nem boltol le mindent sutyiban.

Feri, légy szíves ne akard megint megmenteni az Országot, meg a baloldalt, meg mindenkit. 2006-ban megmentetted, kár volt. Ha most ezekhez beállsz, ahhoz kevés leszel, hogy győzzenek, de ahhoz elég, hogy bűnbakot csináljanak belőled. Ne menj bele ebbe, kérlek.

Hitet tudsz adni az embereknek, és megteremtheted egy tisztességes politika vízióját. De egyedül, nem besározva, leszürkítve magadat Ezekkel. Naja, a Bolsevik Sajtó majd üvöltözni fog, ha nemet mondasz, meg még félmillió ember, másik 2 millió meg azt fogja látni, hogy fontosabb végre valakinek az erkölcsök helyreállítása, mint a gengszterek puszta kicserélése.

Nem csak én untam bele a kisebbik rossz választási kényszerébe. Rengetegen. Nem fognak elmenni mégegyszer szavazni a kisebbik rosszra. Mert minek. Ennek az összefogósdinak, a balos rezsicsökkentésnek van egy kis, de hangos tábora, főleg az abban közvetlenül érdekelt Bolsevik Fanklubban. De ennek az összefogásnak nincs erkölcsi alapja. Amíg az meg nem teremtődik, addig bármikor jöhet egy Orbán, mindegy ki az, mindegy milyen színekben.

Ha beszállsz, rámész erre Te is, rámegy a DK, rámegy a jövő. A ballib értelmiség nem Bolsevikoknak lekötelezett része hasonlóan látja a helyzetet. Jó lenne rá odafigyelni. Ezekkel nem lehet nyerni. Ezekkel nem lehet a közélet morálját újrateremteni. Ezek hiteltelenek.

Ne áldozd föl Magad a semmiért.

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr575748611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L. Alex mondom a magamét 2014.01.09. 14:14:01

Hasonlóképpen írunk!
Fogjunk össze, legyünk hangosabbak!

www.facebook.com/pages/L-Alex-mondom-a-magam%C3%A9t/155010754683329

Tisztelettel: Lang Alex v. Füzesy L. Sándor :-)

L. Alex mondom a magamét 2014.01.09. 16:08:39

@08.szabogabor: Most nézem, válaszolni is lehet ))), írjunk valami közöset, valami ütőset és dobjuk az emberek közé.
Elkeresztelhetnék blogoló - nak és semmi más nem lenne csak dobálnánk egymásnak a témákat és beszélgetnénk!
Vélemény?

Andráska8 2014.01.09. 16:23:17

Elütések, vazze!

Egyébként nem látok kiutat, mert a DK mintha lelkesedne, s nem látná, hogy átcseszik a palánkon.
Gyurcsány sem látja. :(

Zsuzsanna Heltai 2014.01.09. 16:52:22

A DK kb. 10-20 %-ban lelkesedik feltétlenül, a többség aggódik a DK-ért,várakozó állásponton vagyunk,és bízunk az arcvesztés nélküli megoldásban.

08.szabogabor 2014.01.09. 16:59:28

@Füzesy L. Sándor: Hatásosabb, ha több különböző ember ír hasonlót, mintha mindannyian egyet :) A kórus mindig hangosabb, mint a szólista;)

08.szabogabor 2014.01.09. 17:00:57

@Zsuzsanna Heltai: Ennél nagyobb veszélyben még nem volt a DK, örülök, hogy ennyien átérzik.

sickboyy 2014.01.09. 17:17:03

Ez nem a DK-sokon múlik.Csak és kizárólag Gyurcsán hatalmi ambícióiról.Ne legyünk már naívak.GYF ötlete volt az összefogás.Nem hinném, hogy kifarolna belőle.

putyi8 2014.01.09. 17:28:45

osszefogva de nem mindenáron-lásd Juhászt O nem akar Gyurcsánnyal egyutt -o milyen aranyos o már választ,nem is érdekli a választok mit akarnak- hát akkor nem-nem is odavalo az ilyen- az emberek osszefogást szeretnének ami azt jelenti hogy ne kétharmad legyen és ne legyen a valo világ olyan az egyik mindent visz-a másik maradjon csondbe, ne alkosson, ne teremtsen akkor mit a fél országot tonkre tenni mert nem oda tartozik-abszurdum-a véleményem 2-4 db helyért nem érdemes csapdába vinni a DK-t vagyis bedarálni és ha bukás a DK a hibás -

putyi8 2014.01.09. 17:35:22

Ha az onkormányzati választásra gndolok keruleti szinten én arra mennék rá minnél tobben legyenek dontéshozok a testuletben ne az legyen az arány 3 a 13 ellen mert otletuk lenne talán csak éppen a megvalositás hiányozna mint ahogy most is van-szavuk sincs csak bollogatás -----egy fb hely és már minden rendben is van------koszonom én nem ilyet szeretnék-tobb hely-tobb szo-tobb megvalositás mert a lét legyen fontos a keruletben

Andráska8 2014.01.09. 17:59:20

@Zsuzsanna Heltai:
Köszi, ez jó hír lehet, feltéve, ha a vezetés tud róla. :)

Andráska8 2014.01.09. 18:01:27

@sickboyy:
milyen hatalomról beszélünk?
Elég kevés esély mutatkozik bejutni a parlamentbe is.
Nem hogy a hatalom közelébe.

Szent-Királyi István 2014.01.09. 20:18:33

Kedves putyi@putyi8: Nem tudom, honnan vetted hogy Juhász mit akar.. A Horváth András-NAV-os tüntetésen beszélgettem vele, és egyértelműen a bővítés mellett van, sőt, volt is (részletek nem tartoznak ide).. tehát nem kéne itt hazugságokkal a feszültséget szítani.. van abból így is elég..

putyi8 2014.01.10. 09:24:46

Tegnap megtudtuk Juhász mit akar- a hazugság és feszultség szitás nem az én asztalom

felsziget 2014.01.12. 09:01:12

Könyörgöm! Tényleg írt ilyet a Gy. F.?! Vagy csak provokáció ez a marhaság?! Kérem szépen adjátok meg a hivatkozott levél linkjét!

08.szabogabor 2014.01.12. 09:24:43

@felsziget: Bocs, de nem fogom reklámozni :)
süti beállítások módosítása