HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

A Komássy Per

08.szabogabor 2013.12.11. 06:22

No akkor vágjunk is bele. Valami kis röviddel, csak lazán. Mondjuk a Komássyval, a Szoci Zsúrfiúval. Aki ugyebár beperelt, merthát azt bátorkodtam Róla állítani, hogy föl akart markolni havi 100 ezer forintot kiesett munkajövedelmének megtérítéseként. Ezért aztán egy szép júliusi napon bejelentkezett családi cégükbe, nővérének alkalamazottjaként, havi 150 ezer bruttós állásra.

 


Aztán hirtelen, pont 20 nap múlva megjelent a Polgármesteri Hivatalban, egy nővérétől kiállított igazolással, mely szerint a 20 nap alatt 104 - lehet, 102, most nincs kedvem visszakeresni - munkaórát nem tudott dolgozni, merthát az önkormányzati munka oly mértékben lekötötte. Júliusban, teccik érteni. A nyár közepén.

Szóval azt szerette volna a nyár miatt félig üres Hivatalban elérni, hogy cirka 100 ezer forintot fizessenek ki neki - persze majd mindig onnantól, havonta - merthát Neki ennyi jövedelemkiesése van. Nővérénél, a családi cégben, frissen bejelentve. Maradva a tényeknél: előbb lett jövedelemkiesése, mint jövedelme. Mily érdekes.

Csakhát nem fizették ki Neki. A sztori annyira mellbevágta a Hivatalnokokat hogy jelentést tettek Kocsisnak, a Polgármesternek róla. Ő meg küldött nekem erről egy klassz sms-t, ahol pontosan leírta, mit is szeretett volna Komássy.

 

Na, tán arra is teccenek emlékezni, hogy én ezeket a történéseket az mszp8.hu honlapon föl is hoztam. Kérdőre vontam Komássyt, aki egy hónapig nem válaszolt, mellébeszélt, végül csak bevallotta, hogy hát igen, benyújtott ilyen iratot. Merthogy kérték. Meghogy tévedésből.

A Csóka különböző pozícióiban 2002 óta markol föl különböző költségtérítéseket, és az esemény idején - 2011 nyara - már egy éve önkormányzati képviselő. De nem tudta szegény, hogy tilosban jár. Furcsa mód mindenki más tudta, azért is kaszálták el a Fiúcska pénzmarkolási kísérletét.

 


Namostugye vagy ennyire ostoba, vagy hazudik. Mondjuk ostoba is, meg hazudik is, sok esetben kiderült már, úgyhogy a két dolog nem zárja ki egymást.

Olyannyira kínos volt Neki a történet, hogy kitiltott az mszp8 honlapról, meg megírta ott, hogy büntetőföljelentést tesz ellenem rágalmazásért. No, hát úgy tűnik, ez se igaz, merthát a jóhírnév megsértése ügyében tett lépése az csak egy polgári peres ügy. Rágalmazási ügyben meg egy rendőrt, vagy ügyészt se láttam eddig, pedighát fél év eltelt már.

 

Na, november 28-án megvolt az első tárgyalás. Én ott voltam. Ügyvéd nélkül, nem kell ahhoz ügyvéd, hogy az igazat egy Bíróság kideríthesse. Komássy meg nem volt ott. Csak egy ifjú ügyvéd. Mekkora gáz ez már. A gyáva nyúl még arra a tárgyalásra sem mer eljönni, amit Ő indított ellenem.

Mivel persze kértem valóságbizonyítást, így aztán lesznek tanúmeghallgatások. Javasoltam pár embert a Bírónőnek, mint az igazság kiderítéséhez szükséges tanút. Az egyik épp Komássy. Éshát mivel ő a Felperes, így nehezen fogja elkerülni, hogy megjelenjen élőben. A Bírónő is tett ilyen irányú kijelentést, hogy a Felperes és az Alperes - az vagyok én - egyidejú meghallgatása erősen logikusnak tűnik.

Úgyhogy összefutunk Ákosommal élőben. Bíróságon. Igazmondási kötelezettséggel. Valszeg épp ezért nem mert eljönni, merthát ez számára nehezen földolgozható teher.

Ja, még valami. A Magyar Narancs újságírója is élénken érdeklődik a per iránt, ott is volt végig a teremben. Ő az a Zsidai Péter, aki a Kocsis által 6 millióra bebukott Balázs Károly-féle munkaügyi pert is végigkísérte és megírta. Meg még sok más izgalmas Nyolckeres Pártmutyit.

Szóval a közfigyelem adott.

 


Jut eszembe közben: helyben szűkítette a Keresetet a Komássy ügyvédje. Az írásos Keresetlevélben még nagyjából mindent kifogásolt, amit eddig Róla írtam. Külön kiemelve, hogy én azt mondom Róla: lopcsalhazudik. Na, ezeket helyben, mint Keresetet, mind visszavonták. Maradt egyetlen dolog: hogy vajon nem csak akart-e, de föl is vett-e százezreket a közkasszából.

Hogy ez a szűkítés miért is lényeges? Egyszerű. Eszerint Komássy csak egyetlen állításomat vitatja, a többit már nem. Nem tartja problémásnak, hazugnak, bárminek azt sem, hogy Ő lopcsalhazudik. Ez azért örömteli, mert jobb későn, mint soha. Sajnos a normális logika szerint azzal, hogy csak egy dologban akar elégtételt, a többinek az igazságtartalmát elismeri.

Úgyhogy mindent, amit eddig a legkülönbözőbb helyeken írtam Róla, tessenek nyugodtan úgy olvasni, hogy azok még Komássy szerint is mind igazak. Oké, nem kicsit léptünk előre ezzel.

Na, kezdésnek ennyi elég. Kicsi színes. És nagyon kínos.

Nem nekem.

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr1005685509

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.11. 15:52:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

08.szabogabor 2013.12.11. 17:59:32

Kösz Mandiner, hogy betettetek a Blogajánlóba. Törexem tartani a korábbi színvonalat. Legyen az bármilyen:)
süti beállítások módosítása