HTML

JóVáros Blog

Nyomor, drog, prostik, kilátástalanság. Sokezer jobb sorsra érdemes ember otthona. Hírhedt, vagy épp a háttérben sunyító ifjú pártkatonák irányítása alatt. Tehetségtelenek, gátlástalanok, korruptak, hazugok. Nem az egyik, vagy a másik párt színeiben. Mert mindannyian benne vannak. Mutyiország mutyivárosának megélhetési zsúrfiúi. Hozzánk sodorta össze a szemetet a szél. Ide porszívó kell. Ipari méretű. Mert elég belőlük.

Friss topikok

  • azapali: Egy nemzet,Nagy Imre,'56 meggyalázása,egy színészkedő képmutató éltal ! (2016.06.07. 00:16) Ruszkik haza!
  • Apa5406: 2018, azt meg is kell érni! (2015.12.27. 11:25) Láncreakció
  • mscee reload: Gabesz. Kampec dolóresz. (2015.08.03. 15:05) Viktor's Secret
  • Levente Lehoczky: Ahogy itt elolvasgatom a hozzászólásaitokat, egyikőtök sincs a helyzet magaslatán, már ami fejlett... (2014.06.11. 15:35) Békemenet light
  • Edit Elekes: Nagyon jó ez az oldal... A többi bejegyzés is érdekes, így egészen más megvilágításba került minde... (2014.05.05. 10:00) Férfias Játékok

Kedvenc Blogjaim

Feedek

Ovisok

08.szabogabor 2014.03.18. 09:05

Te Viktor, emléxel még arra, mikor Ovi volt a beceneved? Csak azért kérdem Tőled ezt, mert rájöttem, hogy Neked tényleg beszélő neved van. Nem, nem a Viktor, hanem ez az Ovi, ez vagy Te.

Nomen est omen. Latinul ezt így mondják. Emlékeztetlek erre, mert bár tanultál valaha jogászhallgatóként latint, de szerintem azóta orosz nyelvkönyveket bújsz már, éshát igencsak feledékenynek bizonyultál az elmúlt évek során. Tudod az örökös önellentmondásaidra gondolok. Szóval ez a latin cucc ez annyit tesz, hogy a nevedben viseled a sorsod. És tényleg.

Irtó sokakkal kibasztatok, ezért aztán vannak akik félnek Tőletek, meg komolyan vesznek benneteket. Pedig valójában egy nagycsoportos brigád vagytok. Mondhatnám úgyis: Ovisok. Érted, ugye? Ovi, meg a Csapata. Azért magyarázok Neked el mindent ennyire, mert szerintem már igen keveset fogsz föl a Téged körülvevő világból. Elnéztem ezt a pécsi székről szónokló attrakciódat, és egyszer csak megszántalak. Ott állt ez az alacsony növésű focizni szerető kiskölyök, jobb keze a zsebében, amivel láthatóan időnként a tökét markolássza, hogy némi férfias bátorságot nyerjen belőle. A bal kezeddel meg folyamatosan védekező mozdulatokat teszel, boxolók, harcművészek ismerik ezeket a gesztusokat. Véded a fejecskédet.

Szóval jönnek ám a Felnőttek, Ovi. El leszel fenekelve, de csúnyán. A többi kis játszóházas haveroddal együtt. Itt van például ez a Hendecsabi nagycsopis társad. Ő katonásdit játszik. Vannak Neki repcsijei, azokat húzogatja a kistérképen. Húzogat persze Ő is közben mást is, mint a kisfiúk, akik még nem tudják, hogy mi az, de jó. Most éppen aszonta a katonásdizó, hogy Ő most a repcsiket átteszi egy másik térképecskére. Csak ott meg felnőttek vannak. Horvátország, tudod. Na, a Bácsik aszonták, hogy Ők nem kérték a repcsiket, Hendecsabikát rajtakapták csúnyán. Most biztos szégyelli magát, és mégjobban utálja felnőtteket.

Vagy van ez a csúnyácska Kisbarátod, ez a Gyurika. Tudod a Matolcsy. Ő meg állandóan Gazdálkodj okosant játszik. Pedig az Óvónéni már sokszor ajánlotta Neki, hogy inkább próbáljon beszélni a kislányokkal, vagy szaladgáljon a játszótéren, mert ez a monopolis dolog ez mindig csak kudarcot okoz. Játszogat a Gyurika, tesziveszi rakosgatja a kis papírpénzecskéket, de a végén mindig minden csődbe megy, amihez hozzányúl. Az marha ciki ám, hogy a forintocskák egyre kevesebbet érnek a játékban, és már csak azért tud egyáltalán játszogatni, mert vannak még páran, akik kölcsönadnak Neki. Az Orosz Cukrosbácsi még adott nektek egy kis manit, de szerintem mindig nézzetek a hátatok mögé, mert Ő szereti a kicsiket. Van akit bekebelezni, van akit meg... Hát inkább nem fejtem ki, de nagy politikai pedofil hírében áll ám az Öregfiú, vigyázzatok.

Ovi, Te meg szerettél volna mindig kijárni focizni a libalegelőre, de a Fater nem engedte. Lehet egyébként, Neki volt igaza, merthát látszik mikor épp focizol, hogy sajnos semmi tehetséged hozzá. Ezt egy kicsit túlkompenzáltad. Ha már a gyepen ilyen gyengének bizonyultál, akkor legalább körbeépíted mindet lelátókkal, hogy mikor titokban besurransz gólokat lődözni, ne lássa senki, hogy hányszor lősz szánalmasan mellé. Annyira gáz ám, hogy mihelyt a foci környékére betetted a lábad, és a Gazdálkodj okosanos Gyurikától kért papírpénzek tömegét elkezdted belepumpálni, még szarabb lett a helyzet. Figyelj rám, Ovi. Nem vagy focista. Nem is leszel az. Időben szólok, mielőtt véletlenül megveszed a Manchester Unitedot, hogy egyszer világhírű csapatban tehess egy kezdőrugást.

Az a baj, Ovi, hogy kiderül ám a turpisság. Valahogy senki nem nézett igazán a mélyére, hogy vajon mi lehet az oka ennek az ámokfutásnak, amit műveltetek. Rossz szándék, ostobaság, minden ilyesmit feltételezünk. Mert tudod felnőttek nem verik szét a teljes magyar államot demokráciástól, gazdaságostól, forintostól, médiástul, meg mindenhogy. Nem, még a legszarházibb felnőttek sem szoktak ilyet csinálni. Tudják ugyanis, hogy abból előbb-utóbb lámpavas, túladagolt fájdalomcsillapító, vagy sortűz lesz a laktanyaudvaron. Mindig ez a vége, ezért aztán mifelénk, itt Európában már nem szoktak ilyet csinálni.

Nem. Ti egyszerűen csak egy 6 éves gyerekek szellemi színvonalán játszó Ovisbrigád vagytok. Terepasztal, kisvasút, repcsik, játékpénzek. Mondjuk ezt közösen basztuk el, mert igazán szólhattatok volna erről, szerintem összedobtunk volna Nektek egy nagyon klassz kis játszóházat. Kerülhetett volna bármennyibe, megérte volna, mert ami kárt Ti az Ország Nagyjátszóterén okoztatok, az felbecsülhetetlen. De mindegy, már késő.

Úgyhogy jönnek a Felnőttek, és dádá lesz. Jönnek Nyugatról, az Obama Bácsi, meg a Merkel Néni. Nem tetszik Nekik az Orosz Cukrosbácsi, úgyhogy jön a virgács. Itt belül meg asszem kezdi mindenki belátni, hogy vissza kell Titeket tenni a nagycsoportba. Neked nem szónokolni kell a Nemzeti Múzeumnál, Kisember, hanem inkább Kisbarátaiddal együtt egyszer végignézni. Felnőtt bácsik meséiről szól, Történelemnek hívják azt a mesét. Mondjuk ehhez is már késő, merthát a Történelem lapjaira ha fölkerülsz egyáltalán, akkor a neved mellé egy rohadtnagy kérdőjel is kerülni fog. Hogy a francba kerülhettek a 21. század elején egy ezeréves múltú ország élére Nagycsoportos Ovisok?

Én se értem. Szerintem igazából Te sem. De most már ez van. Szerintem lassan kezdjétek el összeszedni a játékocskáitok, mert jön a Takarítónéni. Menjetek ki a mosdóba, pisiljetek, kakiljatok, nehogy majd rosszkor jöjjön ki, aminek ki kell. Szóljatok a középcsopis meg kiscsopis kispajtásoknak is, hogy Ők is készüljenek. Szívesen mondanék Nektek valami megnyugtatót, de nem tudok sajnos. Marhára el lesztek verve, ez sajnos nem elkerülhető. Tudjátok, ez azért szükséges, hogy máskor ne jusson majd további játszótársaknak eszébe Játszóházat csinálni egy Országból. Kijátszottátok magatokat.

Pakoljatok.

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jovaros.blog.hu/api/trackback/id/tr665867155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medvedisznóember 2014.03.18. 11:50:44

Újabb harmatgyenge gyűlöletbeszéd. Ha csak rajtad múlna, simán hoznád a négyötödöt a Fityisznek. Pancser.

na bakter 2014.03.18. 12:08:30

Vajon mennyit fizet a fdss kdnp jobbik egy szar kommért ???

Ja ha már gyűlölet beszéd néha nem ért olvasni is a cikkeket :) :)

medvedisznóember 2014.03.18. 13:06:15

@na bakter: Nem tudom, fizetnek-e, én ingyé' vagyok mazochista. Ez a perverzióm.

medvedisznóember 2014.03.18. 13:18:46

@08.szabogabor: Ezek szerint leesett végre, hogy nem az vagyok, akinek gondolsz. :)

08.szabogabor 2014.03.18. 13:39:40

@medvedisznóember: Ponthogynem, csak hanyatlásod már a szövegértésig sérült, fuss neki mégegyszer. :)

medvedisznóember 2014.03.18. 14:49:38

@08.szabogabor: Nem, sajnos már megint te nem érted.

Erdelyi Klara 2014.03.18. 16:24:08

A cikk a VIKIPEDIÁBAN is megállná a helyét - könnyesre nevettem magam az olvasása közben - az a kár hogy minden szava igaz - és az ország meg szívott ezek miatt mint a torkosborz ....na ja, az a legveszélyesebb "együttható" ha az elmebajos kontárság a kitartó szorgalommal párosul ....

LeslieFrank 2014.03.18. 18:57:18

Vágyaimmal megegyezik. De mi a realitás?
És van egy sokkal súlyosabb problémám, amely már az egészségemet is kikezdi: akárki kerülne a helyére - hogyan érhetnénk el, hogy meghallgassa, megértse, és tényleg azt tegye, amire Magyarországnak szüksége van. Mert én úgy látom, hogy a hatalom közelében nincsenek olyan személyek, akik ezt megmondhatnák... Sajnos.

Satyala 2014.03.18. 20:34:11

@medvedisznóember:Hol van itt a gyűlölet?
Mondom neked, de azért hogy a többi ovis is megértse!
A másik oldalon nincs gyűlölet!
Van esetleg meghökkenés, épp a gyűlöletetek miatt!
Van esetleg értetlenség, épp a gyűlöletetek miatt!
Van esetleg lenézés, épp a gyűlöletetek miatt!
De azt egyszerűen fel sem foghatjuk, hogy ti, akik Magyarnak tartjátok magatokat, miért gyűlöltök minket Magyarokat?
Gondolkodj el, istened szavain!
"A haza nem lehet ellenzékben!"
Az istened, és a te szemedben én nem vagyok Magyar! Azért mert nem vagyok Fideszes!
Miért gondolod, hogy ti a 23%(mert ennyi a 2/3-ad)megkérdőjelezhetitek a maradék 77% Magyarságát?
Miért gondolod, hogy a 23 % gyűlölete a 77% ellen nem üt vissza előbb vagy utóbb?
A Fideszbe kódolva van a bukás, pontosan e-miatt a gyűlölet, és kirekesztés miatt!
A Fidesznek meg volt a lehetősége arra hogy az országot az igazi fejlődés útjára vigye, e-helyett autokráciát épített, úgy hogy az ország 3/4-ét kizárta a fejlődéből!
Most vagytok, ti fideszesek, és van az az ország 3/4-e.
Lehet hogy most nyertek a rezsihazugsággal de maximum csak időt a nagy bukás előtt!
Az államadósság már kikerült a feszegetett témák közül, mivel mindent beleszámítva 9.000 milliárd deficit van, ami alkotmányellenes,(a KSH szerinti 2.700 milliárd is az) a valós munkanélküliség még soha sem volt ekkora, az ország az elmúlt 4 évben a 42.-öl a 63. helyre csúszott a versenyképességi listán, a korrupciós listán 24 helyet estünk!
Köszönjük 23%!

félázsiai nagymagyar 2014.03.18. 22:14:07

Az ovis hasonlat nem rossz, de maffiatörténetként elmesélve inkább horrorra hajaz. És sokkal valóságosabb.

sverde 2014.03.18. 22:24:17

@Satyala: jajjbocsika.. 33% (1/3) 66% (2/3) inkább én szólok, mint más..

sverde 2014.03.18. 22:25:17

@Satyala: de bocs, ha én értek félre vmit.

Satyala 2014.03.18. 22:39:03

@sverde: Nincs kedvem utána nézni, de választásra jogosultak 23%-a szavazott a Fideszre 2010-ben.

Cyco Miko 2014.03.18. 22:44:22

Lemmingek, sorakozóóóó!

Cyco Miko 2014.03.18. 23:21:05

@08.szabogabor: Attól engem is kiráz a hideg. Azért nektek elég nyomasztó lesz nézni azt a néphadsereget. arra is k0váncsi vaygok, a másik fél mekkora csapatot toboroz.
ja, a lemmingek ti lennétek...

08.szabogabor 2014.03.18. 23:23:43

@Cyco Miko: Miért lenne ijesztő? Kétmillió ember kell a választáson Nektek meg van 100 ezer fizetett zombitok. Inkább kezd röhejbe fordulni.

Cyco Miko 2014.03.18. 23:45:43

@08.szabogabor: tutira sok lesz köztük a zombi, de szerintem a legtöbben komolyan gondolják. nem kell lefizetni senkit anniyan nyomulnak majd szívből. Te ezt biztos nem vágod, a lemming szakkörön nem kapsz valós képet a jobboldalról, köztük kéne mozogni. A létszámot is alábecsülöd, én láttam már százezres tömeget, tavaly ezek annál jóval többen kolbászoltak. és ha lehet ne nektekmegezzél, ha hiszed ha nem, nem vagyok fideszes.

bamblur 2014.03.19. 00:18:04

A Haszidos Fidesz önkényurak napi 2-3 milliárdot durrantanak el a sajátjuknak a közvagyonból. A porbafingó kis vitézt kidobták maguk közül, így a parádés ficsúr elvileg 3 hét múlva szabadon őrizetbe vehető, persze helybeli társaival együtt.

1ügyű 2014.03.19. 09:15:56

Ez egy igazán jól sikerült cikk, hisz "sokan" magukra vették. :D

Kis ember 2014.03.20. 13:50:18

@Cyco Miko:
"„A híradóban láttuk, hogy Hruscsov bevonul Új-Delhibe. Legalább másfélmillió ember állt az úttesten és ünnepelte. Micsoda dicsőség!” Ezzel leült anélkül, hogy hellyel kínáltam volna. „Amikor Hitler 1937 márciusában bevonult Bécsbe,” mondtam, „két és fél millió ember tapsolt az utcán. Még nagyobb dicsőség!” - válaszoltam."
Ennyit a Békemenetről

medvedisznóember 2014.03.22. 00:44:04

@Kis ember: Veszik elfele a kohézió, törpicsek.

bamblur 2014.03.22. 13:04:59

Disznókám, a Tímea és az ügyész alkalmazottad mindig átszámolják, hogy mennyi pénzt kapsz a Robitól?
süti beállítások módosítása