HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Keresztapuskám

08.szabogabor 2014.03.20. 07:34

Hát Viktorom, Te aztán vágod a csíziót. Mondhatnám, hogy a miniszterelnök-jelölti vita elmaradásának mellékhatásaival kapcsolatban keresd föl orvosodat és gyógyszerészedet, de minek. Még a lajbis kisdzsentri is tudja, hogy épp most buksz meg még a maradék sajátjaid előtt is.

Te egy ilyen tesztoszterondús öltözőszagú imázst építgetsz Magadról évek óta. A vastaglábú és nyakú tökös parasztgyerek, aki megmutatja a világnak. Ja, hát ez sikerült. Most megmutattad. Az egész macsókultuszod most lép át a negyedik dimenzióba, mondhatni eltűnik egy időviharban, de nyomtalanul. Vezérelvű rendszerekben a vezérnek elöl kell ám vágtatni. Előrefelé ülve a lovon, nem háttal. Tudod a Te általad sugallt világképben Keresztapu nem mondhatja azt, hogy ELŐRE! Nem, az egy másik, higgadtabb, okosabb rendszerben okés, de sajnos Te csak azt mondhatod: UTÁNAM!

Csakhát Te épp elszelelsz, olyan tempóban, hogy már a ló is lemaradt Alólad. Amúgyis elég megzavarodott, csappant morálú és számosságú sereged meg ott áll a senki földjén és nézeget. Elöl az egyre számosabb és támadószelleműbb ellen, hátul meg Te, lassan aprócska ponttá zsugorodva a horizonton. És egyre nehezebben tudják elhinni azt, hogy ez is valami zseniális terv része, csak Ők nem látják át. Annyira azért a döntő többsége nem hülye, hogy megvezesse saját magát valami olyasmi reménnyel, hogy Keresztapuska nem épp fölvette a nyúlcipőt, hanem egy ravasz csellel megkerüli az egész Földgömböt, hogy aztán a libsibolsik háta mögé kerülve egymaga lekaszabolja mindet.

Betojtál Api. Szaladgálhatsz most leföl, mint akinek rettenetesen fontosabb dolga van, mondjuk át kell adnod Taktaharkányban egy locsolócsövet és már rohannod is kell tovább, hogy Butaparasztin meg magad egyenesíts ki egy kaszát, lehetőleg kötényben, gumicsizmában. Merthát tudod a valósághoz, jellemed és képességeid alapján valóban közelebb áll az utóbbi szerep, dehát mégiscsak valahogy a Miniszterelnöki Székbe pottyantál, közös önhibánkból. Azzal meg járna némi egyéb kötelezettség is, mint pusztán bólogató gólyaként rábukni Putyin deréktájára, ha érted mire gondolok.

Tudod Keresztapuskám, az a legnagyobb ciki, hogy nem a Feri a kihívód. Végignézte az Ország 2006-ban, amint egy kellemes tavaszi estén tisztává válik a tévéstúdió poros padlója a Te közreműködéseddel. Gyurcsány kicsavart és aztán a helyedre vágott a sarokba. De most nem a Rettenetes Mumusod hív ki. És még nemis a Gordon, aki a maga szerény módján oly mennyiségű ténnyel bombázna kicsiny félmosollyal orcáján Téged hazugságaid zűrzavarába, hogy az érzékenyebb lelkűek beküldenék a gyerekeiket aludni, hogy nehogy rosszat álmodjanak.

Hanem a Te kihívód a Mesterházy. Akinek nem a legfőbb erénye a debatter virtigliség. És elsőre egy ilyen csatát mindenki fix egyesre venne a Javadra. Napersze az orvosibb jellegű szemmel, neadjisten tapasztalattal rendelkezők már régóta látják, hogy Te már nyilatkozni nem bírsz éles helyzetben, csak kinyilatkoztatni. Egy egész országot próbálsz meg kidagadó nyakkal Magad alá gyűrni, hogy megmaradjon bírálhatatlanságod hierarchiája. Tízmillió embert szopatsz Keresztapus pusztán azért, hogy ne maradjon olyan helyzet, amiben egyenlőként kéne párbajoznod.

Na ezt a szitut hívják Gyávaságnak. Aki meg farkasokkal veszi magát körül, mint Te tetted az elmúlt évek során, ottmeg az ilyesmi elég önveszélyes ám. Megérzik a ragadozók a vérszagot, tudod. Az alattvalók meg a friss magadalácsinálást. És ez a bűzcsóva percről percre jobban terjed. Már az is érzi, aki nagyon nem akarja. Merthát nem előttünk buksz meg éppen, az már rég megtörtént, hanem a sajátjaid előtt. Épp keresztet vetned Rád új, szerintem Általad sem kívánatos értelmezést adva a Keresztapuságnak.

Tudod Viktorom, az a helyzet, hogy Te percek alatt képes voltál létrehozni azt, amit Mesterházynak, meg az egész MSZP-nek évek óta nem sikerült. Hogy Mesterházy egy harcos, bátor vezérnek tűnjön. Nadehát most aztán kiderült, hogy ez ugye nem abszolút, hanem relatív fogalom. Tudod Nyulambulam, Hozzád képest már az Attis Oroszlánszívű Richárd maga. És minél tovább csinálsz hülyét, meg letolt gatyájú Óvodást Magadból, annál inkább felnőttnek tűnik a Kihívód. És mire odáig eljutsz, hogy úgyis kénytelen leszel elfogadni a kihívást, addigra már a vitát valójában el is vesztetted. Higyj a saját médiásaidnak, akik már valószínűleg térdenállva könyörögnek Neked, hogy állj be szépen egy stúdióba. Keresztapuskám, Te nagy szarban vagy. Tudod miért? Mert már a saját zombijaid sem Veled beszélgetnek.

Hanem Rólad.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr855870553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fluctuat 2014.03.20. 17:51:56

Brrr. Hát ez egy gyűlölettiráda, semmi több. Számomra felfoghatatlan, metafizikus gyűlölet. Orbán kiváló ember, minden külön értesítés helyett. Ja, hogy nem vitázik? Kivel kellene? Simon Gáborral?

libsibolsika 2014.03.20. 20:59:07

@Fluctuat: Ez a hét vicce: "Orbán kiváló ember"
Azt ugyan ki mondta, hogy Simon Gáborral kellene vitáznia? Ilyenkor nem a két legnagyobb politikai erő miniszterelnök jelöltseinek kéne vitáznia? Kéne, ha az egyik nem túl gyáva!

08.szabogabor 2014.03.20. 20:59:24

Addigis jarum a corso a kutram mig elnemis toerix. :)

libsibolsika 2014.03.20. 21:04:00

Meghalt Welsz Tamás! Éredkes összeesküvés elméletek születnek, pl ez: "Múltkor meg a Welt200 tulajdonosa, vagy kicsoda halt meg, miután Lázár megszerezte a cégét... Rejtélyes eltűnések, politikai halálesetek...50-es évek?"
Vajon melyik oldalnak állhatott érdekében Welsz eltakarítása? Volt egy ilyen is: "jól rémlik, hogy pár napja szó volt róla, hogy fideszeseknek is intézett útlevelet?"
Vajon a hírhedt "afrikai kolóniának" hány fideszes tagja volt? Welsz már nem fogja elmondni!

08.szabogabor 2014.03.20. 21:31:27

@libsibolsika: Erről fogok írni holnap, addig itt egy kis alapanyag a régebbi blogomból.

tuholepafarao.blog.hu/2013/05/09/211_pinter

meg mégegy

tuholepafarao.blog.hu/2013/05/10/212_kocsis

Satyala 2014.03.20. 21:44:49

@Fluctuat: Gyűlölet, vagy gúny?
Engedtessék meg a gúnyolódás joga, ha a kormány vezetője nem mer kiállni a saját eredményeinek a népszerűsítésére!
Ja!!!
Hogy nincsenek eredmények?
Ja!!!
Hogy az államadósság elleni harc a manyuppal, különadókkal együtt is elbukott?
Ja!!!
Hogy a valódi munkanélküliség soha nem volt ilyen magas?
Ja!!!
Hogy az ország versenyképessége a 42. helyről a 63.-ra esett az Orbán kormány 4 éve alatt?
Ja!!!
Hogy a korrupciós listán 24 helyet estünk 4 év alatt?
Nos, Orbán helyében én sem szívesen állnák ki vitatkozni, nem hogy egy felkészült politikussal, de az utca egyszerű emberével sem!
Tehát ez nem gyűlölet, főleg nem metafizikus gyűlölet, bármit is jelentsen ez... :) Ezt meghagyjuk a Fidesznek!
A kérdésedre válaszolva: Nem Vazze! A Mesterházyval vazze!
Nem Orbánnak nincs kivel vitatkoznia, hanem Mesterházynak!

Ruzsa Ferenc 2014.03.21. 05:14:56

@libsibolsika: Ha magától nem is gondolna semmi erőset az ember, a vezető hírportálok kommunikációja láttán nehéz hárítani a konteót. Ugyebár a szenzációt szeretjük -- mégsm látom a sikoltó főcímeket (minimum "Rendőrautóban halt meg a koronatanú", "Megbilincselték: meghalt a milliomos" stb., nem vagyok újságíró).
Gyorsan halnak az államnak nem kedves üzletemberek, na.

Satyala 2014.03.21. 07:01:12

@Fluctuat: Ezt be kellene tanulni a CÖF-ösöknek legközelebbi Béketrappra, és lelkesítően szavalni, énekelni!
A nevet gondolom be tudod helyettesíteni.

"Robin, a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
Ment messzire s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Előre csak lassan jutott
Mert közben többször elcsúszott
Bátrak bátra hős Sir Robin"

[...]
Gyalog Galopp

:)

nyugdíjasokért 2014.03.22. 18:53:40

Remek jellemrajz. Példaértékű. Tökéletes elemzése és jellemzése a kialakult helyzetnek. Régóta olvasom ezeket a a JóVárosBlogokat. Számomra fontos információkat adnak és magas színvonalúan analizálnak, szintetizálnak.

Arpad Kovacs 2014.03.22. 22:25:29

@Satyala: nektek meg ezt javaslom az Internacinale helyett: www.youtube.com/watch?v=FKeQpeDkoGc

Arpad Kovacs 2014.03.22. 22:40:02

@Satyala: kicsit sokszor irod le a gyulolet szot. miert akarod masra locsolni az erzest ami eget belulrol?

Erdelyi Klara 2014.03.23. 18:57:22

@libsibolsika: Ebben az országban valamit vagy titkositanak ezeregy évre - vagy desinformának, maszatolnak, falaznak a fideszközeli maffiabandák - vagy ha az elöbbi két út már nem járható, mint az emlitett esetben is, egyszerüen csak "elhaláloznak" a zemberek, - azok akik túlon túl sokat tudtak - lásd az emlitett WELT 200 tulajdonosát - Komáromi Andrást is.... Ezek már tényleg élet és halál urainak tekintik magukat Magyarországon - és valamiért nagyon fontos volt még a választások elött mindkét "koronatanút" elhallgattatni .... Majd az ügy "államtitokká" minösitése ezután jön - csakúgy mint a 2002-es fideszes bukta elött is - ugyanis akkor is minden aktuális fideszbotrány (olajszökítés, postabank, Josiph-Tot - Kaya Ibrahim ügy, stb) is ezeregy évre titkosítva lett - hogy még csak ne is nyomozhasson utána a jövetkezö kabinet.... Hát ha semmi más nem is lenne - de ezek a dolgok egyértelmü látleletei és fokméröi a fidesz soronkövetkezö, és remélhetöleg legeslegutolsó buktájának.... (Legutolsó - a félreértések elkerülése végett, - abban az értelemben hogy SOHA TÖBBÉ még csak a Kossuth tér környékére sem engedik a fideszt - nem hogy a kormányozni ....)
süti beállítások módosítása