HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Csaxólok

08.szabogabor 2014.03.11. 05:30

Csaxólok, Kedves Vezető Ballib Publicisták, Tamásgazsitól Hontandrison és Parakovácson át Bartusig, meg pár Bloggerig, hogy ostobaságot csináltok. Ha így folytatjátok, ott maradtok a semmi közepén. A Senki Földjén.

Csaxólok, hogy kicsit leragadtatok. Pusztán azért írni, hogy meglegyen az aznapi betűmennyiség, tényleg nem érdemes. Elég jók vagytok ahhoz, hogy ne darabbérben fizessenek Titeket. Attól meg, hogy huszadszor, vagy akarhanyadszor is leírjátok kiváló stílusgyakorlatokban, hogy a Kormányváltás úgy szar, ahogy van, éshogy eleve egy atomcsapás utáni sóbehintés az azonnali minimálprogram, attól az még nem lesz úgy. Van közöttetek személyes ismerősöm, tudom, hogy nem pénzért vagy kollaboráció okán művelitek azt, amit. Inkább csak azért, mert nem az lett, amit akartatok. Csakhogy billentyűzetet nyomkorászni nap mint nap bizonyítandó, hogy Ti már megmondtátok, pusztán ezért tényleg nem  érdemes.

Csaxólok, hogy már megmondtátok. Mások is megmondták. Én is megmondtam. Már meg van mondva, értitek ugye, mire gondolok. Hogy már akkora megmondás történt, hogy nahát. Pipálni lehet, én is már pipáltam, a kellő figyelmeztetéseket megtettük. Csakhát van itt egy kis szerepzavar. Azért az nem valószínű, hogy mindenki hülye, csak Ti vagytok Holdjáró, ugye. Az se valószínű, hogy ne jutott volna el a megfelelő helyekre a mondanivalótok. De, nyugi, eljutott. Megfontolták, végiggondolták, aztán döntöttek úgy ahogy döntöttek. Mert a mi dolgunk az, hogy megmondjuk, az Övék meg az, hogy végiggondolják, és aztán döntsenek. Mert azért más dolgokat is figyelembe kell venniük egy döntésnél mint a mi megmondásainkat.

Csaxólok, hogyha nem lennétek annyira rágyógyulva saját meg nem valósult előírásaitokra, akkor azért fölfedezhetnétek ám pár pozitív jelet. A Simon Ügyet elég jól kezelték, a Szocik hátrahúzódtak, egyenrangúként kezelve a DK-t, meg az Együttet, ezek meg valós tények ám. Jó tudom, most az öngerjesztő csoportos nagyotmondásban már a Gyurcsány is a Meginhibás, meg már a Gordon is lassan Puchlaci lesz szerintetek, de azért ugye valahol tisztában vagytok vele, hogy ez Hülyeség? Hogy finoman fogalmazzak, nem pontosan látom, hogy tulképp mi a célotok ezekkel az önismétlő fikázásokkal. Kezdem azt hinni, hogy nincs ilyenetek, csak beragadt a kuplung, és üresben pörög a motor.

Csaxólok, hogy nincs a placcon egy 35 éves sármos, einsteini intelligenciájú, talpig becsületes abszolút közismert és elfogadott ember, aki be akarna állni az élre. Ha van, szóljatok, de tudtommal nincs. Ha meg nincs alternatíva, akkor a hozott anyagból kéne a legjobbat főzni, nem? Túldiagnosztizálni egy kórképet úgy, hogy nincs rá terápia, elég önköldöknézős sztori, sok értelme nincs. A beteg is megunja ám lassan, ha az orvosa nem tudja meggyógyítani, de legalább minden alkalommal elmondja, hogy ebbe bizony bele tetszik ám halni, ugyetudja.

Csaxólok, hogy önmagatokkal is ellentmondásba kerültetek. Ezerszer elmondjátok, hogy itt ordas bukta lesz, a kérdés már csak az, hogy Fidesz 100 százalékkal, vagy csak 80-nal nyer. Ha viszont ezt komolyan gondoljátok, akkor meg mi a ráknak rugdossátok újra meg újra a halottat? Ha tényleg olyan jól mulattok a Kormányváltás bénaságán, akkor meg mi az az átható düh, ami kiüvölt az írásaitokból? Szóval itt átjön ám, hogy tulképp Ti sem tudjátok mit is akartok mondani. Halotti beszédet nem ildomos ismételgetni, az ugyebár elég kegyeletsértő, mondhatni rossz ízlésre vall. Befolyásolni meg úgysem akarjátok már a történéseket, mert hát kinyilatkoztottátok, hogy ez az egész úgy ahogy van, megreformálhatatlanul, javíthatatlanul szar, eldobandó. Akkor meg minek írtok? De tényleg. Van ezeknek valami céljuk, valami új, friss mondanivalójuk? Kicsit amit műveltek, az mostanra olyan röhincsélős verbálnácizmusnak tűnik. Tudjátok, mikor a fekete egyenruhások együtt fotózkodnak a hullákkal.

Csaxólok, hogy közben ám a terepen tízezernyi aktivista nyüzsög napi 16 órában, a lelkét kitéve, hogy a Fideszt legyőzze. Csaxólok, hogy Ők nem a Puchlacik, meg a Szekeresimik ám, hanem olyan emberek, mint Ti vagy én. Tudjátok, Ők nem korruptak, nem pénzért, hanem hitből kezdik nap mint nap újra a mókuskereket. Meg azért van párszázezer ember, aki úgy gondolja, hogy elszívták a Viktorék eléggé a levegőt az országunkból ahhoz, hogy legalább egy utolsó gesztussal megpróbáljanak legalább egy ellenük szavazással a víz fölé jutni. Csak egy korty levegőért, mielőtt végleg elmerülnek. Ha Ti már úgyis végletesen lefutottnak gondoljátok a meccset, akkor minek nap mint nap lehülyéznetek és legyaláznotok Őket is?

Csaxólok egyébként, hogyha igazatok lesz, akkor úgyis bomlik a Kormányváltás. Lesz három párt, minél nagyobb a bukta, annál komolyabb károkat szenvednek. Ahogy az írásaitokból látom, Nektek viszont egyik sem jó. Mind dögöljön meg, lehetőleg máma még. És jöjjön valami teljesen más, teljesen új. Oké, hajlandó vagyok én bármikor egy jó kis, vagy akár nagyobb forradalomra is, de csak akkor, ha értelmét látom. Vagy legalább azt, hogy az Új Valami az honnan jön. A Hallgatói Hálózat gyakorlatilag szétporlott. Nincs szervezett generációs váltócsapat. Ami van, azt meg Jobbiknak hívják, inkább nem kérem Őket, kösz. A Millát, 4K-t gondolom azért nem tartjátok alternatívának. Ha mégis, akkor sajnos összedől bennem a Rólatok kialakított pozitív összkép. Vagy esetleg LMP? Nane, ugye ez nem komoly? Szóval hamár a Kormányváltás amúgyis hulla, akkor épp ideje lenne megmondanotok, hogy mi a gyógyszer és az hol található. Én, a kisbuta mezeitörpe ilyet nem látok, de hátha Ti igen. Csak nem láttam még ilyesmiről egy sort sem Tőletek.

Csaxólok még arról is, hogy ez a bojkottos dolgotok egy hülyeség. Ez már akkor is az volt, mikor Tamásgazsi múltév tavaszán elmondta. Ez itt nem a Zusa Demokrata Pártja, hogy végtelen szervezettségével valóban esélye legyen otthontartani a teljes szavazóbázisát. Mertha egy politikai erő nem tudja mindet otthontartani, akkor saját magát nyírja ki. A szavazói fele mégiscsak elmegy szavazni, a másik fele meg otthonmarad. Az elment fele épp elég lesz ahhoz, hogy hitelesítse a választási részvételt, az otthonmaradt fele meg ahhoz, hogy Fideszék kiütéses győzelmet arassanak. Ha meg valami eleve kivitelezhetetlen, akkor azt erőlteni nem vall túl nagy észre. Ja, meg még azt is mondom, hogy kívülről kicsit pont olyannak tűntök, mintha a Fidesz fikakampányának lennétek a részei. Tudom, hogy nem azok vagytok, amit a Fidesz tesz, azt megtervezetten, nettó érdekből teszi, Ti meg puszta lelkigyakorlatként. De tudjátok, én az én vagyok, és lehet, hogy a döntő résznek ez mégis úgy jön le, mintha Titeket is megvettek volna a Dartvéderek.

Csaxólok hogy magatokkal basztok ki. Ha télleg orbitális vereség lesz, akkor sem váltok Istenekké, mert más is látta, hogy lehetett volna az ellenzéket jobban is csinálni. Le is írta, el is mondta, elégszer és időben. Csak aztán nem ragadt bele az önismétlésbe. Oszt itt lesztek egy klanya Fidesz kétharmaddal, és pár perc alatt megveszik a fideszek az újságjaitokat, és akkor nem lesz az jó Nektek. Ha meg mégis a Kormányváltás győz, akkor meg ott lesztek nyakig a szarban. Mert egyszerűen akkora hülyét csináltatok magatokból, hogy a Zemberek átugorják az írásaitokat. Mert akkorát tévedtetek, hogy az intellektuális képességeitekről hirtelen elég rossz lesz a közvélekedés. De a legrosszabb az lesz Nektek, ha a Fidesznek épp hogy összejön a kétharmad. Mert akkor forgolódhattok otthon, hogy mi lett volna ha. Tudjátok mire gondolok, ugye? Hogy mi lett volna ha a kampány végéig nem szálltok be a fikakórusba, hanem elfogadjátok, hogy április 6-ig már ez van, ami. És ebben, ennek keretei között megtalálni, amivel jobbá, eredményesebbé tehető. Ha másért nem, hát azért, hogy ne legyen megint ezeknek a Geciknek újra alkotmányozó többsége. Tudjátok, meg is írtátok elégszer, hogy milyen gáz az, hogy percek alatt módosítják az Alaptörvényt, akár egy sarki fűszerárus miatt is.

Szóval csaxólok, hogy most már ez van. A ballib ellenzék mindenképp átépül, ha nem látjátok ennek a jeleit, és a folyamatát, akkor az baj. Ha vesztünk, akkor ez a folyamat fölgyorsul, ha meg nyerünk, akkor megszűntök mérvadó közvéleményformálónak lenni orbitális tévedésetek, és arra alapozott elég visszataszító viselkedésetek miatt. Amit most csináltok, az értelmetlen. Ja, és csaxólok, hogy napról napra hatástalanabb. Látom a fészbukon, ahogy egyre kevésbé idéznek be Titeket, fogy a lájk, mint a Zállat. Viszont lettek új beidézőitek, de azok meg abból a táborból, amit Ti se szerettek annyira. Gondolkodjatok el egy kicsit ezen és próbáljátok fölfogni: saját magatok alatt vágjátok a fát. A siker nem a Tiétek lesz, ha lesz, a kudarc következményeit viszont Ti is elszenveditek. Tudjátok, mindjárt itt van március 15. Mi ott leszünk az Erzsébet Hídnál.

Ti hol lesztek?

32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr65853540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medvedisznóember 2014.03.11. 08:46:13

Könnyed tavaszi szellemi székrekedés. Spontán szenesedés lesz a beszorult metángáztól.

sverde 2014.03.11. 10:02:29

@medvedisznóember: elég freudi, hogy Neked erről is csak altáji hasonlat jut eszedbe.. ;)

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.11. 11:29:12

Csaxólok hogy a Fidesz-KDNP 2010-es táborának 89%-a (azaz 2,4 millio ember még mindig meg van nekik )
Csaxolók hogy ehhez jönnek még a bizonytalanok, és szakadár Jobbikosok, így kb. 3 millio szavazója lesz idén a Fidesz-KDNP-nek
Csaxolók hogy eddig már több mint 2 millióan írtak alá a Kormánynak.
Csaxolók hogy még legalább 1 "aknak" van a szociknál amit a Kormány el fogsütni választások elött
Csaxolók hogy Lopcsány, Fodor, Kunce többet visz mint hoz.
Csaxolók hogy a Böszmefogásnak nem biztos, hogy meg lesz a 15%-a. Már annak örülhentek ha bejutnak.

terlasz 2014.03.11. 14:08:21

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Itt most komoly dolgokról van szó, nem illik viccelődni!

Andráska8 2014.03.11. 14:11:13

Az LMP-ért küzdenek.

08.szabogabor 2014.03.11. 14:15:58

@Andráska8: Nemtom, a Hont meg a Para nem nagy Schiffer-fanok. Bartus biztos nem. A Gazsi meg már azt sem tudja lassan, hogy Ő mozog, vagy az iránytű. Meglátjuk, ha tényleg az derül ki, hogy LMP-znek, akkor nálam a roló feléjük lehúzódik.

terlasz 2014.03.11. 14:57:04

Ideje volt már helyretenni az örök-fanyalgó megmondó embereket. Köszönjük Gábor!
Sajnos ők nehezen viselik a saját véleményüktől eltérőt. Pl. Bartusnál leírtam, hogy mi lesz a következménye a bojkott-mániájának és azonnal kirúgott az oldaláról, pedig semmi sértő vagy durva megjegyzés nem volt benne.

A rokkant is ember · http://arokkantisember.blog.hu 2014.03.11. 17:33:04

csaxólok, hogy most már teljes a káosz a baloldalon...

index.hu/belfold/2014/03/11/sztrajkol_a_baloldal_legnagyobb_internetes_lapja/

csaxólok, hogy mindez megérne tőled egy blogbejegyzést, különös tekintettel erre a részre:

"...az MSZP-ből érkező instrukciók az utóbbi időben már a Fideszt érintő témák megjelenését is akadályozták. Védett fideszesnek számított többek között Rogán Antal frakcióvezető és V. kerületi polgármester, Tarlós István főpolgármester, Pető György FBI-vezető. A róluk szóló cikkeknek, posztoknak különösen erős szűrőn kellett átmenniük..."

csaxólok, hogy ami itt zajlik, annak nem lesz jó vége, egyúttal kalapom emelem előtted, mert te eszelősségig menően azt hajtogattad, hogy a Fideszmszp jól össze van fonódva. Úgy tűnik igazad lesz, lett. De így hogy akar az úgynevezett baloldal nyerni???

08.szabogabor 2014.03.11. 17:59:02

@A rokkant is ember: Legkevésbé sem lep meg, de most ezzel már április 6-ig nem foglalkozom. Azzal, hogy az MSZP háttérbe húzódott a kampányban - hallgattak Werberre :) - jóval kevésbé számítanak összességében az őket érő találatok. Az MSZP a Kormányváltás gyenge pontja, de bevallom: a Kormányváltás sikerét előmozdítandó most én is pajzs és nem kard üzemmódra kapcsoltam. Április 6-a után megint egy új helyzet van. :)

kalmik 2014.03.11. 19:51:33

@08.szabogabor:
Para nyilvánosan beismerte, hogy az LMP-t favorizálja.

08.szabogabor 2014.03.11. 19:55:47

@kalmik: Fasza, akkor az intellektuálisan károsodott publicisták táborába átsoroltam...

kalmik 2014.03.11. 20:07:31

Az Amerikai Népszaván Bartus mögött szinte eszelősen bojkottoló társaság alakult ki, akik mindenkit lezorkollnak ha nem az ó nótájukat éneklik. Bartusnál is addig terjed a demokrácia, ameddig egyet értenek vele. Mikor felvetettem a bojkottal kapcsolatos ellen véleményem, és az arra biztatók erkölcsi felelősségét, azóta nem fogadja be a lap a kommentemet.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.11. 20:43:36

@kalmik:

"Bartusnál is addig terjed a demokrácia, ameddig egyet értenek vele."

Ez konkrétan a liberalizmusra mint eszmére igaz, a libsikre, örülök hogy legalább ebben egyetértünk :D

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.11. 20:44:32

Nagy szarban lehet a Böszmefogás, a Nézöpont szerint 17%-on állnak a biztos szavazók szerint :D Mig februárban még 20 fölött voltak.

1ügyű 2014.03.11. 21:16:35

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
A Fidesz közeli közvélemény kutatók fognak még annál is kevesebbet mérni:
"Van az a pénz, amiért a haj korpásodik!"

Ruzsa Ferenc 2014.03.12. 00:07:07

Ha valaki elhiszi a közvéleménykutatóknak, hogy a kormányváltás semmiképpen sem érhet el 50%-ot, akkor morálisan nem kifogásolható, hogy az LMP bejutásáért küzd.
Persze az inkorrekt eszközök inkorrektek. Ha pedig valaki egy pártért küzd, de ezt nem mondja meg, az is sötét ügy.
Az meg, hogy diplomás, érett emberként nem tudja a forrásait (ezúttal: a közvéleménykutatók adatait) racionális kritikával kezelni, az indokolná, hogy megfontoljon egy pályamódosítást.
(Emberileg persze teljesen megértem, ha egy a kádári Magyarország ellenzékében szocializálódott harcos már a szocialista szótól is rángógörcsöt kap.)

Andráska8 2014.03.12. 19:30:51

@08.szabogabor:
Szoktam Parát hallgatni a Klubrádióban, szóval egy LMP-reklám. :(
A HVG is egyértelmű, s Hont ott a főnök.

Satyala 2014.03.12. 19:40:40

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Csaxszólok hogy a Fidesz bértapsolókat keres 15-re! 800 huf/ó!
Hol a sereg?

08.szabogabor 2014.03.12. 19:59:33

@Andráska8: A Honton vagyok a legjobban meglepődne. Ő elég közeli haverom, bár vagy egy éve nem dumáltunk. És rühellte, de konkrétan RÜHELLTE az LMP-t.

medvedisznóember 2014.03.12. 22:55:38

@08.szabogabor: Csak annyi, hogy nem csinálnak hülyét magukból azzal, hogy a Lúzer Limitednek tolják propagandát. Meghagyják azt a magadfajta önjelölt poszt-Göbbelseknek, hadd égjenek ők.

medvedisznóember 2014.03.12. 23:03:23

@sverde: Igen, és rólad is. Nini, itt vagy a gatyámban.

sverde 2014.03.12. 23:13:09

@medvedisznóember: Megnézném magam.. jajjneee.. hát idáig zsugorodtam??!! :'(

medvedisznóember 2014.03.12. 23:40:56

@sverde: Ja. Meg gejzír is van a fejeden.

Andráska8 2014.03.12. 23:50:22

@08.szabogabor:
Szerintem őket az befolyásolja, hogy ne az MSZP.
Látható, hogy a harmadik pólus nem akar összejönni, s ezért minden fos nekik.

Persze Bartus más, mint Hont vagy Para, ő utálja Schiffert is.

sverde 2014.03.13. 07:29:39

@medvedisznóember: Ordenáré módon paraszt vagy, dehát akinél a gerincvelőben végződik a szürkeállomány attól sajnos többet nem várhatunk el.. Téged így fogadunk el. Agyfosztottnak..
süti beállítások módosítása