HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Nyerünk

08.szabogabor 2014.03.31. 01:19

Ismerve a Fidesz fenyegetésen, zsaroláson, lefizetésen alapuló tömegképző módszerét a Békemenet 90 ezre biz jóval gyengébb, mint a mi 50 ezrünk. Ezeket meg fogjuk verni azzal a pluszenergiával fölvértezve, amit ma az Operánál egymásnak adtunk.

Hétvégén két komoly meglepetésben is részesült az Ország. A Vérnarancsok megrendezték minden idők legnéptelenebb Békemenetét, a Kormányváltás pedig jóval több embert tudott utcára vinni, mint arra bárki számított. Magam a rendezvény előtt több nyilvános helyen elmondtam, hogy ha már 30 ezren vagyunk, akkor erőegyensúly áll fönn a Fidesszel szemben. Nos, ott lévén a helyszínen, majd hazajőve, és a szokásos módszerrel sok képet végignézve a konszenzusos szám, amit egymástól független források is hasonlóan ítéltek meg, helytálló: 50 ezren voltunk.

Én a Békemeneteket épp a kényszersorozási és zsoldostoborzási módszereik miatt egy a háromhoz arányban szoktam számolni az olyan spontán, az egyén szabad döntésén múló rendezvényekkel szemben, mint amilyen a Kormányváltás tegnapi demonstrációja volt. Épp ezért mondtam előtte, hogy 30 ezer nálunk az épp 90 ezer Békemenetesnek felel meg. Csakhát 50 ezren voltunk. Az meg nagyobb erőt jelent, mint ami a Fidesznek van.

Nem tudom hol nagyobb most a zűrzavar: a Vérnarancs Parancsnokságon, vagy a Közvéleménykutatóknál. Utóbbiakat kielemeztem már párszor, ha nem találnak ki új módszertant csődbe mennek, mert a méréseik amúgyis a vicc kategóriába csúsztak, de a tegnapi tüntetés egyszerűen megsemmisítő csapást mért rájuk. Helyükben most akkora kussban maradnék jó ideig, hogy még a telefont is kikapcsolnám. A Fidesz Székházban meg valszeg pánik van. Ezek a hülyék elhitték a saját maguk által megrendelt közkutikat, az meg stratégiai hiba. Generálni egy hazugságot, aztán meg is enni, hát, ízlés kérdése.

Egy nagy tüntetés három dologra jó. Megerősíti az ott lévők harci morálját, erőt ad a hátralévő időre. Meggyőzi a bizonytalanokat, hogy érdemes elmenni szavazni, mert valóban rajtuk múlik a végeredmény: van tömeg, amihez csatlakozhatnak. A harmadik pedig a visszaszámolás lehetősége, hogy vajon mekkora választói bázis lehet egy tüntetés mögött. A Demonstrációnk valóban Nagy Tüntetés volt. Minden kívánalomnak tökéletesen megfelelt. A legjobb pillanatban vettünk újabb repülőrajtot, bekapcsoltuk a turbófeltöltőt, és állva hagyjuk a Fideszt az utolsó heti aktivitásunkkal.

A háttérbázisunk szükségszerűen nagyobb, mint a Fideszé. Egy párt valós támogatottsága egy jéghegy, amennyi abból egybegyűlik egy tüntetésre spontán, önmaga akaratából, az pedig a jéghegy csúcsa. Éshát a társadalmi törvényszerűségek éppoly erősek, mint a fizikaiak. A nagyobb jéghegyre ható felhajtóerő tud nagyobb kilátszó csúcsot eredményezni. És a Mi jéghegyünk csúcsán 50 ezer, a Vérnarancsokén meg csak 30 ezer van. Nincs más dolgunk, mint mennimennimenni az utolsó héten, mozgósítani, meggyőzni, elkötelezni a bizonytalanokat. Otthon, gangon, piacon, mindenütt. Többen vagyunk mint Azok, ráadásul nem is kevéssel. Azt mondanám, ebből még bármi is lehet. Igen arra gondolok, hogy még a 2/3 sem lehetetlen. Imádnám a szitut, hogyha Orbán a saját maga által fölrakott torz választási rendszere miatt kapna az arcába egy Kormányváltás kétharmadot.

Na gyerünk, Igenigen, és Húzzunk bele, mindenki egyért egy mindenkiért, és együtt sikerülni fog. Ne maradjon egyikünkben sem április 6-án estére egy csepp energia sem, szükség van mindannyiunk minden akaraterejére és kitartására. Tegyük a dolgunk Barátaim, tegyük föl a csúcsdíszt a sok vérrel és verejtékkel fölépített piramisra. És ha így teszünk, a választás éjszakáján ünnepelni fogunk.

Mert nyerünk.

53 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr925886467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sverde 2014.03.31. 05:04:16

Macicoca és 8kersegg hogy eltűnt.. síelni késő, előszezonban nyaralni túl korán van. Naháát..

Erdelyi Klara 2014.03.31. 06:57:36

Öröm volt nézni tegnap délután a lelkes kormányváltó tömeget, ebböl nagy gyözelem lesz, ezek az emberek nem kényszerböl zsoldosként mentek tüntetni, max. egy belsö lelki kényszer miatt a szabadság és demokrácia iránti elkötelezettséböl.... A fidesz pedig, ahogy az már csak lenni szokott a hazug embernél, addig ismételgeti a fülének jólcsengö hazugságait - ahogy irta Gábor is, : "Generálni egy hazugságot, aztán meg is enni, hát, ízlés kérdése" - szóval ezek tényleg bekajálják ezt a saját küzkutis hazugságukat, ami a Kormànyváltok malmára hajtja a vizet.... Hát, lesz nagy fideszes "Nemzeti Együttpofáraesés Redszerszinten" - egy hét múlva , nem csak. a fijjugnak, hanem az egész CivilbeÖltòzöttFideszes haszonlesö, haszonélvezö, tolvaj bagázsnak is, miután az ismételten kontraproduktivvá vált számháborús hazugságaik csapdájában vergödve a maradék józanságuk után az éberségüket is elveszítették....lKezdhetjük nekik sütni a narancsos buktát.....

zuluzulu7 2014.03.31. 07:07:45

Nehéz volt végig állni, de megérte!
Látni a tömeget, csak jöttek és jöttek!
Mindenki egyetakart.KORMÁNYVÁLTÁST!!
éspersze azt, hogy ORBÁN ÉS CSAPATA TAKARODJ!!!

Imréné Stefán 2014.03.31. 07:58:06

Összeszorult torokkal néztem végig a nagy gyűlést !Öröm volt látni azt a sok embert ,és fájt ,hogy nem vagyok ott ,de április 6.-án ott leszek és szavazok,és figyelek ,mert nem hiányzik,hogy csalással újabb 4 gyötrelmes év várjon ránk .IGEN _IGEN!

Ruzsa Ferenc 2014.03.31. 08:14:19

1. Nem hitték el. A fidesz kb. január óta csomagol, pánikszerű sebességgel viszi haza az ezüst utolsó darabjait.
2. A közvkutatók nagyobb része nem csal kifejezetten. Egyszerűen nem publikálnak egy adatot, amit korábban sem -- csak ez az adat most hirtelen relevánssá vált: "Hány embert kell megkérdezni, amíg összejön az ezerfős minta?"
Nem hiszem, hogy kormány-szimpátiából titkolják: egyszerűen nem akarják bevallani, milyen keveset ér a termékük. Csak hát egy hét múlva jön a nagy ellenőrzés, és lehúzhatják a rolót egy időre.
3. Ha a Jobbik gyengül, meglesz a kétharmad. (A közvéleménykutatások őket is alulmérik, tehát a Voks '14-nek van igaza -- már ők a második párt, nem a Fidesz.) Tudom, ilyenkor muszáj a kormányra fókuszálni, de azért egy-két keménynáci videót érdemes osztogatni a népnek. Van mit.

08.szabogabor 2014.03.31. 08:25:12

Kedves Olvasóim, mivel a Lendvay utca folyamatosan - úgy értem másodpercenként - trollokkal támadja a Blogot, ezért egy időre előmoderációt léptettem életbe, nem akarom percenként takarítani a hozzászólásokat. Természesen a kommentjeiteket gyakran átnézem és rövidesen föl is kerülnek, türelmeteket kérem. Köszi. :)

medvedisznóember 2014.03.31. 08:27:37

@sverde: Nyugi, jelen. Nem a kilencedik légió vagyok.

1ügyű 2014.03.31. 08:28:45

@Ruzsa Ferenc: Lesznek olyan szavazók is, akik eddig fidesznyikek voltak, de most listán a Jobbikot, míg egyéniben a Kormányváltók jelöltjét támogatják.
Magam is úgy látom, hogy a Jobbik már a Fidesz nyakán van. Arányosságában a fidesz akkorát fog bukni, mint 1994-ben, ha valóban 15-20%-ot szerez a szélső jobb.

1ügyű 2014.03.31. 08:34:10

@08.szabogabor: Nem véletlen rímel az, hogy fizetett troll = fideszes troll. :)

08.szabogabor 2014.03.31. 08:35:55

Látátok mit művelnek a háttérben. Másodpercenként regelnek új nicket, és folymatosan csinálják hozzá az újabb emileket. Ipari méretben játszanak, nagyjából 10 ember dolgozik rajta folyamatosan. Itt a Lendvay. :)

1ügyű 2014.03.31. 08:53:05

@08.szabogabor: Légy rá büszke. Ezek szerint fontos terep számukra is a blogod. Bezzeg ahhoz nem lesznek eléggé tökösek, hogy péntekre bevállaljanak egy emberes mexikói ételt. :)

08.szabogabor 2014.03.31. 08:55:48

@1ügyű: A kis ostobák már megint nem tudják, hogy ezek a dolgok nálam nem működnek. Szépen lementegetek mindent közben a háttérben, és mivel ez már eléri a túlterhelés kísérletét, megy a megfelelő helyre a rendőrségi feljelentés. Belejöttem már. :)

08.szabogabor 2014.03.31. 09:07:13

@08.szabogabor: Tényleg gyáva egy banda, rögvest abba is hagyták a nyomik a hackelgetést. Nem gondoltak rá előre, hogy bizonyítéktömeget gyártanak? Ehhh, ostoba Vérnarancs Banda. :)

Fájó statisztikus 2014.03.31. 09:31:02

Meddig ért a tömeg kb? A hétvégén már ez a második tömegrendezvény amiről nincs egy normális kép ami alapján be lehetne lőni a létszámot körülbelülre.

off:
@08.szabogabor: Ezek tényleg bevették a "spamper" cselt? Elküldeném őket 1-2 hét üdülésre az Eltére. :D:D

08.szabogabor 2014.03.31. 09:37:09

@Fájó statisztikus: Húgyagyú narancsmédiások büféruhatár szakon végeztek valszeg.

Megnéztem legalább 40 képet mindenünnen, figyelve az időpontokra egybeesésére is. A "tömött" rész 260x30 méteres volt, az átlagos 130x30, a ritkás cirka 100x30, a lézengős meg az Oktogonig.

Fájó statisztikus 2014.03.31. 09:41:20

@08.szabogabor: Dánke. Akkor tényleg sikerült eléggé várakozásokon felül hozni, főleg, hogy a vidékiek megcsappantak ugye a szervezés miatt.
Mondjuk én alapból pesszimista vagyok a választással kapcsolatban, főleg mivel a közv. kutatásokban hiszek. :D

(megint off: Az előző kommentemből meg ebből ezeket az off részeket szerintem vedd ki, nem esett le, hogy ez pár órával ezelőtti eset, még a végén meglátják a büfések és eszükhöz kapnak :D:D)

08.szabogabor 2014.03.31. 09:42:41

@Fájó statisztikus: A szlovák elnökválasztás rettenetes közkuti bukta volt.

Az offok meg nyugodtan maradhatnak, már késő a Fijjugnak. :)

Fájó statisztikus 2014.03.31. 09:48:14

@08.szabogabor:

Tény, de alapból itt is val. eloszlásokról beszélünk, tehát kivételek adódhatnak, csak mivel a jobboldal már benézett egy ilyet (02), így ennek annál valamivel kisebb az esélye, én így látom.

Ki IP banoltad őket a francba vagy hh késő? :D:D

08.szabogabor 2014.03.31. 09:49:42

@Fájó statisztikus: Leálltak már, tudják, hogy esetleg illetékes személyek rájuk kopoghatnak. De erről többet nem, szeretem a meglepiket. ;)

Kismacska (BELLA) 2014.03.31. 09:54:54

KÖSZÖNÖM, hogy ennyien kimentetek helyettünk is!
Bevallom, nálunk a lustaság faktor nagyon bejátszott, van is lelkiismeret-furdalásom, de nagyon örülök, hogy ilyen hatékony volt a tüntetés (természetesen a közvetítést élőben néztük).

Vasárnap elmegyünk szavazni és anyukám helyett is húzok, hiszen azt mondta: négykézláb is, de elmegy szavazni. Sajnos nem tud már, mert elegánsan lelépett januárban, de helyette is húzunk! :)

Szerintem - meglepő módon - Bajnai mozgósított legjobban. Ferink visszafogta magát, Fodornak kellett volna egy nem-március-15-i beszédet is írnia (mert nem követelünk, hanem elmondjuk, hogy ez lesz, ha megválasztanak), egyetértek PuPuval a Szabó Tímea beszédével kapcsolatban, nincs olyan, hogy nem számoltatjuk el a vagyonosodással ezeket, Bajnai, mint említettem csúcs volt, Mesterházy meg jó lenne, ha nem adná a jajdeméltóságteljeslettemmerténvagyokaminelnökjelölt módot, és nem utánozná Orbánt ezzel a "tisztelt hölgyeim és uraim"-mal.

DE!!!!!! A jó hír, hogy majdnem mindegyik tanult Gyurcsánytól és:
- nem lapról olvasták a szöveget általában
- bementek a közönséghez.
Plusz ami nagyon tetszett, hogy LEMENTEK az emberekhez, ezzel demonstrálva, hogy ők nem félnek, mint Orbán, őket nem kísérik testőrök és nem voltak nyársatnyelten elegánsak!

Kismacska (BELLA) 2014.03.31. 09:57:27

@Ruzsa Ferenc:

A Voks'14-nek alig van MSZP-s letöltője. Nem hinném, hogy az MSZP-nek alig 5%-os támogatottsága lenne. Emiatt nem kicsit torzítanak sokszor az eredmények. :)

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.31. 10:25:07

Tul sok a botrány baloskáim.

Tudjátok mit nyertek ti? TAPASZTALATOT!
(vagy még azt sem)

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/simon-mar-ot-eltitkolt-bankszamlanal-tart-1218741

Nyugi, vannak még aknák a maszopban, ezeket szépen kibiztosítja a Fidesz vasárnapig és kész (minden nap egyet) :)

félázsiai nagymagyar 2014.03.31. 10:27:23

Jó volt ott lenni, jó volt látni a lelkesedést.
Akármi is lesz a végeredmény, MOST bele kell húzni!

Hajár magyarok (no nem a fideSS változatra gondolok)!

08.szabogabor 2014.03.31. 10:32:42

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Nem pajti, az oda írt kommentemet másolom be: "Egy 100 méterszer 15 méteres sávot pirosoztatok be. A Kormányváltás tüntetése pedig 500 méterszer 30 méter területű volt. Bénák vagytok." Ennyi.

Matekban is szarok vagytok.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.31. 10:35:02

@08.szabogabor:

Csak szolok hogy ugy telt meg a Hősök tere szombaton, hogy még a Dózsa György út, meg az Andrássy is tele volt emberrel a Kodály Köröndig.

Böven megvoltunk fél millióan. Nem csak a Hősök terén volt a tömeg.. :)

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.31. 10:39:25

Az Összelopásnak nem lesz meg a bejutási 15% ezt most mondom. Teljesen kizárt. Nem elég hogy 2006-tol derültek ki a botrányok roluk, de még 2010töl is foltatódtak (Cuslág, Simon, Meseházy "köteles" beszéde, és az áram kifogyna mire felsorolnám az összes szemetet"

Ez bukta fiúk. Nem kicsit. Nagyon!

08.szabogabor 2014.03.31. 10:43:50

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Ja, ezt már sokszor elmondtad, mind. Ha Te szavaznál csak, bizots ez lenne. Dehát Te csak épp egy vagy a 10 millió magyarból, úgyhogy egy hét múlva csúnyán vinnyogsz majd.

libsibolsika 2014.03.31. 11:42:53

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: A Simon ügyhöz!
Az nem tűnik fel senkinek, hogy a nagy tényfeltárásban csak nagyösszegű tranzakciókról, be- és kifizetésekről és maximum egyenlegekről van szó!
Nem lennék meglepve, ha ugyan annak a 240 Mi forintnak a különböző helyeken történő befektetéséről kenne szó. Ha a 8 év alatti mozgatott befektetéseimet összegezném akkor már szép nagy szám lenne! :-) A valóságban persze ugyan az a kis pénzecske kereste a jólkamatozó fészkét.
Az lenne a hiteles leírás, ha azt láthatnánk, hogy egy azon időszakban (egy időpontban) az 5 bankban mennyi volt a befektetés, mert ez így idáig csak választási lufinak tűnik! (Persze a 240 misi eredete még nem tisztázódik, de arról már nem lehet több bőrt lehúzni.)

1ügyű 2014.03.31. 11:43:19

@Fájó statisztikus: Na igen. Én leginkább arra voltam kíváncsi, hogy vidékről mekkora népet tudnak szombatra felterelni. Nem áll olyan jól a Fidesz vidéken, mint bohócos barátunk gondolná.

Mars3696 · http://www.setafika.hu 2014.03.31. 11:46:56

Lehettek 50.000-en! Kint volt az összes baloldali szavazó. :D :D

Ráadásul voltak kint jó páran, akik nem a Böszmefogás oldalán állnak, csak kíváncsiskodtak (pl. én is ki akartam menni, hogy fotózgassam a sok megvezetettet, de aztán inkább megtoldottuk a túratávot és kirándultunk a napsütötte hegyoldalakon, réteken), meg az árusok, rendőrök.

Már most meg volt a 2/3. Az Opera - Oktogon táv kétharmadát sikerült megtölteni szimpatizánsokkal. :)

Mars3696 · http://www.setafika.hu 2014.03.31. 11:49:45

@1ügyű: nem nagyon kellett "terelni" az embereket, mindenki örömmel és önszántából jött. Lehet reménykedni, fujjogni, ez sajnos a tényeken nem változtat.

Érdekességként: felmerült egy olyan teória is, hogy a 15-i tüntetésnél nagyon kapóra jött a szél a Böszmefogásnak: a fizetett buszokról jelezték, hogy messze nem akkora a vidékiek érdeklődése, mint azt a baloskák gondolták, így a nagyobb ciki elkerülése érdekében inkább az utolsó pillanatban lefújták a meccset. :D

Satyala 2014.03.31. 11:51:32

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Azért érzed, hogy mennyire kétségbe ejtő számotokra, hogy már csak a magatok által kreált botrányokban bíztok?
Kuss van a gazdaságról, a munkanélküliségről, államadósságról, mindenről ami fontos, és megvitatható lenne egy választás előtt!
Marad a közmédiába=Fideszmédiába vetett bizalom, hogy mocskolódással, dezinformációval, talán megmenekültök...
A békemeneten, meg 25 millióan voltatok! Ezt mindenki tudja már évek, és Rákay óta... :)

terlasz 2014.03.31. 11:56:20

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Nagyon lenézed népet (a szavazóitokat van is miért), ha azt gondolod, hogy nem tudnak különbséget tenni a piti tolvajok és a maffiakormány között.

Satyala 2014.03.31. 11:57:23

@Mars3696: Nem kellett terelni, csak boldognak-boldogtalannak SMS-küldeni, és felhívni telefonon...
A fidesz közeli cégek dolgozóit kötelezni, a megjelenésre,ingyen buszokat indítani az egész országból, +külföldről, akiknek a kajáját, szállítását a CÖF=Kormány=én álltam.

8kerseg 2014.03.31. 12:21:46

@sverde: Csak nem hiányzom nyusza? :) Nyugi itt vagyok néha. Csak uncsi már ez a választási szájkarate. Már csak egy hét..nyugi :)

Andráska8 2014.03.31. 12:28:17

Rogán veri Simon millióit. Na most mi lesz?

Lajos Varga 2014.03.31. 13:15:57

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Gyűjthetsz zsebkendőre, legyen mit telesírnod vasárnap! Akkorát buktok, hogy szégyenedbe elbújsz majd! Ezt a kampányt elcsesztétek! Már rég nem vevők erre a stílusra az emberek. Mindenki tudja, hogy amit az MNO állít az hazugság. De meséld el nagyeszű, hogy mit tudsz a FIDESZES Simonról? Tudod akinek 5 bűntársát ítélték jogerősen börtönre. Őt csak azért nem mert a mentelmi bizottság nem adta ki. Viszont jelenleg is indul a választáson. Erről mesélj ez, hogy fér össze a nagy FIDESZES erkölccsel? Amíg ilyenek történnek nektek nincs erkölcsi alapotok a másik oldalra szólni egy szót sem!

Lajos Varga 2014.03.31. 13:24:12

@Mars3696: ezt a marhaságot egyedül találtad ki vagy segített valaki? Persze, ha megtartották volna és valakit baleset ér akkor most tudnátok ugatni. E helyet a szátok tátva maradt, hogy mennyien voltak tegnap a Kormányváltók gyűlésén. Tudod akik nem kényszerből mentek, akik nem külföldről lettek hozva, akik nem pénzért tapsikoltak és közben látszott rajtuk a dög unalom. Tudod, ha az ellenzéknek is lett volna állami támogatása 400 buszra sokkal többen lettünk volna. Sajnos sok szegény ember nem tehette meg, hogy részt vegyen ezen a rendezvényen.

Lajos Varga 2014.03.31. 13:33:43

@08.szabogabor: az Andrássy út 34 méter széles nem 30! Ez 500 métere 2000nm pluszt jelent. Továbbá mint az a fenti képen látható a mellék utcákban is tömegek álltak. Az MTI szerint a Jókai térig állt a tömeg. Az MTI pedig az ilyen dolgokat alá szokta becsülni , ha a az ellenzékről van szó van szó. Egyébként jó a cikk, gratula.

putyi8 2014.03.31. 13:56:24

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: biztos Matolcsy pénzugyi tanácsadoja---------nálatok is van fulig-ne vitassuk-neked mennyi jutott belole hogy nem zavar -
mindenesetre mindkét oldalon az igazságszolgáltatás dolga hogy kideritse -hiszen ez a dolga persze minnél elobb nem kéne megint sokat fizetni azért mert jogtalanul tartják bent lásd tobb személlyel is tortént most aztán jon a kártérités

Ruzsa Ferenc 2014.03.31. 14:14:55

@Kismacska (BELLA): A szocik 5%-a irreális. Azt hiszem, a szavazótáboruk jelentős része idős és szerényebb jövedelmű, és aki ebből a statisztikailag meghatározható rétegből "fürgébb", azaz okostelefonozik, az átállt Gyurcsányhoz vagy Bajnaihoz. Na ez már statisztikailag kezelhetetlen.
Tehát azt hiszem, hogy itt az okostelefon app valóban torzít. Nem látom okát, hogy ebben a közvéleménykutatók tévednének, tehát a baloldal szavazatainak minimum harmada (15%?) vsz. szocialista. Talán az EU-választáson meglátjuk.

sverde 2014.03.31. 14:27:29

@medvedisznóember: @8kerseg: akkor jó. :). már tényleg csak egy hét, és láthatjuk a Császár új ruháját :)))))

8kerseg 2014.03.31. 15:50:32

@sverde: Szép lesz...és kétharmados..

Mars3696 · http://www.setafika.hu 2014.03.31. 15:57:44

Császárról jut eszembe!

Megtaláltam végre, kire emlékeztet Kunhalmi, akit a Böszmefogás Pestlőrincen Simon Gábor helyett indít:

www.szadesz.hu/kepgal/kunhalmi_alice2.jpg

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.31. 16:07:57

mno.hu/parlamenti_valasztas_2014/szazadveg-stabilan-vezetnek-a-kormanypartok-1218855

Nem nyertek.

És melyik van közelebb a 15%-hoz az 51, vagy a 25M :))

ÉS melyik szövetségnek 15% a bejutási küszöb? :))

08.szabogabor 2014.03.31. 16:16:42

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Mikor a Magyar Nemzet ismerteti a Vérnarancs közkutatók eredményeit, ott hullámzó közröhej a kiváltott reakció...

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2014.03.31. 16:27:58

@08.szabogabor:

A Tárki még gyengébb eredményt márt nektek. Pedig az nem "vérnarancs"

vegyészmérnök (törölt) 2014.03.31. 16:57:58

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Tudjuk, a kormányváltók be sem jutnak, a Fidesz-KDNP meg nyer 102%-al.
süti beállítások módosítása