HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Elő a szívlapátot!

08.szabogabor 2014.03.18. 01:24

Napersze csak átvitt értelemben, de azonnal. Kocsis Máté mondott egy akkorát, hogy azt mind rá kell borítani, és még a Fidesz önmaga is eltűnhet a kupacban, ha jól csináljuk, Kedves Kormányváltók. Tehát.

Kocsis Máté megint jól eltűnt egy időre, ez önmagában megszokott esemény. Mikor épp odalövök egyet az én exhaveromból lett mellébeszélő céltargyamnak, akkor mindig egy kicsit elmegy levegőzni. Hamistanúzásának bizonyítékokkal alátámasztott Ügyészségi feljelentése pedig nem lehetett épp könnyű lelkizörej a számára. De most föltűnt. És hamár ezt tette, mondott is egy nagyot. Figyelem: "Mint elmondta, a rezsicsökkentés megvédéséért 2,5 millió aláírás gyűlt össze, de a jelöltjeikre leadott ajánlások száma is 2,1 millióra nőtt."

Ezt tegnap mondta a Zsúrfiú, Szentesen a Délmagyar nevű újságnak. Cikk persze lementve, nehogy eltűnjön ez a Kincs hirtelen. Vagy az írója. Mondott még más baromságokat is, dehát neki papírja van arról, hogy hazudik, és egyszermajd Bírósági Ítélete is lesz, meg saját cellája emiatt. De mi is itt a Nagygebasz? Háthogy ez a Fiúcska itten egy tömeges választási csalást jelentett be. Jó régen lejárt már a jelölti ajánlások gyűjtésének határideje. A jelölőíveket már rég le kellett adni a Választási Bizottságoknál, ami esetleg kinnmaradt, azután meg 50 ezer forintos büntetést kell fizetnie mindenkinek, darabonként.

Dumáltak persze ezek a Kígyónyelvűek azóta is sokmindent arról, hogy mily szépen is gyűlnek az aláírások, de mindig hozzátették, hogy ez már nem olyan hivatalos valami, ezek csak olyan rezsicsökkentős kitudjamik. Csakhát ez itt most egy konkrét kijelentés. Ellentétes minden eddigi verbálkatyvaszukkal. Aszongya Kocsis, mégegyszer: "Mint elmondta, a rezsicsökkentés megvédéséért 2,5 millió aláírás gyűlt össze, de a jelöltjeikre leadott ajánlások száma is 2,1 millióra nőtt."

Szóval ez azt jelenti, hogy gyűjtögetnek a Rezsirizsára. Is. Csakhogy közben a jelöltjeikre is további ajánlásokat. Igen, hallunk mindenfelől híreket, hogy vissza-visszatérnek a Vérnarancsok lakásokba, telefonszámot, miegymást begyűjteni. Csakhogy ez itt egy szépen fejlett törvénysértés, aminek a súlyát különösen növeli, hogy azt a Fidesz Kommunikációs Igazgatója vallotta be.

Mátéka! Ti szépen gyűjtögetitek tovább az ajánlásokat? Mire, virágszálam? Nem adtátok le a rahedli ajánlóívet, amire azt lehet gyűjteni? Vagy volt Nektek titokban pár stóc a páncélban? Leadtatok párszázezer ajánlást, ugyebár. Mondjuk 300 ezret, ennek most nincs kedvem pontosan utánanézni, mert nem lényeges perpillanat. És akkor számolunk kicsit, jó? Azt mondod, 2,1 millió ajánlást gyűjtöttetek. Vonjuk ki ebből a 300 ezret. Az 1,8 millió törvényellenesen begyűjtött ajánlás. Szép munka. Ekkora választási törvénysértés, az már mindenkinek böri, aki ebben résztvett. De pénzezzünk egy kicsit, azt úgyis mindennél jobban szeretitek.

Nem néztem a mostani ajánlóíveket, nem tudom pontosan mennyi aláírást lehet egyre gyűjteni, úgyhogy csak saccolok: mondjuk 50-et. Jó. 1,8 millió le nem adott ajánlás 36 ezer ajánlóíven fér el. 36 ezer ajánlóíven, teccenek érteni. Van tehát Nálatok, a Te állításod szerint 36 ezer le nem adott ajánlóív. Erre darabonként 50 ezer a büntetés, ugye? Na, akkor ezt most adjuk össze. 1,8 milliárd forintnyi büntetést kell kifizetnie a le nem adott ajánlóívek miatt a Fidesznek. Tudod, a törvény szerint. A Ti törvényetek, igazán betarthatnátok.

Szóval kedves Kocsis Máté, kedves Fidesz Kampány. Erre a pár aprócska kérdésre kéne felelnetek: 1. Van-e 2,1 millió Fidesz-jelöltekre leadott ajánlás a birtokotokban, mintahogy azt Kampányotok egyik Vezetője, Kocsis Máté állította? 2. Honnan van Nálatok 36 ezer ajánlóív? 3. Tudatában vagytok-e annak, hogy ez tömeges törvénysértés, és alkalmas a választópolgárok megélemlítésére? 4. Hol és mikor adjátok le ezeket az íveket? 5. Mikor fizetitek ki az 1,8 milliárd forintos büntetést?

Hát így indulásnak ennyi elég. Kicsit szét vagytok esve Fijjug.

Őszinte örömömre.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr205867051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2014.03.18. 09:38:36

Egy aláíró íven 8!!!!!!! aláírás fér el a sok adat miatt, és ugye, ha nem másolva töltik, akkor hibás is lehet közte, mondjuk akkor 7/ív. Ami hétszeresére növeli a szükséges ívek számát a te becslésedhez képest, a büntivel együtt.

08.szabogabor 2014.03.18. 10:11:28

@peetmaster: Igen közben már kaptam a valós adatokat, délután majd csinálok is velük frissítést, kösz Neked is a segítséget. :)

Erdelyi Klara 2014.03.18. 19:02:22

A fijjug lassan kereshetik elö a bányászlámpásaikat és a csákánykájukat - mert ápr.6 után mehetnek a "fijjug a bányába dógozni" - abba talán sok kárt nem tudnának tenni....igaz, még életüben nem csináltak semmi értékteremtö munkát - igy vélem most sem fognak ...

08.szabogabor 2014.03.18. 19:05:00

@Erdelyi Klara: Egy kis kőtörés jót tesz az alkatnak.
süti beállítások módosítása