HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

A Döntő Ütközet

08.szabogabor 2014.03.03. 15:56

Ez a választás Március 15-én délután fog eldőlni. A Fortélyos Félelem Országában a sokszázezernyi bizonytalan elmegy az urnákhoz április 6-án, ha azt látja: sokan vagyunk, nincs mitől félni. Egyszerű ez. Ha sokan leszünk, nyerünk, ha meg kevesen, akkor vesztünk. Hát álljunk így hozzá.

Azért írok erről most, és nem majd közvetlenül előtte, mert még van idő elgondolkodni, mitől is leszünk ott sokan. Lehetőleg nagyon sokan. Arról már írtam, és a kampány valósága be is bizonyította, hogy valós Fidesz Aktivistából nem túl sok van. Szerintem kevesebb, mint az Összefogásnak. Van viszont egy fizetett bértüntető slepp, a Békaügetők. Békemenetnek hívják, dehát a békéhez se, meg a menethez sincs sok közük.

Szóval biztos vagyok benne, hogy a Fidesz kampánystratégái is ugyanezen gondolkoznak. Az egész kampányuk a Nagy Blöffre épül. Az Erő Látszatára, hogy ezzel otthontartsák a bizonytalanok százezreit a választástól. Reménytelenség érzetét keltik, és ha ez sikeres, akkor valóban otthon is maradnak a Mieink. Mert valójában döntő többségükben azok, ne legyen efelől kétségünk.

Szóval a Fidesz minden erejét megmozgatja majd március 15-én. Ha kell telemorfiumozza, agyonspeedezi még a haldoklókat is, minden egyes élőlénynek ott kell lenni. Mert ez az utolsó esélyük. A Blöffkampány ugyanis kimerülőben van, terepen az Összefogás standjai és fórumai hasítanak, tömegélményt, összetertozás-érzést adva a váltani akaróknak. Ukrajna szívja el a Fidesz hazafiságának maradék mítoszát is. Szóval nagy szar van Odaát a palacsintában.

Az egész országból mozgósítani fognak, sőt bőven az országhatárokon túlról is. Végtelen lóvét, buszt, kajátpiát, mindent biztosítanak majd. Néhány helyi nacsalnyikjuk persze majd itt-ott tart vidéken is egy kis koszorúzást, miegymást, de aztán irány az időpontra beálló busz, és mindenki húz fölfelé Budapestre. A Fidesznyik március 15. pillanatában az egész ország összes általuk mozgósítható embere egyidőben és egy helyen lesz. És nem lesz pardon. Nincs színházjegy, családi ebéd, névnap, nátha, semmi. Ott vagy, vagy nem vagy ott. Ha nem, akkor többet ne is legyél.

Március 15-e lesz a Döntő Ütközet. Ha azt elveszítjük kárba vész minden munka, amit eddig oly sokan végeztek mindenfelé. Lendületesen foglaljuk vissza az Országot Ezektől, de ha a Dunánál megállítanak minket, akkor oda az egész. Hát akkor az Összefogásnak, minden Orbántűzni akarónak így is kell ám hozzáállni.

Ne szervezzünk alternatív műsorokat sehol. Se Budapesten, se Vidéken, sehol. Mindenki, aki él és mozog, és életre csiholható és mozgatható, legyen ott délután 3-kor az Erzsébet Hídnál szombaton. Mindenki. Nincs fáradtság, délutáni pihi, leszervezett program, semmi. Nekünk nincs annyi pénzünk, eszközünk, mint Ezeknek. Mi nem tarthatunk délelőtt megemlékezéseket vidéken, mert akkor nem biztos, hogy délutánra sikerül odaérni a Dunához.

Március 15-én senkinek nem lehet fontosabb programja, mint az Ünnepség. Egyszerűen aki Orbánt akar űzni, de nem ér rá résztvenni a Döntő Ütközetben, az nem értette meg, hogy ez egy háború. És hogy nem veszthetünk. Tessenek rápihenni. Nem szétaprózni az erőket. Nem kellenek 20-30 fős performanszok. Mert inkább röhejesek, mint hasznosak. Erőgyűjtés, csapatok egybecsoportosítása, és tömeghatás.

A szervezőknek meg annyit. Ne kövessük az ellenzéki tüntetéseknek azon hagyományát, hogy mindenféle harmadrangú valakiket is fölengedünk a színpadra, hadd beszéljenek Ők is. Szép gesztus, oké, csak ha agyonuntatjuk, és agyonálltatjuk a Népet órákon keresztül, akkor hazamegy ám a Csapat.

Max 5 beszéd pontos kezdéssel. Max két óra program. Utána egy kis séta erre-arra a városban, összefogva a tömeget, olyan Hallgatói Hálózat módra. Van öt arca a kampánynak. Most mindegy, hogy melyikükről mit gondolok, ez a Döntő Ütközetben hóttlényegtelen. Az az öt ember tartson beszédet. És senki más. És mindenki annyit beszéljen, amennyi mondanivalója van. Ne többet, ne papírról. A Nép gyújtó hívószavakra vágyik, nem politológia tanulmányokra. A Sikert nem betűmennyiségben mérik, hanem adrenalinban.

Szóval ha sokan leszünk délután, akkor aznap éjjel a bizonytalanok megálmodják április 6-át. Mert a sokasághoz szívesen fölsorakoznak majd Ők is. Harcolni kell minden percben, mindenütt, Március 15. előtt és után, de ott és akkor az a két óra mindennél fontosabb.

A Döntő Ütközet.

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr765841519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.03.04. 17:07:40

Ez egy igazán jól összeszedett felhívás!

SarkozyA 2014.03.04. 21:36:17

Ez a sok ember nem baloldali rendezvényre ment. Kár vele kampányolni.

SarkozyA 2014.03.04. 21:42:09

Ünnep??? Ezt Gyurcsányék október 23-án akik nem amnéziásak, mint ti azok tudják, hogy 2013-ról beszélek. Ti azt is megmásítjátok, ami tegnap történt. Meg a felettvalóitok.

Emlékszem, fél éve még Szanyi Lipótra vagy börtönbe küldte volna Gyurcsányt :DDD Nem véletlenül. Menne is, ha nem évült volna el sajnos a bűncselekmény, amit Dobrev klárikával elkövettek. Szégyen ez a baloldal!!!Hogy nem sül le a bőr a képetekről. És hogy van még gyomra magyar embereknek ezt a sok tolvaj libsi és szoci csalót támogatni. Pedig hogy össze hazudták nekik már az életüket is. Kétlem, hogy ennyi bolond hiszékeny ember lenne Magyarországon. HAJRÁ FIDESZ!!!!

08.szabogabor 2014.03.04. 21:52:07

@SarkozyA: Ide is beírom: kértem már, hogy Mátéka valami okosabbat küldjön. Nincs?

SarkozyA 2014.03.04. 22:06:14

Nem foglalkozom ilyen dolgokkal amiről írogatsz. Mondjuk jó polgármester...a szadesz max arról tudna listát összeállítani, hogy mit nem csinált itt a kerületben. Szerintem erről tarts előadást ;-)

SarkozyA 2014.03.04. 22:08:25

Nem lennének annyira elégedettek az emberek, ha a baloldal nem szívta volna ki a vérünket, mint ahogy tettétek. Te is annak a tolvaj bandának a tagja vagy,ezért nem sokra tartalak.

08.szabogabor 2014.03.04. 22:08:36

@SarkozyA: Mit tudsz Te erről Öcsike... A térfigyelőtől a Magdolna Programon keresztül a Corvin Sétányig, a közterületi rendszerig mindent mi csináltunk, azt se tudod mit beszélsz iciripicira sajtósocska :)

kalmik 2014.03.05. 15:20:30

De jó, hogy van ez a SarkozyA! Mindég felébreszti a szunnyadni akaró harci kedvet. Ki ne tiltsátok, legyen szemünk előtt, élő elrettentő példaként.

medvedisznóember 2014.03.05. 22:40:21

@08.szabogabor: Fortélyos félelem országa? :)))) Nyilván magadból indulsz ki, bérrettegőkém... Persze a te személyiségeddel nem kizárt, hogy szappanopera sztárként végzed a közös fürdőben.

08.szabogabor 2014.03.06. 01:19:20

@medvedisznóember: Nem szoktál te ennyi szmájlit írni. Kicsit ráfagyott a mosoly a már nem oly hamvas orcádra. ;)

medvedisznóember 2014.03.12. 22:59:14

Hú, mekkora humor... Sas Józsi internacionalista szelleme elvágyik, mégis helyben kísért.
süti beállítások módosítása